![]() |
Cevap: benim mutluluk sırrım Alıntı:
Ben de yapıyorum bunu. Keyfim yerindeyken daha çok yapıyorum. Ekmek aldığımda fırıncıya, alışveriş yaptığımda marketteki kasiyere, taksiden indiğimde şoföre, aydatı toplamaya gelen apartman görevlisine, 6 yaşındaki yeğenime, camide rastladığım teyzelere, Üsküdar'da yolda karşılaştığımız pamuk dedelere, yolda ya da başka bir yerde rastladığım küçük çocuklara, hiç tanımadığım karşı binadaki komşuya.. Hemen herkese.. Çünkü, bu o anda hem benim tüm negatif duyguları atıp kendimi çok iyi hissetmemi sağlıyor; hem de karşımdaki insanın tüm duygu durumunu bir anda değiştirip düzeltiyor! Mutlu ediyor. Efendim öyle güzel söylemiş ki; "Bir tebessüm bile olsa, hiçbir iyiliği küçük görmeyiniz.." (s.a.s) & "Kardeşine karşı tebessümün sadakadır ve farzlardan sonra Allah'ın en çok hoşuna gıden şey, bir mü'minin başka bir mü'min kardeşinin gönlüne sevinç bırakmasıdır." |
Cevap: benim mutluluk sırrım bazen bir günaydın bir merhaba her şeye değer.sevgiler |
Cevap: benim mutluluk sırrım her kes mutlu olsun arada bir dönüp okuyorum iyi ki varsınızO0 |
|
Cevap: benim mutluluk sırrım mutluluk bir seçimdir.isteyen her kes mutlu olur.olmuyorsa gerçekten istemiyordur.her kes mutluluğunun tavan yaptığı günler yaşasın sevgiyle mutlu kalıny789 |
|
|
Cevap: benim mutluluk sırrım bende mutluyum teşekkürler bengüsu |
Cevap: benim mutluluk sırrım seninkine benzer durumu bnde yaşadım yakın bir zamanı anlatayım size geçen sene çabuk sinirlenen bir olayın hem kötü hem iyi yönünü didik didik araştırn bn (ki bunuda olaya elştrisel bakmak için yaptığımı savunurdum) bu sene o sinirden eser taşımıyorum gün içinde kötü bir hadise deneyimlesem aklıma hemen pozitif sonuçlarının doğabileceği ihtimali geliyor(bunun olması için çok çalıştım yalama yaptı artık 956k düşüncelerim uğraşmıyo bnmle direk olumlu sonucu gösteriyo çok şükür girlhaha) bahsettiklern çok güzeldi teşekkr ederm128956 |
Cevap: benim mutluluk sırrım mutluluğun tavan yaptığı bir gün arada bu sayfayı okumakta mutluluğumu artırıyor. her kese mutluluğun tavan yaptığı günler diliyorum sevgiyle mutlu kalın |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:39 PM. |