![]() |
sevgililer günüyle ilgili benim sevgim bir güne sığabilir, şaka bir yana 14 şubat sembolik bir gündür, insanların birbirini hatırlaması güzel bişi, şimdi bazıları 365 gün sevgililer günü diyor, deliye hergün bayram derler ya, o zaman hergün birilerine hediye mi verelim... Ben böyle günler seviyorum Anneler günü Babalar günü Sevgililer günü O günü, bu günü... Sonuçta yoğun yaşam temposunda dikkatimizn biyerlere bişekilde çekiliyor... Ama şu var; ticari oyunlara gelmeyin...Sevdiklerinize işe yaramayan, sırf 14 şubat için üretilmiş saçma sapan bişi alıp inanılmaz paralar ödemeyin...Hediye bir işe yaramalı: Favori hediyelerim 1 demet mevsim çiçeği pırlanta(pırlanta kalpli kolyeler var ya reklamlarda çıkıyor) Gümüş Belki bir ajanda ve mantar pano Güzel, yün bir kazak saati yoksa kol saati Çeşitli makyaj malzemeleri, kocaman bir far seti mesela Kocaman bir ayıcık ama en büyüklerinden Ya da gerçek bir hayvan, birkedi mesela... Ya da güzel bir kaban Ya da ne biliyim kişisel bakımla ilgili bir elektronik alet Ya da emek verilmiş bişi, elde ördüğünüz atkı Ya da bir slayt gösterisi hazırlayın, onunla ilgili Bu arada müzik kutularının modası geçti... Mesela parfüm de almayın, koku beğenisi de kişisel bişi. Ya da kitap da almayın, bu da kişisel ilgi alanıyla ilgili...Bazı kitaplar var, konuyu beğeniyorsunuz ama anlatımı sıkıyor, sonuçta hiç okunmuyor. |
evet bi sevgilin olursa sevgililer günü cidden anlamlı bişi.. ama sevgilin olursa:( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:58 AM. |