Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   mutluluk mu? o benim =)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1230)

mügeee 27-04-2007 07:38 PM

mutluluk mu? o benim =))

blissy telkinlerden oldu biliyorum... ve secret filminin de payı var... feci bi mutluluğa bürünüyorum... gitgide artan,arttıkça beni sevgi kelebeği havasına sokan... y789 şaka mı bu 44 yooo smiliyface smiliyface yazılar yazıyorum , yazdıkça kendimi buluyorum... güne harika başlıyorum ama değişen artı bişey yok halbuki.. hayat aynı hayat ama bakış açım bambaşka... gelgitler yaşadım telkinlerin olumlu etkilerini yaşamaya başladığımda fakat hepsi tarih oluyor görüyorum... kaygılarım kalmıştı onlarda kuş olup uçtular sanki smiliyface bi de hayalimdeki işe kavuşursam hayatta benden mutlusu olur mu bilemem... hiç kimseye hiç bişeye ihtiyaç yok mutlu olmak için bunu anladım... mutluluk insanın kendi yarattığı bişey... aslında mutlu olmak sanki bi olgu değil bi bakış açısı bi yaşam tarzı gibi bişey... ama şu da bi gerçek ki herşey insanlarla güzel... başta kime teşekkür ediceğimi çok iyi biliyorum smiliyface sonsuz sevgiler Atakan abi... ve tabi ki tüm hayatımdeğişti sakinleri hepinize sevgilerimi gönderiyorum içtenlikle.... actionsmile

mügeee 28-04-2007 08:36 PM

Ynt: mutluluk mu? o benim =))

ben unutulalı çok olmuş galiba agl34

lalezar 28-04-2007 09:34 PM

hislerin çok tatlı,buşaltırıveriyor insana mutlulugu,harikasın...inşallah artarak devam eder..senden bize bulaşarak ve de. sevincli..bu arada ayşekim'den haberi olan var mı..hiç ugramıyo ne zamandır?

hayalayaz 29-04-2007 03:09 PM

MUTLULUK MU ?
yani ben şimdilik memnunluk diyebiliyorum, kendimden memenunum, artık bırakıp kaçmıyorum, terk etmiyorum,arkamda bir çok ceset var kendiminkide dahil çoğunu gömemedim yıllarca, şimdi tek tek ahirete gönderiyorum, olmaları gereken yere, kendi cesetimi yaktım, bakalım küllerimden doğacakmıyım, birden bire yükselmek istemiyorum, çünkü çok yüksekten düşen insanın beli kırılıyor, şimdi emekliyorum, herşeyi merak ediyorum kendimde dahil dünyamı yeniden keşfetmeye çalışıyorum. mutlu olmasamda memnunum, an be an daha iyi olduğumu biliyorum. herkese saygılı sevgiler.

murat 29-04-2007 07:07 PM

Merhaba arkadaşlar forumdan 8-9 gün ayrı kaldım mecburen.Yokluğunuza alışmak çok zor oluyor.Hepinizi yığın (çoooook) özledim.Bisürü yeni mesaj var pazartesi ordayım tek tek okicam hepsini bakalım nüöörmüşsünüz ben yokken. blissy hismiley

TARIK 20-07-2008 10:42 PM

Mutluluğun sırrını çözmüş olman ne güzel, tamamen katılıyorum sana herşey olaylara bakış açısıyla ilgili, mutluluğunun artarak devam etmesi dileğiyle..

demetcool 16-10-2008 07:26 PM

mutlu anlar vardırr hiç bişeyy sürekli değildrr .önemli olan mutlu anları çoğaltmaktırr ve aslolan da kimseye ve de birşeye bağlı olmadan mutlu hıssedebılmektirrr... o da bilgeliğe ulaşmaktır bana göreee

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:47 PM.