![]() |
içimde bir kıpırtı var hayır olsun :)) iki gündür sevdiceğimle tartışıyoruz ve ister istemez ortamda bir kaos oluştusevincli bugün olayı neticelendirdik çok şükür bende üzerimdeki kasveti atmak için hadi bakalım deyip kolları sıvadım.u859 yerimden kalkmaya halim isteğim olmayan ben kendimi biraz zorlayarak arkadaşımın gönderdiği meditasyonu uyguladım ( ne yalan söylim yapsamda bitsede gitsek modundaydım girlhaha sonra elime olumlu cümleler kağıdını aldım ve başladım eftmi yapmaya (serdar abimin kullakları çınlasın)actionsmile ben hala aynıyım ama bi umut devam ediyorum sonrasında telkinde dinledim iş yaparken (dip bucak her yer temizlendi tabi guitar ) neyse kızım kendini salma dün zaten kırılık vardı üzerinde aldın battaniyeyi yattın cat56(yağmurda sırılsıklam olup üzerinde kuruyanlardan oldunca :) bugün kaytarmak yok dedim velhasıl kelam şun içimde bi sevinş var:zpzp::zpzp::zpzp:. başlarda ağır gelen telkinler olumlalamar şimdi dostum oldu teşekkürler Atakan Bey teşekkürler hayatımdeğişti üyeleri. Hepinizi seviyorum iyiki varsınız...f678h8977 |
Cevap: içimde bir kıpırtı var hayır olsun :)) :)) güzel mişşş |
Cevap: içimde bir kıpırtı var hayır olsun :)) arkadaşın bana da meditasyon gönderse yaa :D:D |
Cevap: içimde bir kıpırtı var hayır olsun :)) Alıntı:
çok şükür güzel imiş :)))) Alıntı:
olmas sen kazana düştün y789 |
Cevap: içimde bir kıpırtı var hayır olsun :)) hehehh :)) |
Cevap: içimde bir kıpırtı var hayır olsun :)) Tesekkurler indirdim 1-2 gune bildiririm veya aksama :D |
Cevap: içimde bir kıpırtı var hayır olsun :)) daha 2 saat dinledim gercektende ise yariyor sacma sacma gulumsuyorum :) ve mutluyum 1 hafta dinlesem kotu etki eder :D |
Cevap: içimde bir kıpırtı var hayır olsun :)) bide unutmadan istahida aciyor |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:25 PM. |