![]() |
ben bayan mutsuz merhaba size ilk kez yazıyorum açıkçası ne yazacağımı da bilmiyorum uzun zamandır kendimi mutsuz hissediyorum ilişkilerim çok kötü gidiyor aradığım ginbi birini bir türlü bulamıyorum karşıma çıkan insanlar hep bi çıkar peşinde artık hiç bir erkeğe güvenemez oldum ama oldukça güçlüyüm ruhen kendimi bi şekilde iyileştirmeyi başarıyorum yanlız yinede pişmanlıklarım oldukça fazla hayattan beklentilerim var ve gerçekleşmesini istiyorum. |
Cevap: ben bayan mutsuz hepimizin beklentileri var, belki de beklentilerimizi hayatımızda tam olarak nereye oturtuyoruz, sorusunu sormalıyız kendimize :) Hoşgeidiniz sevincli |
Cevap: ben bayan mutsuz Merhaba sevgili gelincik, Hayatta beklentilerinin olması çok güzel. Peki gerçekleşmesi için bu beklentilerinin hangisine adanmışlık hissediyorsun. Hangisi için elinden gelenin en iyisini hatta daha fazlasını yapmaya çalışıyorsun? Bir amaç uğruna bir yola çıktığımızda yolda ne ile karşılaşacağımız bilinmez. Bu yolda yürümek bile mutluluk sebebi olabilir. Amacımız bizi motive eder ve ona ulaşma ihtimali bile bizi mutlu edebilir. Bir de ulaştığın zamanı düşün. Sıra diğer beklentilerini gerçekleştirmeye gelicektir. Bir de kendine "mutsuz" etkiketini yapıştırmaktansa "Ben şuandan itibaren mutlu olmak için elimden geleni yapıcam" de. Eminim bu sana daha iyi gelecektir. Birşeyleri değiştirmek istiyorsan hemen şimdi harekete geçmelisin. Mutlu günler... |
Cevap: ben bayan mutsuz yazdıklarınıokurken bile bi umutsuzluk farkettim . önce bu umutsuz ruh halinden sıyrılıpp güzel hayaller kurupp olumlamalara başlamalısın . evrende her istediğimiz geri dönerken senin ruh eşini bulman hiçte zor olma zdiye düşünüyorummm |
Cevap: ben bayan mutsuz sevgili gelincikk buraya yazdıkların bile okadar önemli kii boşuna dememişler söz uçar yazı kalır... sen şuandan itibaren mutlusun mutlu olmamak için bi sebebin olmamalıı emin ol şükrettikce rahatlayacaksın ve hayatın mutlu olman gerek o kadar neden bulacaksın ki buna sen bile şaşıracaksınnn:)) hep söylediğim bişe var dağa nasıl seslenirsen onu duyarsın nasıl bakarsan onu görürsün sen iyi düşün arada tbiki olumsuzluklar olacaktır ama bu hep olumsuzluk olacak anlamına gelmez çünkü seninde güzell hayallerin imgelediklerinn vardır buyüzden sabır ve yürekten istee...evrenn sana güzellikleri vermiyor diyee düşünmee evren diyor ki zamanını beklee zamanı gelincee en güzelini sana sunacağımm hep bu düşünceyle olursan etrafındaki güzellikleri görürsünn ;)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:24 AM. |