![]() |
sıkıntılar beni mutsuz edemiyor Sıkıntılar beni mutsuz edemiyor inanın arkadaşlar şu anda bir çok sıkıntım var fakat ben yinede mutluyum, yinede hayat doluyum. bu durum beni bile şaşırtıyor artık sinirlanmiyorum kimseyle ağız dalaşına gitmiyorum. işin en güzel tarafıda kimse benimle olumsuz bir şekilde uğraşmıyor benim hayatımda artık olumsuzluklara yer yok:) her şeyi pozirif düşünüyorum ve sonuç mükemmel özellikle burada gördüğüm bir bir sözü çok sık tekrarlıyorum sıkıntılı zamanlarımda BUNDAN SONRA Kİ DÜŞÜNCEMİN NE OLACAĞINI ÇOK MERAK EDİYORUM sonra bir bakmışım her şey yolunda. Buradaki paylaşımlardan çok faydalamıyorum tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum iyi ki buraya gelmişsiniz, iyi k, bende buradayım. svgiler herkese |
Cevap: sıkıntılar beni mutsuz edemiyor işte budur :^) Mutluluk daim kalmalı.o sıkıntılar sadece tatmin edemeyebilir bizi.Mutluluktan bişeyler çalmasına izin vermemeliyiz (: Tebrik ederim sizi ^^ |
Cevap: sıkıntılar beni mutsuz edemiyor sizdeki gelişmenin bendede kalıcı olmasını diliyorum yavaş yavaş yaklaşıyorum biliyorum :) mutluluklar dilerim |
Cevap: sıkıntılar beni mutsuz edemiyor Ben de tebrik ederim, böylece sorunlara dışarıdan bakılmış, kendimizden uzaklaştırmış oluyoruz, "Bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum" diyerek... |
Cevap: sıkıntılar beni mutsuz edemiyor bu çok güzel bir gelişme busesu. okuken bana bile ferahlık verdi. bu forum gerçekten çok faydalı.2 ay içinde bir çok farklı konu hakkında bilgi edindim.ben de bir kaç gündür düzenli çalışmaya başladım. faydalarını göreceğime eminim,umtluyum.mutluluğunun devamı dileğiyle...actionsmile |
Cevap: sıkıntılar beni mutsuz edemiyor hepimizin mutluluğu daim olsun sizlere sevgi ve pozitif enerjimi gönderiyorum kabul buyurursanız sevinirim... |
Cevap: sıkıntılar beni mutsuz edemiyor Çok sevindirici gelişmeler bunlar. Tebrikler. Sevgiyle, mutlu kalınız. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:44 AM. |