![]() |
mutluluk telkininin sadece akarsu sesli olanı yok mu ? mutluluk telkininin gerçekten faydasını görüyorum emeği geçen herkese teşekkürler :) ancak bir sorunum var...indirdiğim mutluluk telkininde kuş cıvıltılarıyla birlikte su sesi var ve mecburen onu dinlemek zorunda kalıyorum..bu benim için çok yorucu oluyor..gece de kuş sesleri uyutmuyor...çok rahatsız oluyorum. akan su sesli telkinlerle çok rahat ediyorum...bu telkinlerin akan su versiyonu da var mı ? yada eklenemez mi ? |
Cevap: mutluluk telkininin sadece akarsu sesli olanı yok mu ? Merhaba canım... bende uzun süre bu telkini dinledim... ve çok faydasınıda görmüşümdür mutlaka... bende gece yatarken seninle aynı sorunu yaşamıştım... ve çözüm olarakta şunu yapmıştım; telkin listemin baş kısımlarına sade doğa su sesli telkinleri koyuyordum. Mesela kendine güven, depresyon, vs... ilk 1 saate falan bunları koyuyordum ( uykuya geç dalan bir yapım var :))) ) 1 saatin sonuna ise kuş cıvıltılı mutluluk, ego güven gibi telkinleri koyuyordum.... sevgiyle kal... |
Cevap: mutluluk telkininin sadece akarsu sesli olanı yok mu ? Arkadaşlar mutluluk telkinini indirdim fakat ses cızırtılı şarkı filn yok sadece cızırtı var nasıl oluyo? |
Cevap: mutluluk telkininin sadece akarsu sesli olanı yok mu ? Alıntı:
|
Cevap: mutluluk telkininin sadece akarsu sesli olanı yok mu ? merhaba,arkadaşlar mp3 leri indiremiyorum bana yardımcı olurmusunuz siteye yeni katıldım da :=)) |
Cevap: mutluluk telkininin sadece akarsu sesli olanı yok mu ? arkadaslar ben yenı üyeyimm ve tavsıye uzerıne geldım gercekten ıse yarıyormu bu okunulan ve dınlenılen seyler... |
Cevap: mutluluk telkininin sadece akarsu sesli olanı yok mu ? tabikide yarıyor yaramasa bu kadar insan neden dinlesin ve yazsın bunları :) |
Cevap: mutluluk telkininin sadece akarsu sesli olanı yok mu ? Teşekkürler. |
Cevap: mutluluk telkininin sadece akarsu sesli olanı yok mu ? Alıntı:
|
Cevap: mutluluk telkininin sadece akarsu sesli olanı yok mu ? merhaba bende aranıza yenı katldım ve tum telkın seslerını ındırdım.. ama nedense bukadar kus sesı yada su sesı, klasık, ney muzıklerı degılde sozle anlasılır cumleler duyamayacakmıyız acaba.. bıraz tereddute dustum acıkcası :(( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:26 PM. |