![]() |
Cevap: Evimizde ağır bir atmosfer var... Evet evin bir suçu yok :))) Evdeki insanların genel eğilimi olumsuzluksa evin kabahati ne olsun ki :))))))))) |
Cevap: Evimizde ağır bir atmosfer var... Senden özür dilerim...beni affet...seni seviyorum... Teşekkür ederim... |
Cevap: Evimizde ağır bir atmosfer var... HERKES TANIŞMALI BU SİTEYLE ÇÜNKÜ HERKESTE EMİNİN HER SORUN BİRAZCIK ORTAK .BELKİ ZAMAN ZAMAN BELKİ İFADE EDİLDİĞİNDE İÇİNDE BULUYOR PAY ÇIKARIYOR KENDİNE. TELKİNLER VE TAVSİYELERİNİZ ÇOK GÜZEL ARKADAŞLAR TŞK BENDE FAYDALANIYORUM. EZELİ NUR ARKADAŞIMIN YAZDIKLARINA KATILIYORUM O KOMUTU VERMİŞSİN .DÜZELMEK İÇİN İİ KOMUTLAR VERMEK GEREKİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN YAPIYORUM EN AZINDAN DENEYORUM İİ Kİ VARSINIZ İİ Kİ VAR BU SİTE TŞK |
Cevap: Evimizde ağır bir atmosfer var... Alıntı:
Ben önceleri telkinleri tüm müzikli biçimleri ile dinliyordum ama gün içerisinde yoğun tempoda çalışırken bazen aksayabiliyordu. Şimdi bir yol geliştirdim kendimce mp3 çalarıma telkinlerin doğa versiyorunu yükledim. Gece uyurken sakin sakin su sesi ile uyuyorum. İnsana hem rahatlık, hem de zindelik veriyor... Tavsiye ederim...happy6 |
Evde annen, baban iki kardeşin bir de babaannenle yaşadığını yazmışsın... Eğer evinizde hastlık, üzüntü, sıkıntı veya olumsuz düşünen kişiler varsa evin havasının ağır olması çok normal. Bu nedenle kendini kötü hissediyor olabilirsin. Kendine bir süre ev dışında kurs veya hobi gibi aktiviteler edinmeye çalış. Böylece evde kalma süreni azaltmış olursun. Bu arada da telkinleri dinlemeye başladıktan sonra özellikle başkalarının düşüncelerini önemsememe konusunda epeyce yol katediyorsun.Belki bu etkili olabilir.happy6 |
Cevap: Evimizde ağır bir atmosfer var... Bazı ortamlar insana iyi gelmeye bilir. Bu ev de olabilir, iş yeride olabilir fark etmez. Ne demişler: "Tebdil-i mekanda ferahlık vardır." |
Bence evde ve odanda güzel değişiklikler yapabilirsin odanı süslemek gibi posterler asmak,odaya güzel bir müzik çalar koymak,Kendine ait düzenli bir masa kurmak,oturup üzerinde bazen günlük yazmak,bazen kitap okumak gibi. Bunun için bir çok alternatifin var.Evde huzurlu hissettiğini düşünerek ve bunlar hakkında olumlamalar kullanarak Bu psikolojiden kurtulman çok uzun zamanını almaz. |
Cevap: Evimizde ağır bir atmosfer var... Evdeki ağır atmosfer, içinde yaşayanların etrafa yaydığı negatif düşüncelerden kaynaklanabileceği gibi başka sebeblerden de kaynaklanabilir. Bunlar arasında en önemli sebep, negatif büyü olma ihtimalidir. Bu, kesinlikle yabana atılmaması bir ihtimaldir.Eğer büyü tesbit edilemiyorsa o zaman feng-shui ilkelerinin uygulanması mutlaka pozitif sonuçlar verecektir. |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:15 PM. |