Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk Telkini (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=589)
-   -   Evimizde ağır bir atmosfer var... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=576363)

provakatör mistik 15-05-2010 07:28 PM

Cevap: Evimizde ağır bir atmosfer var...

Evet evin bir suçu yok :)))
Evdeki insanların genel eğilimi olumsuzluksa evin kabahati ne olsun ki :)))))))))

provakatör mistik 15-05-2010 07:42 PM

Senden özür dilerim...beni affet...seni seviyorum... Teşekkür ederim...

simya75 17-05-2010 11:12 AM

HERKES TANIŞMALI BU SİTEYLE ÇÜNKÜ HERKESTE EMİNİN HER SORUN BİRAZCIK ORTAK .BELKİ ZAMAN ZAMAN BELKİ İFADE EDİLDİĞİNDE İÇİNDE BULUYOR PAY ÇIKARIYOR KENDİNE. TELKİNLER VE TAVSİYELERİNİZ ÇOK GÜZEL ARKADAŞLAR TŞK BENDE FAYDALANIYORUM. EZELİ NUR ARKADAŞIMIN YAZDIKLARINA KATILIYORUM O KOMUTU VERMİŞSİN .DÜZELMEK İÇİN İİ KOMUTLAR VERMEK GEREKİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN YAPIYORUM EN AZINDAN DENEYORUM İİ Kİ VARSINIZ İİ Kİ VAR BU SİTE TŞK

scouter 18-08-2010 12:48 AM

Alıntı:

teoman_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 721395)
o halde evde bir takım problemler yaşanıyor. bu tür konuların da aile içerisinde çözümlenmesi daha sağlıklı olur.

Arkadaşım
Ben önceleri telkinleri tüm müzikli biçimleri ile dinliyordum ama gün içerisinde yoğun tempoda çalışırken bazen aksayabiliyordu. Şimdi bir yol geliştirdim kendimce mp3 çalarıma telkinlerin doğa versiyorunu yükledim. Gece uyurken sakin sakin su sesi ile uyuyorum. İnsana hem rahatlık, hem de zindelik veriyor... Tavsiye ederim...happy6

scouter 18-08-2010 01:06 AM

Alıntı:

provakatör mistik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 708555)
Bizim evde ağır bir atmosfer var. Eve girer girmez kendimi kötü hissetmeye başlıyorum. Yani kısacası dışarıdayken kendimi daha iyi ve mutlu hissederken eve gidince kendimi ağırlaşmış ve kötü hissediyorum. Bu duruma bir çözüm bulabilir miyim acaba? Sizin fikriniz nedir? y789

Sevgili arkadaşım;

Evde annen, baban iki kardeşin bir de babaannenle yaşadığını yazmışsın... Eğer evinizde hastlık, üzüntü, sıkıntı veya olumsuz düşünen kişiler varsa evin havasının ağır olması çok normal. Bu nedenle kendini kötü hissediyor olabilirsin. Kendine bir süre ev dışında kurs veya hobi gibi aktiviteler edinmeye çalış. Böylece evde kalma süreni azaltmış olursun. Bu arada da telkinleri dinlemeye başladıktan sonra özellikle başkalarının düşüncelerini önemsememe konusunda epeyce yol katediyorsun.Belki bu etkili olabilir.happy6

tolgaasya 18-08-2010 09:03 AM

Bazı ortamlar insana iyi gelmeye bilir. Bu ev de olabilir, iş yeride olabilir fark etmez. Ne demişler: "Tebdil-i mekanda ferahlık vardır."

RenaC 18-08-2010 10:30 AM

Alıntı:

provakatör mistik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 708555)
Bizim evde ağır bir atmosfer var. Eve girer girmez kendimi kötü hissetmeye başlıyorum. Yani kısacası dışarıdayken kendimi daha iyi ve mutlu hissederken eve gidince kendimi ağırlaşmış ve kötü hissediyorum. Bu duruma bir çözüm bulabilir miyim acaba? Sizin fikriniz nedir? y789

Bence evde ve odanda güzel değişiklikler yapabilirsin odanı süslemek gibi posterler asmak,odaya güzel bir müzik çalar koymak,Kendine ait düzenli bir masa kurmak,oturup üzerinde bazen günlük yazmak,bazen kitap okumak gibi.

Bunun için bir çok alternatifin var.Evde huzurlu hissettiğini düşünerek ve bunlar hakkında olumlamalar kullanarak Bu psikolojiden kurtulman çok uzun zamanını almaz.

master8566 18-08-2010 10:41 AM

Evdeki ağır atmosfer, içinde yaşayanların etrafa yaydığı negatif düşüncelerden kaynaklanabileceği gibi başka sebeblerden de kaynaklanabilir. Bunlar arasında en önemli sebep, negatif büyü olma ihtimalidir. Bu, kesinlikle yabana atılmaması bir ihtimaldir.Eğer büyü tesbit edilemiyorsa o zaman feng-shui ilkelerinin uygulanması mutlaka pozitif sonuçlar verecektir.

planner 18-08-2010 10:45 AM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 729973)
merhaba
bunun kaynağı belki evin yeteri kadar düzenli olmaması..veya eşyaların olması gerekn doğru yerlerde olmayışı da olabilir...insanın enerjisini gerçekten etkiliyor bunlar...zamanında bununla ilgili açtığım bir konuyu paylaşmak istiyorum..bunu okursan biraz yararı olacaktır umarım..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ye-etkisi.html

Arkadaşa katılıyorum. Şu an o konuyu okuyorum, dağınıklığın çok ciddi bir şey olduğunu görüyorum. Lütfen bunu göz ardı etmeyin.

scouter 20-08-2010 11:57 PM

Alıntı:

masterphidias Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763093)
Evdeki ağır atmosfer, içinde yaşayanların etrafa yaydığı negatif düşüncelerden kaynaklanabileceği gibi başka sebeblerden de kaynaklanabilir. Bunlar arasında en önemli sebep, negatif büyü olma ihtimalidir. Bu, kesinlikle yabana atılmaması bir ihtimaldir.Eğer büyü tesbit edilemiyorsa o zaman feng-shui ilkelerinin uygulanması mutlaka pozitif sonuçlar verecektir.

Negatif büyü derken neleri kastediyorusun arkadaşım?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:15 PM.