Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluğu ve Güveni İçte Hissedenler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=313)
-   -   İçimde bi coşku Patlamasıı E hadi hayırlısı :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618801)

Mutluluk Perisii 05-06-2011 12:14 PM

İçimde bi coşku Patlamasıı E hadi hayırlısı :)

Anlatmak istiyorum herkes faydalansın bu telkinlerden die herkes kendine gelsinn kendini sevsin yaşamın tadını çıkarsın die..işe yaradğına inansın die

Ah bu telkinler yok mu beni kendime getirdi neydi o bunalımlı haller herkesten saklanmalar fln.. gnlk açayım die dşndüm ama sonra vazgeçtim önüme gelen yere yazıyorum böyle ...:)

gçen ablamn yanına gttim üniersitye kep törenine ..neyse orda bi beyfendi bağırdı bana yanlışlıkla öğrencilerin önünü kapmışımda geçmelerini engelldimm :D başka zaman olsa çook utanır ne yapacağımı şaşırdım ama pek takmadım bu sefer he yine utandımda o kadarda değill amann dedim bağırdıysa bağırdı dnyanın sonumuu aa hem bi daha seni nerde görcek flnn.. ( ayy komiğim değil mi )y789

Mutluyum işte herkesi seviyorum beni azarlayan abiyi bilee f678h

nurbanu25 05-06-2011 12:24 PM

Cevap: İçimde bi coşku Patlamasıı E hadi hayırlısı :)

pericim. ne güzel bir haber bu böyle. ben yaklaşık 1 aydır dinliyorum çekirdek inanç cd mi bile aldım daha henüz gözle görülür bir gelişme yaşayamadım. ama bu habere çok sevindim.elbet bir gün bende de etkisini gösterecekler....sevgiler...actionsmile

Mutluluk Perisii 06-06-2011 10:09 AM

inşallah sende de fayda gösterir canım benim.kişiden kişiye değişiyor etki süresi sanırım.ama herkeste faydalı olacak inanıyorum.seninde güzel haberlerini bekliyoruz.. öpüldn ;))

nurcangol 10-11-2011 01:04 PM

başlık bu kadar beni anlatır...:)
aynen bende böyle hissediyorum, bir haftayı aşkın ego ve suçluluk dinledim
bendeki değişiklikler süper...
bende kendimi test ediyorum aynı şeklide olan olaylara aynı tepkileri mi veriyorum diye hayırr.....956k birde en güzel yanı....
sanki ben hep böyleymişim gibi hissediyorum o eskiiii halimden eser yok şimdi y789... mutlu mesut geziniyorum...
birde inanılmaz hafifledim...rahatladım...mutluyum...
şimdi daha bir heyecanlıyım çekirdek inanç görüşmesi sonucunda telkin cd im geldi sabah bu yana dinliyorum etkilerini merak ediyorum...

herkeste mutlaka etki ediyordur ama süreleri farklıdır...
sonuçlar için biraz sabretmek gerekiyor bence..
süper bişey bu telkinler süper...happy6

juger 10-11-2011 06:05 PM

Senin görüşmen nasıl geçti? :D

kutayhun 11-11-2011 01:41 AM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799893)
pericim. ne güzel bir haber bu böyle. ben yaklaşık 1 aydır dinliyorum çekirdek inanç cd mi bile aldım daha henüz gözle görülür bir gelişme yaşayamadım. ama bu habere çok sevindim.elbet bir gün bende de etkisini gösterecekler....sevgiler...actionsmile

özel değilse sizin çekirdek inanç cdniz de sizin çekirdek inancınız neymiş... bir de belki etkileri çıkmıştır da etkiyi sınayacak olay ortaya çıkmamıştır...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:48 AM.