![]() |
Cevap: Mutluluğu ve Güveni İçte Hissetmek Sosyallik arttırıcı ve topluluk önünde konuşma telkinlerini dinlerken hissedebiliyorum bu duyguyu ve bazen kalbim çıkıcakmış gibi oluyor |
Cevap: Mutluluğu ve Güveni İçte Hissetmek Sevgili Deneyimli Uyelerimiz; Acaba bu ``Dalgalanma hissi`` telkinleri dinledikten ne kadar sonra ortaya cikiyor ve o doneme girdigimzi nasil anliyoruz, daha mi mutsuzlasiyoruz... Sanirim o donemdeyim dehy789 |
Cevap: Mutluluğu ve Güveni İçte Hissetmek Alıntı:
|
Cevap: Mutluluğu ve Güveni İçte Hissetmek Mrblar azra.rehber bölümünde seni aydınlatacak paylaşımlar var.göz atarmısın lütfen.. |
Cevap: Mutluluğu ve Güveni İçte Hissetmek Rehber bölümündeki dalgalanma başlıgının hepsini okudum ama ne zaman geçeceği sanırım kişisel yanılıyor muyum???blook |
Cevap: Mutluluğu ve Güveni İçte Hissetmek Düşüncelerimizdir bizi mutlu,mutsuz eden.seni bu hale getiren nedir onu bul..sağlıcakla kal. |
Cevap: Mutluluğu ve Güveni İçte Hissetmek Her zaman mutlu olmaya, pozitif olmaya çalışan biriyim. Ve bunu çoğu kez başarıyorum. Bazen de mutsuzluğu da yaşamak istiyorum. Kendi kendime biraz dertleşip ağlıyorum. Sonra yeniden mutlu oluyorum. :) Yaşamak güzel şey. |
Cevap: Mutluluğu ve Güveni İçte Hissetmek Ego Güçlendirici ve Suçluluk Duyguları telkinlerinin 9. gününü bitirdim. Saatler ileri alındığında, ben ayarlamayı unuttuğum için işe tam 45 dakika geç kalmama rağmen, mutluluğumdan birşey eksilmedi. :) Hem mutlu, hem enerjiğim artık. Pişmiş kelle gibi sırıtıyorum adeta. :) |
Cevap: Mutluluğu ve Güveni İçte Hissetmek evet kendimi çok çok daha iyi hissediyorum.kimin ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor,rahat kararlar alabiliyorum,aldığım kararın arkasında durabiliyorum,mutluyum,kendimdeyim,daha da iyi olacağına inanıyorum....bendeki bu değişime ister istemez şaşırıyorum...nasıl bu kadar rahat olabildim ??? :))) çok teşekkür ederim...yeni telkinler için Atakan bey ile görüşmem lazım lütfen bana dönüş yapar mısınız :))) aciiill :)) 96kl |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:37 PM. |