Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluğu ve Güveni İçte Hissedenler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=313)
-   -   Mutluluğu ve Güveni İçte Hissetmek (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1150)

manyakkk 14-10-2011 07:09 AM

Cevap: Mutluluğu ve Güveni İçte Hissetmek

Sosyallik arttırıcı ve topluluk önünde konuşma telkinlerini dinlerken hissedebiliyorum bu duyguyu ve bazen kalbim çıkıcakmış gibi oluyor

azraist_24 25-10-2011 11:28 PM

Sevgili Deneyimli Uyelerimiz;

Acaba bu ``Dalgalanma hissi`` telkinleri dinledikten ne kadar sonra ortaya cikiyor ve o doneme girdigimzi nasil anliyoruz, daha mi mutsuzlasiyoruz...

Sanirim o donemdeyim dehy789

azraist_24 26-10-2011 11:32 AM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809397)
Sevgili Deneyimli Uyelerimiz;

Acaba bu ``Dalgalanma hissi`` telkinleri dinledikten ne kadar sonra ortaya cikiyor ve o doneme girdigimzi nasil anliyoruz, daha mi mutsuzlasiyoruz...

Sanirim o donemdeyim dehy789

Bu konuda beni bilgilendircek kimse yok mu???

blue jaloon 26-10-2011 11:45 AM

Mrblar azra.rehber bölümünde seni aydınlatacak paylaşımlar var.göz atarmısın lütfen..

azraist_24 26-10-2011 03:55 PM

Rehber bölümündeki dalgalanma başlıgının hepsini okudum ama ne zaman geçeceği sanırım kişisel yanılıyor muyum???blook

blue jaloon 26-10-2011 07:11 PM

Düşüncelerimizdir bizi mutlu,mutsuz eden.seni bu hale getiren nedir onu bul..sağlıcakla kal.

wishpearl 19-12-2011 12:09 AM

Her zaman mutlu olmaya, pozitif olmaya çalışan biriyim. Ve bunu çoğu kez başarıyorum. Bazen de mutsuzluğu da yaşamak istiyorum. Kendi kendime biraz dertleşip ağlıyorum. Sonra yeniden mutlu oluyorum. :) Yaşamak güzel şey.

LunarEclipse 26-03-2012 02:02 PM

Ego Güçlendirici ve Suçluluk Duyguları telkinlerinin 9. gününü bitirdim. Saatler ileri alındığında, ben ayarlamayı unuttuğum için işe tam 45 dakika geç kalmama rağmen, mutluluğumdan birşey eksilmedi. :)

Hem mutlu, hem enerjiğim artık. Pişmiş kelle gibi sırıtıyorum adeta. :)

Asuman çelik 01-10-2016 03:50 PM

evet kendimi çok çok daha iyi hissediyorum.kimin ne düşündüğü beni ilgilendirmiyor,rahat kararlar alabiliyorum,aldığım kararın arkasında durabiliyorum,mutluyum,kendimdeyim,daha da iyi olacağına inanıyorum....bendeki bu değişime ister istemez şaşırıyorum...nasıl bu kadar rahat olabildim ??? :))) çok teşekkür ederim...yeni telkinler için Atakan bey ile görüşmem lazım lütfen bana dönüş yapar mısınız :))) aciiill :)) 96kl

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:37 PM.