Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Motivasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=219)
-   -   Motivasyon Problemi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=619817)

ßatuhan 29-09-2011 07:36 PM

Motivasyon Problemi

Kendimi motive etmekte pek zorlanmıyorum aslında ama en fazla 10 dakika sürüyor o motivasyonun devamı gelmiyor hiçbir zaman.İsme özel motivasyon cdsi almayı düşünüyorum yararını gören oldumu acaba ?Belkide olumsuz düşüncelerle motivasyonumu yok ediyorum.

DiL_RU_BA 29-09-2011 10:13 PM

Cevap: Motivasyon Problemi

elbetteki isme özel alınan telkinin etkisi olur kuşkusuz çekirdek inancım bulunuyor biyerde direncin kırılıyor sonrasında. Ama durumun yoksa ve bu durumda olmaktan sıkıldıysan önce hayatında çevrende özelliklede sende olan olumsulukları kabule geç hepsini herşeyi kabul et o zaman daha sakin ve net düşünebileceksin inan bana dök içindeki olumsulukları kağıda ve yak bunu kendini iyi hissedinceye kadar içinin temizleninceye kadar yap. sonra kabule geç ve sonrada olumlu şeyler söyle olmak istediğin şeyleri mutluyum huzurluyum vs. çok yardımcı olacak sana Allahın izniyle ;)

ßatuhan 01-10-2011 01:29 PM

Tavsiyeniz için çok teşekkürler mutlaka deniycem.Telkini son çare olarak düşünüyorum zaten.Aslında motivasyon önemsiz gibi gözüksede bence başarının anahtarı

DiL_RU_BA 01-10-2011 01:40 PM

son çare olarak nitelendirmeyelim aslında ücretsiz telkinleri dinledinmi? ondalarda kişide eksik yanları vurguluyor, davranışlarında dalgalanma olsada sonrasında tepkilerin netleşiyor hepsini aynı anda yapma ben yapınca bocalamıştım aşama aşama kendini dinle içinden hangisini benimsiyorsan ruh haline göre onu seç bence. ben öyle yaptım yani bana iyi gelcek diye bişeye illa devam etmiyorum gayret ediyorm ama beni mutsuz ediyorsa orda bırakıp çok daha sonra dönebiliyorum ki ozamana kadarda çok şey okumuş öğrenmiş oluyorum ve uygulamam daha bilinçli oluyor ozaman. sevg, ve hep ışıkla kal..

ßatuhan 01-10-2011 02:13 PM

Ücretsiz telkinlerden ego ve kendine güveni dinliyorum daha önce 4 günden sonra bırakmıştım ama 8saat olmasada hergün dinlemeye başladım.

DiL_RU_BA 01-10-2011 02:24 PM

hayırlı olsun batuhan gönlündeki tüm iyiliklerin gerçekleşmesi ve motivasyonla ömür boyu yaşaman dileğiyle sevgi ve ışıkla bir kucak dolsu umut ve ve motivasyonla kal :). (ve kullanmayı çok severimde farklı açılardan düşünmeye katıda bulunuyor)

ßatuhan 02-10-2011 07:15 PM

Teşekkürler iyi dilekleriniz için inşallah hiçbirimizin motivasyonu eksik olmaz

DiL_RU_BA 02-10-2011 10:03 PM

inşallah batuhan inşallah okuyunca yazını bir an gözümde dünyadaki herkesin motive mutlu halleriyle dans edişleri belirldi güzelde olurdu valla :) ama o kadarda olmasın sonra sıkılırız gibime geliyor biz türküz ya ağırbaşıyızdır :D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:42 PM.