![]() |
msn deyken deprem olursa :D [b]saLLandık mı +yooo.. -ay deprem oLuyo +yok kızım bişe oLmuo -ya secaattin maL mısın aramızda 500km var!! +burda olmuyo die dedim di ben -sende hissettin mi +hissettim bidenemm hissediyorum.. -haLa devam ediyo +evet evet hissediyorum -vallahi sallanıyoruz +ne ne sallanması ne diyosun -sen neden bahsediyosun +eeü sallanıyoruz dedim bende -deprem oluyo +tamam dur sakin ol -hissediyo mu orasıda +evet evet -haal devam ediyo +yüce rabbım sınırsız titreşim atıyo vallaa - tööbe ya mal mısın oğlum engelle istersen -ayy +ne ayy -saLLanıyoruzz ayay +kim o yaa ne diyon -ay saLLanıyoruz sürekLii ay durmuyoo +kim uLan o ver adresini ver - -aaa iyice cılkı çıktı ama bu titreşim oLayının + -deprem oLuyo burda +burda da bazen oLuyo yaa -yok şimdi deprem oLuyo +inanmam bi cam aç bakıyım -saf !! +ne? ne kızım aLLaLA !! -ay saLLandık.. + dur bunna iLgiLi bi smiLe var kuLLanırsın :zeLzeLe: - ay saoL.. ay saLLandık :zeLzeLe: +tmam panik yapma -ok yapmam +aha bizim duvar çöktü vaLLahii -ok yazdıkLarım geLiyo mu +geLiyo geLiyoo -iyi mmisin iyiyimde ay doLapda devriLdii ay ay +tamamda sizin eLektirik niye gitmedi haLa -ya diaLog devam etsin diye +he tamam.. iyi misin - ... ... ... +öLdün mü.. iLetimi aLan var mıııııııooo!!! - ... ... ... +düştü heraLde |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:54 PM. |