![]() |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Arkadaşlar ben indiremiyorum,yardım edebilir misiniz?Bir de sorulmuştur belki ama 3 günde bir dinleyince çakraları dengeleme söz konusu değil mi?Çakralarımdan bazıları kapalı sanırım... |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // ben indiremedim |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // çok merak ettim ve indirmek istedim ama dosya silinmiş.. dosyayı başka bir siteden paylaşıma açarsanız sevinirim.. saygılar.. |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // İndiremeyen arkadaşlara yollayabilirim msn gruptan. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Link tekrar aktif hale getirilirse sevinirim ben de indiremedim malesef.. |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // bende indiremedim dosya silinmiş diyor:( msn gruba nasıl üye olabilirim? |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Kişi listenize aşağıdaki adresi ekleyebilirsiniz. group1159186@groupsim.com Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // ekledim ben msn e :) bana yollamanız mümkün mü acaba :=) teşekkür ederim |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // bu çakra açıcı meditasyonu tekrar yüklemeniz mümkün mü ? bende indirmek istedim ama link artık yok , tşkler. |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // mrb laar altarnatif link verirmisiniz indiremedim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:00 AM. |