Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=319)
-   -   ' NLP ÇALIŞMASI / korku ve travmalardan kurtulmak için' Adlı Konu Hakkında.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=9730)

TR-ance 10-06-2008 09:24 PM

' NLP ÇALIŞMASI / korku ve travmalardan kurtulmak için' Adlı Konu Hakkında..

Herkese SeLamLar..

'NLP ÇALIŞMASI / korku ve travmalardan kurtulmak için' adlı konudaki Hayal Hanımın Fobi Mp3ünü DinLedim Ve Kendimde Harika SonuçLar ALdım.. Yalnız Kafama TakıLan Birşey Vardı Acaba Biz Bunu Neden Zihnimizi DinLenik Tutan Ve Öğrenmeyi Kolaylaştıran Dalga Boyuyla Bu Güzide Mp3'ü Birleştirmedik Diye.. Kafama TakıLması Sonucunda Bu İşe Giriştim Ve Alfa-Teta Aralığı Seyreden Bir Dalga Boyu Ekledim Ve Aldığım Sonuçlar %80 Civarı Daha Etkili OLdu.. Dalga BoyLarının Dizaynı Ve OLuşumu Bana Aittir.. + Sadece Bunun İçin Koymadım Çünkü Bu Dalgalar Zihnin Kendisini Ferah Ve Canlı Tutması İçin Gereken Dalgalardır.. Kısacası Denemek İsteyen Denesin Ve Faydasını Görsün.. smiliyface

SevgiLer..

Download:http://www.ziddu.com/download.php?ui...alJusaA%3D%3D1

Not: Sorusu OLan Lütfen Pm Atsın.. Çünkü Foruma Belirli Aralıklarla Giriş Yapamıyorum Ve konuyu Atlayabilirim.. TeşekkürLer.. smil56

hayalayaz 10-06-2008 11:34 PM

Ynt: ' NLP ÇALIŞMASI / korku ve travmalardan kurtulmak için' Adlı Konu Hakkında.

tr ance çok teşekkür ederim şimdi indiricem ve dinliycem...nlp de modelleme çalışması yolda..onada bir el atarsın artık..veya ben sana göndereyim çalışmayı sen ne yaptıysan bu çalışmayada yap...saygılı sevgiler

MuminOKAN 10-06-2008 11:46 PM

Ynt: ' NLP ÇALIŞMASI / korku ve travmalardan kurtulmak için' Adlı Konu Hakkında..

dinliyorum şuan. ses biraz daha tiz olabilirmiydi? sadece merak ettiğim için soruyorum.
genel bağlamda çok başarlı olmuş.

uykum vardı deli gibi esniyordum. uyum kaçtı.

TR-ance 11-06-2008 01:38 PM

Ynt: ' NLP ÇALIŞMASI / korku ve travmalardan kurtulmak için' Adlı Konu Hakkında.

Alıntı:

Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
dinliyorum şuan. ses biraz daha tiz olabilirmiydi? sadece merak ettiğim için soruyorum.
genel bağlamda çok başarlı olmuş.

uykum vardı deli gibi esniyordum. uyum kaçtı.

Açıkçası Tiz TonLarı Pek Tercih Etmiyorum Çünkü Etki Düzeyi Daha Düşük OLuyor Benim Yaptığıma Göre.. Bu Dalga BoyLarı Alfa Ve Teta Aralığı Gittiği İçin Kendinizi Dinç Hissettiğinizi Düşünüyorum Çünkü Uykum Vardı Ve Dinlediğimde Kaçtı Demişsiniz.. : smiliyface Ayrıca DeğerLi Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim.. kiss3

TR-ance 11-06-2008 01:40 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
tr ance çok teşekkür ederim şimdi indiricem ve dinliycem...nlp de modelleme çalışması yolda..onada bir el atarsın artık..veya ben sana göndereyim çalışmayı sen ne yaptıysan bu çalışmayada yap...saygılı sevgiler

ÇaLışmanızı Bana Yollarsanız Hem Dalgalı Hemde Dalgasız HaLini Aynı Anda Sunarız Ve Daha İyi OLur Çeşitlilik Açısından... Tabiki Siz BiLirsiniz Ben Her Şartta ÇaLışmaya Hazırım.. smiliyface

hayalayaz 11-06-2008 02:58 PM

sevinirim ablam sağol ben yapayım ve sana göndereyim, kiss3 kiss3 kiss3 heyt be siteye bak..bana bakın biz kendimizi aşmayamı başladık ne * bir geçen seneki halime bakıyorum..birde şu anki halime ben durduğum yerde duramıyorum derty derty bu yaştan sonra hiper aktivite başlarsa vay benim tohumluğun haline... aa34 aa34 aa34

MuminOKAN 11-06-2008 03:07 PM

Ynt: ' NLP ÇALIŞMASI / korku ve travmalardan kurtulmak için' Adlı Konu Hakkında..

ne yalan söylim bende şu seslendirme olaylarına katılmak istiyorum. seslendiren olarak. ses kaydı işlerinde biraz çalıştıktan sonra paylaşacağım.

TR-ance 11-06-2008 04:20 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
sevinirim ablam sağol ben yapayım ve sana göndereyim, kiss3 kiss3 kiss3 heyt be siteye bak..bana bakın biz kendimizi aşmayamı başladık ne * bir geçen seneki halime bakıyorum..birde şu anki halime ben durduğum yerde duramıyorum derty derty bu yaştan sonra hiper aktivite başlarsa vay benim tohumluğun haline... aa34 aa34 aa34

Tamam HayaL Hanım .. İstediğiniz Zaman GönderebiLirsiniz.. art56art56

FİDAN TUBA 24-12-2008 11:27 AM

Hayal hanımın bu meditasyonunu ben de yakın zamanda mp3 playerıma kaydettim.aynen sizin de yazdığınız gibi bu meditasyonun yapılabilmesi için bence doğru hazırlığın da yapılmış olması gerekiyor...bu hazırlık da beynin dalga boyunu alfa moduna getirmek.yani frekans aralığını 3.5 -------7 aralığında tutmak.bunu beynin gizli güçleri adlı kitapta okudum.ve bunu nasıl sağlayacağımız da yazıyor.bununla ilgili 3 temel metot var.2 tanesini yazacağım. çünki 3. yü hatırlamıyorum şimdilik.ama en azından sunu soıyleyeyim bu dediğim kitapta o da yazıyor..unutmak da bir mahsur görmedim çünki ben metotlardan bence en etkili olan renk görme metodunu seçtim.zaten kitapta önerilen metot da bu.diğer bi metot bunu hazırlanmış cd olarak müzik gibi dinlemek.fakat bu çok fazla tavsiye edilmiyordu kitapta.zira alışkanlık yapabilir o olmadan bunu basaramayabiliriz diye....bu yuzden en etkili olan renk görme metodu...kısaca anlatayım.... kırmızı---turuncu---sarı---yeşil---mavi--ve mor renkleri sırasıyla ve güzelce imgeleyin...bir örnek: kırmızı için ben mesela bir araba imgeliyorum...imgelemede zorlanıyorsanız dokunma duyusuyla da bu işi zenginleştirin bence....her bir rengi 20 saniye kadar imgelemek yetiyor...sonra bir merdivene gelin 21 adet basamağı olan....tüm basamakları teker teker inin...bu esnada hep dokunarak da hissedin ama....sonra bir kapının önüne gelin..bu sizin meditasyonu yapacağınız mabedinizin önü...ordan içeri girin...içeriyi istediğiniz gibi hayal edin..sonra da hayal hanımın o süper meditasyonunu dinlemeye baslayın...ben daha bir kez yapabildim..ama oldukça rahatladım bir kaç kez daha yapmayı planlıyorum..herkese burdan sevgiler(korkular gitsinnnnn)

vittoria è nostra 27-12-2010 05:56 PM

Cevap: ' NLP ÇALIŞMASI / korku ve travmalardan kurtulmak için' Adlı Konu Hakkında..

emeğine sağlık. ancak indiremiyorum :( dosya yok linkte. dosyaya sahip olan arkadaşlar linki yenıleyebilirse sevinirim. sevgilerimle.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:44 AM.