Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=319)
-   -   meditasyon yapmak isteyenlere sesli meditasyonlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618251)

sevgisevgi 07-04-2011 12:05 AM

meditasyon yapmak isteyenlere sesli meditasyonlar

Beki Bisa'dan değişik konularda sesli meditasyonlar.

Arkadaşlar link eklemeyi hem bilmiyorum hem de yasak olup olmadığını bilmiyorum.Ancak google'da 'beki bisadan sesli meditasyonlar' diye arama yaptırırsanız ya da bekibisa.com da meditasyonlar bölümünden bu meditasyonlara ulaşabilirsiniz.

house 07-04-2011 12:11 AM

Cevap: meditasyon yapmak isteyenlere sesli meditasyonlar

evet, ben baktım süper bi siteymiş çok sağol :)))))

house 07-04-2011 12:14 AM

Ama indiremiyorsunuz sitede online kalıp dinlemek lazım keşke indirilse :((((

sevgisevgi 07-04-2011 12:20 AM

Rica ederim. İhtiyacı olanlara faydalı olması dileğiyle...

sevgisevgi 07-04-2011 12:23 AM

Bunun için bilgisayarınızda indirme programı olması gerekiyor.internet download manager programını bilgisayarınıza yükleyerek indirme yapabilirsiniz.

house 07-04-2011 12:24 AM

bende var internet download manager ama herhangi bir şekilde tıklanmıyo farklı kaydet yada başka bi indirme ibaresi göremedim ben ama olsun bi şekilde dinlenir ya yinede çok sağolun :)))

sevgisevgi 07-04-2011 12:30 AM

sitedeki herhangi bir meditasyonu açtığında,örneğin dolunay meditasyonu çalmaya başladığında hemen çalan meditasyon üzerinde 'bu müzik dosyasını indir' yazması gerekiyor.buna tıkladığında yükleme başlıyor.

house 07-04-2011 12:33 AM

işte malesef öyle bir yazı çıkmıyor sizede çok zahmet verdim ama her neyse ben artık sitede online iken laptopu karşıma alıp öyle dinlerim :))))

nlg 07-04-2011 12:56 AM

sevgisevgi arkadaşım cok teşekürler güzel bir site:))

Hakan_ 07-04-2011 03:47 AM

Meditasyonla ilgilenen arkadaşlara Eckhart Tollenin Şimdinin Gücü Uygulamaları kitabını öneririm meditasyonun özü olan düşünceleri durdurmak ve anı olduğu gibi yaşamakla ilgili uygulamaların ve anlatımların bulunduğu kısa ve öz bir kitap.

Berilce 07-04-2011 11:22 AM

Çok teşekkürler, böyle bir Site'den bizi de haberdar ettiniz...

Nazife_p 07-04-2011 11:58 AM

cok tesekkurler meditasyonu cok severim inanilmaz keyif aliyorum. en kisa zamanda uygulayacagim. Emeginize saglik. Sevgilerimle

CaSaNoVa 07-04-2011 12:22 PM

Teşekkürler

Işıldayan Safir 07-04-2011 01:24 PM

Güzel paylaşımınız için teşekkürler.

Sevgilerimle. actionsmile

cernn 16-04-2011 08:02 PM

Paylaşım için çok teşekkürler sesli meditasyonlara bayılıyorum:) sizinle bir deneyimimi paylaşmak istiyorum. Sitedeki içinizdeki dişiyi keşfetme meditasyonu merak edip denedim, hayali olarak içimdeki dişiyle tanıştım,gayet iyiydi konuştuk filan onun yanından ayrıldıktan sonra biraz garipleşti birden küçük bir kız çocuğu oldum babamın elimi bırakıp gittiğini hissettim, onu kaybettim ve çok korktum. Düzeltilmesi gereken bir şey var mı burada acaba bilinçaltımda, böyle kalmalı mı, bir şey yapılmalı mı? Bu konuyla ilgili bilgisi ve fikri olan varsa çok sevinirim.

Sevgilerimle:)

Nazife_p 17-04-2011 02:16 AM

ben biraz once meditasyon yaptim inanilmaz keyif aldim. Paylasiminiz icin cok tesekkur ederim. Sevgiyle kalin. isiginiz hep parlasin

hasan_4154 20-05-2011 10:39 AM

Harika bir şey bu her sabah işyerinde yapmak için çaba göstereceğim. teşekkürler

sevgisevgi 09-10-2011 11:48 PM

Cevap:Ücretsiz Hipnoz CD'leri

............................

azraist_24 24-11-2011 02:07 PM

Arkadaslar,

Beki Bisa`nin sitesi ile ilgilenenler icin kucuk bir onerim olacak ya da ilgilenmeyi dusunenlere:)

Sitede `` Ay Takvimi`` adi altinda bir boulm var gun gun, gunun tarihine uygun yapilmasi gereken ( ay sekline, burc acilarina gore) meditasyon konulari mevcut, ben bu siteden sevgili Juger arkadasim sayesinde cok sey ogrendim... Farkindaligim artti ve hergun yapmaya gayret ediyorum... Ayrica kartlar var o kartlara da istedigine tiklayarak o gunun olumlama cumleleri ile karsilasiyorsun... Harika, siddetle oneriyorum hepinize....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:21 AM.