![]() |
Cevap: Zihin susturma calismasi çok güzel bir paylaşımdı, teşekkür ederim.Mevcut çalışmalarımda mutlaka faydasını göreceğimi umuyorum... Sevgiler... |
Cevap: Zihin susturma calismasi Ayyy çok hoş zahiri. ttli3 MMSI sayesinde bak kaç insan daha faydalanıyor? Teşekkürler paylaşım için. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Zihin susturma calismasi rica ederim ne mutlu o zaman bana ::) |
Cevap: Zihin susturma calismasi arkadaşlar zihnini susturabilen var mı? |
Cevap: Zihin susturma calismasi Olumsuz birşey yazmak istemiyorum evet evet yapıyoruz oluyor:p::) Uğraş gerekiyor önce sevgili kelebek başlangıçta zihnimde konuşan sesleri duymaya takılıyorum :d var bir yerlerde yanlış ama doğruyu da bulcaz inşallah ::) |
Cevap: Zihin susturma calismasi ben eskiden karnımı şişiremezdim nefes alırken artık yapabiliyorum,sanırım bu doğru birşey :) |
Cevap: Zihin susturma calismasi kesinlikle ben de öğrendim bunu nefes al deyince omuz kalkar mı ya :D:D dikkat edin bunu en iyi yatış pozisyonunda düzenleyebiliriz.Karından al burundan ver :D |
Cevap: Zihin susturma calismasi iletinle de çok uyumlu :) doğru nefes alırsak daha çok umut vardır belki :D |
Cevap: Zihin susturma calismasi aynen öyle :D uyumu severim ::) |
Cevap: Zihin susturma calismasi zihin susturma çalışmasını tekrar yayımlarmısınız ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:45 PM. |