Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=319)
-   -   Uykunuzda Meleklerle Çalışın (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5400)

ikizruh 02-04-2008 08:59 AM

Ynt: Uykunuzda Meleklerle Çalışın

bu deneyimi dün yaşayım dedim.yastığımın altına yazıp koydum ve uykuya dalmadan önce 3 kere tekrarladım.ama bir türlü uykuya dalamadım,sonra kalbim sıkışmaya falan başladı.biraz korktuğumu itiraf etmeliyim.arada kalbim hızlı atmaya başladı.bütün gece uyanıp durdum ama sabah oldukça dinçtim işin tuhafı.acaba bunu böyle yaşayan var mı yoksa bende ki durum psikolojik miydi ???

hayalayaz 02-04-2008 09:59 AM

gece yatmadan önce, meditasyonumu yaptım, olumlamayı söyledim..tüm meleklerden zihnimi meşgul eden konuyla ilgili kişileri rüyamda görmek istediğimi söyledim..kelimenin tam anlamıyla horul horul uyudum..rüyamda ilgili herkesi gördüm..ve onların beni irite ederek kendimi kapatmama neden olan hareketlerini ve sözlerinide anladım/ hatırladım...sabahleyin uyandığımda neşeli ve dinçtim..eh bu kadar derin ve güzel bir uykudan sonra başka bir şey olamazdı zaten..

özlemciğim..bu tür çalışmaları ilk defa yapıyorsan, yaşadığın durum normal, ilk seferlerde acaba ne olacak tutumu vardır hep yaşadık..ama bu niyetleri yapıp beklentiye girmeden, uyursak, uykumuz bölünmeden, ve beklediğimiz cevapları alarak uyanıyoruz..genelde "ama ben bir şey düşünmedimki " oluyor cevabımız, ilerleyen zamanlarda fark ediliyor "acaba ne olacak tutumuyla yattığımız. çünkü zihnimiz burada ismini anmak istemediğimiz varlık hikayeleri, ve korku senaryolarıyla dolu ".bu şekilde niyet edip yatmaya devam et, zihnin korkulacak bir şey olmadığını kavradığı zaman, kaliteli uykularda şifayı ve verilen cevapları net bir şekilde deneyimleyeceğini göreceksin..
saygılı sevgiler

izmirli035 02-04-2008 10:50 AM

ben bu çalismayi denedim,
kagida yazip yastigimin altina koydum. huzurla uyumusum sanki gizli bir el beni koruyormus gibi, sabah da oyle hafif ve dinç bir sekilde mutlu ve huzurlu uyandim ki anlatamam.

bu çalismayi her gece ayni sekilde yazarak mi yapacagiz, yoksa bir kere yazip mi koyacagiz???

ayrica 2 kere hayal ablanin çekim meditasyonunu dinledim, ustelik yeni versiyonuyla , çok guzel herkese tavsiye ederim. henuz bir gelisme yok olunca bildiririm.

herkese iyi gunler

suzzy 02-04-2008 11:08 AM

çok ilgimi çekti...bu gece deneyeceğim... pc05

bilgiler için teşekkür ederim hepinize sevgiler.... 956k kiss3

ikizruh 02-04-2008 11:45 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
gece yatmadan önce, meditasyonumu yaptım, olumlamayı söyledim..tüm meleklerden zihnimi meşgul eden konuyla ilgili kişileri rüyamda görmek istediğimi söyledim..kelimenin tam anlamıyla horul horul uyudum..rüyamda ilgili herkesi gördüm..ve onların beni irite ederek kendimi kapatmama neden olan hareketlerini ve sözlerinide anladım/ hatırladım...sabahleyin uyandığımda neşeli ve dinçtim..eh bu kadar derin ve güzel bir uykudan sonra başka bir şey olamazdı zaten..

özlemciğim..bu tür çalışmaları ilk defa yapıyorsan, yaşadığın durum normal, ilk seferlerde acaba ne olacak tutumu vardır hep yaşadık..ama bu niyetleri yapıp beklentiye girmeden, uyursak, uykumuz bölünmeden, ve beklediğimiz cevapları alarak uyanıyoruz..genelde "ama ben bir şey düşünmedimki " oluyor cevabımız, ilerleyen zamanlarda fark ediliyor "acaba ne olacak tutumuyla yattığımız. çünkü zihnimiz burada ismini anmak istemediğimiz varlık hikayeleri, ve korku senaryolarıyla dolu ".bu şekilde niyet edip yatmaya devam et, zihnin korkulacak bir şey olmadığını kavradığı zaman, kaliteli uykularda şifayı ve verilen cevapları net bir şekilde deneyimleyeceğini göreceksin..
saygılı sevgiler

hayal abla bir insanın düşüncelerine ancak bu kadar tercüman olabilirsin derty evet dediğin doğru dün melekleri çağırdım ama beynimde ya abuk sabuk bir varlık gelirse diye bir düşünce yandı söndü.sabahta arkadaşımın biri başından geçen karabasan hikayelerinden bahsetti.genelde korkmam ama yatağa girince durum değişiyor sanırım dusun

Resureksiyon 02-04-2008 12:07 PM

Alıntı:

izmirli Nickli Üyeden Alıntı
ben bu çalismayi denedim,
kagida yazip yastigimin altina koydum. huzurla uyumusum sanki gizli bir el beni koruyormus gibi, sabah da oyle hafif ve dinç bir sekilde mutlu ve huzurlu uyandim ki anlatamam.

bu çalismayi her gece ayni sekilde yazarak mi yapacagiz, yoksa bir kere yazip mi koyacagiz???

ayrica 2 kere hayal ablanin çekim meditasyonunu dinledim, ustelik yeni versiyonuyla , çok guzel herkese tavsiye ederim. henuz bir gelisme yok olunca bildiririm.

herkese iyi gunler

ben bir kere yazdım o kağıt hep duruyor , nasıl istersen öyle yapabilirsin.

cananderen 03-04-2008 09:29 PM

bu siteye keşfedeli 4 gün oldu ama hemen çaktım olayı idea3 o melek hayal abla benceee. kiss3 .şaka bir yana hayal abladan öğreneceğimiz çok şey var.sesinizi duymadan sizi görmeden nasıl sevdim sizi hayal abla kiss3 abla diyorum ama kaç yaşındasınız bilmiyorum.

hayalayaz 04-04-2008 11:06 AM

canacığım rahatlıkla abla diyebilirsin..yakında yarım asırlık bir çınarım diyebileceğim..50 yaşında olacağım..

çiçeğim 04-04-2008 12:24 PM

sevgili hayal ablacığım 'uykunuzda meleklerle çalışın' çok ilgimi çekti ben böyle şeylere çok inanırım.... bugün denicem yarın sınavım var umarım işe yarar.peki hep böylemi yazıp koyacağız?şimdiden teşekkürler kiss3 tender45

cananderen 05-04-2008 12:32 AM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canacığım rahatlıkla abla diyebilirsin..yakında yarım asırlık bir çınarım diyebileceğim..50 yaşında olacağım..

canım benim Allah uzun ömür versin. ttli3 sen çok yaşa emi.bu arada ben bu melek işini yaptım dün gece. mlk34 hergün 10 larda kalkan ben 7.30 tak diye uyandım.bütün gün de çok rahattım.ayrıca çok huzurlu rüyalar gördüm.annemi babamın ablamı falan gördüm.ama rüyamda çok huzurluydum tam olarak hatırlayamasam da.arkadaşlar mutlaka yapın super

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:31 PM.