Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=319)
-   -   KOLAY BİR TOPRAKLANMA MEDİTASYONU (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=251092)

serpil22 28-03-2009 01:28 PM

KOLAY BİR TOPRAKLANMA MEDİTASYONU
 
Derin bir nefes alın. Siz Işık Sütununda dururken Başmeleklerin size gönderdikleri ışık ışınlarında yıkanın. Şimdi ayaklarınızın altından Dünyanın Kırmızı Yaşam Gücü Enerjisine bağlandığınızı gözünüzde canlandırın.

Bu Kırmızı Enerji gezegenden geliyor ve sol ayağınızdan sol bacağınıza yükseliyor. Kök çakranıza yükseliyor ve oradan sağ bacağınıza iniyor. Sizi Dünya’nın yaşam veren Kırmızı Işığına bağlıyor.

Kök çakranızdan, acı, kirlilik ve artıkları taşıyor ve bunları sağ ayağınızdan dönüştürülmesi için Dünya’ya geri salıveriyor. Şimdi gözünüzde bir başka Kırmızı Enerji ışınını canlandırın, bu ışın Dünyadan geliyor, ama bu kez sağ bacağınızdan giriyor.

Kök çakranıza çıkıyor ve sol bacağınıza iniyor ve Dünyaya akıyor, kalıntıları salıveriyor. Bundan dolayı, her bir noktada iki enerji akımı vardır, biri sağ bacağınızdan yükselen ve kök çakranıza giden ve sol bacağınızdan inen enerji akımı;

diğeri sol bacağınızdan yükselen, kök çakranıza giden, kök çakranızı temizleyen ve sağ bacağınızdan Dünyaya salıveren enerji akımı.

Bu çok önemli bir enerji değişimidir. Topraklanmanız için ve Dünya’nın Kırmızı Yaşam Gücünden yararlanmanız için sizi Dünya Ana’ya bağlar.

Aynı zamanda, kök çakranızın yukarısındaki çakralardan gelen kirlilikleri toplayan kök çakranızdan kalıntıları, kirlilikleri ve acıyı Dünya’ya geri salıverir.

Kirlilik, gün boyunca karşılaştığınız düşük titreşimli enerjilerden emilir. Kırmızı Enerji çok önemlidir.

Dünya’nın Kırmızı Yaşam gücü Dünya’ya bağlı kalmanıza yardım eder, depresyona girmenizi önler ve bağlantısız hissetmenizi önlemeye yardımcı olur.

Keyifsiz hissettiğinizde ve fonksiyon yapamadığınız zaman, kırmızı enerjiyi yukarı çekin ve bu çifte kırmızı enerji akışını bacaklarınızdan aşağı yukarı akıtmaya başlayın.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:55 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.