![]() |
Cevap: **NİYET İLE OLUMLAMA ARASINDAKİ FARK** Alıntı:
|
Cevap: **NİYET İLE OLUMLAMA ARASINDAKİ FARK** Alıntı:
Bana sanki ``Ben pozitifim`` daha guzel bir olumlama ve su ani etkilemesinden dolayi daha etkin oldugunu dusunuyorum, digerin de ise `` Pozitif olmayi seciyorum `` derken sanki o an pozitif degilsin de bunu zaman yayiyorsun, genelleme yapiyorsun ve zaman belirsiz gibi geliyor, ben ``Ben Pozitifim` i oneriyorum....y789 |
Cevap: **NİYET İLE OLUMLAMA ARASINDAKİ FARK** sağol arzucum :)) |
Cevap: **NİYET İLE OLUMLAMA ARASINDAKİ FARK** Paylasim icin tesekkürler Funda |
Cevap: **NİYET İLE OLUMLAMA ARASINDAKİ FARK** Her geçen gün daha pozitif olmayı seçiyorum diyerek blokajını daha rahat kırabilirsin sonrasındada ben pozitifim derken iç sesinin taarruzuna maruz kalmazsın.Çünki kişi pozitif olmadığı için bu olumlamayı yapıyor eee pozitif olmayan bir kişi ben pozitifim diye bir olumlama yaparsa mutlaka iç sesi ona karşı çıkacaktır :)))) kolay gelsinn.. |
Cevap: **NİYET İLE OLUMLAMA ARASINDAKİ FARK** Her geçen gün daha pozitif olmayı seçiyorum.Ben pozitifim :)) |
Cevap: **NİYET İLE OLUMLAMA ARASINDAKİ FARK** Harika!!!!! |
Cevap: **NİYET İLE OLUMLAMA ARASINDAKİ FARK** çok güzel olmuş bilidğimiz sandığımz şeylerinde ufak farklılıklarla nasıl etki edebileceğini gördümm şimdi enerjimizi yollarken daha net olarak iletebiliriz:))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:36 AM. |