![]() |
Cevap: Bilinçaltı Anlamak ve Temizleme çalışmaları Evet değersizlik konu başlığı idi bugün yeni gün belirleyelim aynı grup var mısınız devam? |
Cevap: Bilinçaltı Anlamak ve Temizleme çalışmaları ben varım hergün yapalım çabucak bitsin:)))) |
Cevap: Bilinçaltı Anlamak ve Temizleme çalışmaları Acelecisin. :) Bence haftanın en uygun günü çarşamba. İlla gece de olması şart değil benim için. |
Cevap: Bilinçaltı Anlamak ve Temizleme çalışmaları durmak yok, yola devamy789 |
Cevap: Bilinçaltı Anlamak ve Temizleme çalışmaları ben akşam 6 buçuğa kadar okuldayım her gün, gündüz yapamam da 8-9 arası gibi de yapabilirim farketmez |
Cevap: Bilinçaltı Anlamak ve Temizleme çalışmaları İkinci çalışma başlığı sevgi yarın aynı yerde ve saatte :) o halde. :D Yalnız bu başlığı biraz daha geliştirmek daha iyi olur. SEVGİ Ben kendimi seviyorum. Ben kendimi olduğum gibi seviyorum. Ben kendimin olduğu gibi olmasına izin veriyorum. Ben herkes seviyorum. Ben herkesi olduğu gibi seviyorum. Ben herkesin olduğu gibi olmasına izin veriyorum. "Kendimi sevmeyi, kendime değer vermeyi ve kendime güven duymayı seçiyorum." "İstediğim gibi bir hayat sürdürmeyi hak ediyorum." "İyi şeyler hak ediyorum." "Mutlu olmayı hak ediyorum." "Sevilmeyi hak ediyorum." "Herkesi olduğu gibi sevebiliyorum." "Olduğum gibi seviliyorum." "Kalp çakramın dengelenmesi için niyet ediyorum."(Burada yeşil bir ışığın kalp çakrasından içeri girdiği hayal edilebilir veya koyu yeşilden parlak yeşile dönen bir renk imajine edilebilir.) Önerisi olan? |
Cevap: Bilinçaltı Anlamak ve Temizleme çalışmaları Bu hafta 21:00 21:30 gibi eve geliyorum haliyle 22:00 dan erken olmaz. |
Cevap: Bilinçaltı Anlamak ve Temizleme çalışmaları 22:30 dan sabah 06:15 e kadar uygundur. Diğer saatler de biraz zor . sanırım gene aynı saatde olacak. devam .. : ) |
Cevap: Bilinçaltı Anlamak ve Temizleme çalışmaları canımlar o zaman 22.30-23.00 arası yapsak çalışmayı uygun olur mu herkese? ben erken yatmaya başlıorumda artık malum sınavlar okul falan:) |
Cevap: Bilinçaltı Anlamak ve Temizleme çalışmaları burdamı herkes ne zaman başlıoruz ses verinn :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:40 PM. |