Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kuantum Düşünce (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463553)

ozardage 27-01-2010 02:24 AM

hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum

arkadaşlar ben hayatıma sürekli sinirli ve tartışmacı insanları çekiyorum hep birilerini idare eden,ortamı yumuşatan durumdayım ama sıkıldımmmm.
kız erkek fark etmiyor,kız arkadaşım bile beni kıskanabiliyor (başka kız arkadaşlarımdan),erkek arkadaşım da hepsi aynı.
ve özgürlüğümü inanılmaz kısıtlıyorlar,yetmiyormuş gibi hiç tanımadıklarım bile benim hayatıma müdahale edip beni kısıtlıyor.komşu,ev sahibi, bilmem kimin annesi vb.ben bu durumu neden yarattım bilmiyorum ama kurtulmak istiyorum.nasıl gider bu sinirli ve baskıcı insanlar hayatımdan da ben özgür olurum

cadi_bm 27-01-2010 10:56 AM

Cevap: hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum

Merhaba;
Çok deneyimli olmamakla birlikte naçizane cevaplayayım. Sinirli insanları çektikçe kendini böyle insanları çektiğine daha da inandırmışsın. Onları sakinleştirmeyi de görev edinmişsin gibi geldi bana.Öncelikle bu histen kurtulman gerek bence. Sakin insanları çektiğine inandırmalısın kendini. Bu olumlamalarla olabilir.

aslanbey 27-01-2010 11:18 AM

Alıntı:

ozardage Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581504)
arkadaşlar ben hayatıma sürekli sinirli ve tartışmacı insanları çekiyorum hep birilerini idare eden,ortamı yumuşatan durumdayım ama sıkıldımmmm.
kız erkek fark etmiyor,kız arkadaşım bile beni kıskanabiliyor (başka kız arkadaşlarımdan),erkek arkadaşım da hepsi aynı.
ve özgürlüğümü inanılmaz kısıtlıyorlar,yetmiyormuş gibi hiç tanımadıklarım bile benim hayatıma müdahale edip beni kısıtlıyor.komşu,ev sahibi, bilmem kimin annesi vb.ben bu durumu neden yarattım bilmiyorum ama kurtulmak istiyorum.nasıl gider bu sinirli ve baskıcı insanlar hayatımdan da ben özgür olurum

sayın ozardage aynı dert bendede var . ne yapacağımı bazen bende bilmiyorum.

Elektra 27-01-2010 02:07 PM

Alıntı:

İşin bir de olumlu tarafından bakalım ki kıskanılmaya değer birisin. Keşke beni de kıskansalar. Meyve veren ağaç taşlanır. Kıskananlara gülüp geç. Sevgiyle kal...actionsmile

sanemce 27-01-2010 04:09 PM

Alıntı:

merhaba ozardage

karşına çıkan bu insanlar sana neyi anlatmaya çalışıyor?

bu tip insanlarla karşılaşmamak için kendini nelerden özgürleştirmelisin ? veya hangi yönlerini güçlendirmen gerekiyor?

çevremizdeki kişiler bizi bulmadan önce yaydığımız frekanslar doğrultusunda önce enerjilerimiz buluşur.. karşımıza çıkan kişi veya durumlar bize aynalık görevi yaparlar ki o yönümüzün farkına varıp gerekli müdahalede bulunabilelim..

o kişilere görevlerini yerine getirdikleri için teşekkür et ve artık onlara ihtiyacın kalmadığını söyle.. (bunu içinden de yapabilirsin)

telkinleri dinlemeye devam ederek, duruma uygun olumlamalar yaparak mevcut durumu değiştirebilirsin.

sevgiler actionsmile

aprilrose 27-01-2010 04:36 PM

Alıntı:

Muhtemelen çocuklukta almış olduğunuz bir karar, negatif çekirdek inancınızı oluşturmuş.
(Negatif çekirdek inanç 0-5 yaşları arasında oluşur.)

Aile ilişkilerinize bir göz atın, anne babanızın sizle ve birbirleriyle olan ilişkilerini hatırlamaya çalışın.
Veya kardeşlerinizin..

Ailede böyle bir insan varmıydı ? Mesela babanız kıskanç mıydı veya anneniz ?

Bu soruların cevapları, tam olarak şu an içinde bulunduğunuz durumu açıklayacak.

Sevgiler,

ercanqur 27-01-2010 05:39 PM

Katılım qüzeL

armoni111 28-01-2010 12:04 AM

arkadaşlar çoklu alıntı yaptım ama olmadı tek tek yazayım

armoni111 28-01-2010 12:21 AM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581509)
Merhaba;
Çok deneyimli olmamakla birlikte naçizane cevaplayayım. Sinirli insanları çektikçe kendini böyle insanları çektiğine daha da inandırmışsın. Onları sakinleştirmeyi de görev edinmişsin gibi geldi bana.Öncelikle bu histen kurtulman gerek bence. Sakin insanları çektiğine inandırmalısın kendini. Bu olumlamalarla olabilir.

Alıntı:

aslanbey Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581512)

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581551)
İşin bir de olumlu tarafından bakalım ki kıskanılmaya değer birisin. Keşke beni de kıskansalar. Meyve veren ağaç taşlanır. Kıskananlara gülüp geç. Sevgiyle kal...actionsmile

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581574)
merhaba ozardage

bu tip insanlarla karşılaşmamak için kendini nelerden özgürleştirmelisin ? veya hangi yönlerini güçlendirmen gerekiyor?

çevremizdeki kişiler bizi bulmadan önce yaydığımız frekanslar doğrultusunda önce enerjilerimiz buluşur.. karşımıza çıkan kişi veya durumlar bize aynalık görevi yaparlar ki o yönümüzün farkına varıp gerekli müdahalede bulunabilelim..

o kişilere görevlerini yerine getirdikleri için teşekkür et ve artık onlara ihtiyacın kalmadığını söyle.. (bunu içinden de yapabilirsin)

telkinleri dinlemeye devam ederek, duruma uygun olumlamalar yaparak mevcut durumu değiştirebilirsin.

sevgiler actionsmile

Alıntı:

aprilrose Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581578)
Muhtemelen çocuklukta almış olduğunuz bir karar, negatif çekirdek inancınızı oluşturmuş.
(Negatif çekirdek inanç 0-5 yaşları arasında oluşur.)

Aile ilişkilerinize bir göz atın, anne babanızın sizle ve birbirleriyle olan ilişkilerini hatırlamaya çalışın.
Veya kardeşlerinizin..

Ailede böyle bir insan varmıydı ? Mesela babanız kıskanç mıydı veya anneniz ?

Bu soruların cevapları, tam olarak şu an içinde bulunduğunuz durumu açıklayacak.

Sevgiler,

heh oldu çoklu alıntı956k
cadı bm ciğim bu görev istemeden bana yapıştı nerde nasıl bilmiyorum başta yardımcı olmak hoşuma gidiyordu ama sonra hepsi benim hayatıma girdi çıkmıyor

maviş cadı sakın böyle bir dilekte bulunma kıskanılmak uzaktan olursa güzeldir belki ama direkt hayatımı yaşamımı engelliyorlar ailem eşim hepsi
benim önümde aman sen dur der gibi bir haldeler,biraz farklı bir insanımdır,elimde olsa dünyayı kurtarcamy789bundan korkuyorlar sanki

sevgili sanemce

bana bu soruları sormuşun ben fala uyumlu olduğumu düşünüyorum belki daha çok hayır demeliyim bana bunu öğretiyorlar ama yine de ben bu insanlarla tartışmaktan kavgadan çok korkuyorum bana kavga etmeyi öğrettiler açıkçası ama ben bu değilim çok huzursuz oluoyrum tartışınca onlarla geriliyorum özgürleşmem gerek ama nasıl bunu bilmiyorumyrl78

ve son olarak aprilrose ailemi çok inceledim ama inan bana aile ortamımda böyle sinirli kavgacı kıskanç kimse yok annemle babamın şiddetli tartışmasına hiçççç şayit olmadım.dedem vardı bizimle yaşayan eski osmanlıydı kendisi rahmetli onu düşünüyorum ama onunla ilgili de pek bir şey gelmiyor aklıma çocukluğumu hiç hatırlayamıyorum.babam annemi kısıtlamazdı,aşağılamazdı,öye sinir hastası insanlar değildi düşün düşün bulamıyorum.kendime benzeyen birini bulunca şükrediyorum ama bir zaman geçiyor kaybediyorum o kişiyi,ilişkimiz kopuyor.yine gizemli sorunlu sinirli insanlar çekiyor beni ve başa dönüyorum.dili sivri insanlardan bıktım usandım.onlara laf yetiştireceğim derken gecem gündüzüm oldular.sad456en yakın eşim arkadaşım oldular.çok korkuyorum çocuğum da aynı özellikleri taşıyacak diyesad456

armoni111 28-01-2010 01:01 AM

Alıntı:

aslanbey Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581512)

sevgili arkadaşım buraya yazılanların sen de değerlendir kurtulmamız lazım bundan.bir de benzer benzeri çeker diyorlar e hani nerde neden onlar kendileri gibi insanları değil de hep masum ve saf kalpli insanları çekiyorlar bu kısımda çözemiyorum kuantumu.anneannemin bir lafı vardı bir alime bir zalim düşer diye bak şimdi geldi aklıma o mu beni buraya sürekledi acaba birden ampul yandı kafamdaidea3

armoni111 28-01-2010 01:15 AM

arkadaşlar ben nasıl değiştireceğim şimdi önceki sayfada yazdığım bir alime bir zalim düşer sözünü ayyyy buldum sanırım Allah'ım inşallah çözerim bana yardım etneutrali5O0O0O0

Houner 28-01-2010 01:52 AM

Alıntı:

armoni111 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581665)
arkadaşlar ben nasıl değiştireceğim şimdi önceki sayfada yazdığım bir alime bir zalim düşer sözünü ayyyy buldum sanırım Allah'ım inşallah çözerim bana yardım etneutrali5O0O0O0

bravo mükkemmel gidiyorsunuz...BAKIN SİZ İŞTE BU YÜZDEN istemediğiniz kişileri çektiniz çünkü BİLİNÇALTINIZ karar almış ama bunu şöyle değiştirebilirsiniz...
-Sevgili bilinçaltım, Geçmişte aldığım, bir alime bir zalim düşer bilgisini iptal ediyorumm çünkü bunun yanlış olduğunu artık biliyorumm ve değiştiriyorum bir alime bir alim düşer bilgisini bilinçaltıma bildiriyorum ..... gibi actionsmile

armoni111 28-01-2010 02:26 AM

Alıntı:

Houner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581670)
bravo mükkemmel gidiyorsunuz...BAKIN SİZ İŞTE BU YÜZDEN istemediğiniz kişileri çektiniz çünkü BİLİNÇALTINIZ karar almış ama bunu şöyle değiştirebilirsiniz...
-Sevgili bilinçaltım, Geçmişte aldığım, bir alime bir zalim düşer bilgisini iptal ediyorumm çünkü bunun yanlış olduğunu artık biliyorumm ve değiştiriyorum bir alime bir alim düşer bilgisini bilinçaltıma bildiriyorum ..... gibi actionsmile

sevgili houner çok iyisin yürekten teşekkür ederim,bunu mutlaka yapacağım sonuçlarını görünce buraya yazacağım.bakalım arkadaşlar başka nasıl çözümler önerecekler hepsini yapacağım.iyi ki varsınızzzzz
s456

spestnaz 28-01-2010 02:29 AM

Benim önüme fırsat çıktı. . Attım kendimi İstanbuL'uma. Şimdi daha rahatım. Ankara da kalsaydımm eminimm birilerinin canını okurdumm blook

aprilrose 28-01-2010 09:25 AM

ve son olarak aprilrose ailemi çok inceledim ama inan bana aile ortamımda böyle sinirli kavgacı kıskanç kimse yok annemle babamın şiddetli tartışmasına hiçççç şayit olmadım.dedem vardı bizimle yaşayan eski osmanlıydı kendisi rahmetli onu düşünüyorum ama onunla ilgili de pek bir şey gelmiyor aklıma çocukluğumu hiç hatırlayamıyorum.babam annemi kısıtlamazdı,aşağılamazdı,öye sinir hastası insanlar değildi düşün düşün bulamıyorum.kendime benzeyen birini bulunca şükrediyorum ama bir zaman geçiyor kaybediyorum o kişiyi,ilişkimiz kopuyor.yine gizemli sorunlu sinirli insanlar çekiyor beni ve başa dönüyorum.dili sivri insanlardan bıktım usandım.onlara laf yetiştireceğim derken gecem gündüzüm oldular.sad456en yakın eşim arkadaşım oldular.çok korkuyorum çocuğum da aynı özellikleri taşıyacak diyesad456[/QUOTE]

Aile içinde değilse, ilk sevgiline bakalım veya seni en derinden etkileyen
sevgiline... Muhtemelen onlardan biri böyle bir korku yaşattı sana ve sen ister istemez
korku enerjisiyle bu tip insanları çekmeye başladın hayatına...

Bunun açıklanabilir başka bir şıkkı yok.

Düşün şimdi bulduğunda bana haber verirsen, sonrasında nasıl bir çalışma yapacağını
anlatıcam.

Sevgiler,

ZEYNEP16 28-01-2010 11:11 AM

Ben de aynı dertten muzdaribim bu konuda çok olumlamalar yapmama rağmen hayatımda hep böyle birilerine yer açmam.Sizin de dediğiniz gibi madem benzer benzeri çekiyorsa kendileri gibi olanı neden çekmezler ve birbirilerinin gözünü oymazlar da bizim gibi mazlumları üzerler ?...Bir yerde bir tıkanıklık var ama çözebilmiş değilim zaten çözsem huzur ve huşu içinde olacağım

armoni111 28-01-2010 01:49 PM

Alıntı:

aprilrose Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581683)
ve son olarak aprilrose ailemi çok inceledim ama inan bana aile ortamımda böyle sinirli kavgacı kıskanç kimse yok annemle babamın şiddetli tartışmasına hiçççç şayit olmadım.dedem vardı bizimle yaşayan eski osmanlıydı kendisi rahmetli onu düşünüyorum ama onunla ilgili de pek bir şey gelmiyor aklıma çocukluğumu hiç hatırlayamıyorum.babam annemi kısıtlamazdı,aşağılamazdı,öye sinir hastası insanlar değildi düşün düşün bulamıyorum.kendime benzeyen birini bulunca şükrediyorum ama bir zaman geçiyor kaybediyorum o kişiyi,ilişkimiz kopuyor.yine gizemli sorunlu sinirli insanlar çekiyor beni ve başa dönüyorum.dili sivri insanlardan bıktım usandım.onlara laf yetiştireceğim derken gecem gündüzüm oldular.sad456en yakın eşim arkadaşım oldular.çok korkuyorum çocuğum da aynı özellikleri taşıyacak diyesad456

Aile içinde değilse, ilk sevgiline bakalım veya seni en derinden etkileyen
sevgiline... Muhtemelen onlardan biri böyle bir korku yaşattı sana ve sen ister istemez
korku enerjisiyle bu tip insanları çekmeye başladın hayatına...

Bunun açıklanabilir başka bir şıkkı yok.

Düşün şimdi bulduğunda bana haber verirsen, sonrasında nasıl bir çalışma yapacağını
anlatıcam.

Sevgiler,[/quote]

aprilrose geldim canım ,sanırım çözeceğiz bu işi içime öyle bir his geldiO0ilk sevgilim de aynı bu tipti.beni acayip kısıtlar,kıskanır,nerdeyse benim yolumdan geçeni bile döverdi.bir de kareteciydi,sporu bu işler için kullanıyordu.uçan kuşa kızardı.ama dürüst,mert bir çocuktu,yamuk yapmazdı.aşırı sahiplenme huyu vardı.gelgelelim eşim de şimdi onun aynısı^-^
yalnız bir şey daha var yine şuan aklıma gelen (ben yazarken hatırlıyorum onu fark ettim öncekinde de böyle oldu) ilkokulda benim hoşlandığım bir çocuk vardı.ama o başkasını seviyordu,bir gün nasıl oldu bilmiyorum.beni 3 arkadaşıyla köşeye sıkıştırdılar,hem korkmuş,hem garip bir haz almıştım bundan,yani bu benim aslında hoşuma mı gidiyorrrr ya offf ağlıcam şimdiooo67bunu değiştirmem lazım,o zamanlar belki gitse de şimdi hayatıma mani olduğu için istemiyorum,özgür olmak istiyorum.

bir de dedem sert bir adamdı,ben çok konuşurdum bana 'çenen çekilsin'gibi bir laf ederdi(tövbe estağfirullah,bu eskilerde de ne laflar varmış ya anneannem ayrı dedem ayrı)ama dedeme karşı en ufak bir kızgınlığım yok,ne hissediyordum dedemi görünce hatırlamıyorum o kısmı.
şimdilik aklıma gelenler bunlar senin daha sormak istediklerin varsa yaz ben cevaplarım,ne yapacağımı söyle bana olur mu canım bekliyorum haberiniO0

not:bir de sevgili aprilrose yukarıda yazdım anneannemin bir alime bir zalim düşer sözünü yakalamıştım o konuda da değiştirmek için bir fikrin varsa yaz canım olur mu?

armoni111 28-01-2010 02:16 PM

Alıntı:

ZEYNEP16 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581690)
Ben de aynı dertten muzdaribim bu konuda çok olumlamalar yapmama rağmen hayatımda hep böyle birilerine yer açmam.Sizin de dediğiniz gibi madem benzer benzeri çekiyorsa kendileri gibi olanı neden çekmezler ve birbirilerinin gözünü oymazlar da bizim gibi mazlumları üzerler ?...Bir yerde bir tıkanıklık var ama çözebilmiş değilim zaten çözsem huzur ve huşu içinde olacağım

sevgili zeynep biz bir yerde hata yapıyoruz sen de dene bana söylenenleri bulacağız diye inanalım ve olsun tamam mı tatlım ben ümitliyim olacak.bak aprirose yazacak bana sen de takip et tatlım12389

aslanbey 28-01-2010 02:27 PM

Ey gönül!
Anlamayanlar seni üzerler, rahatsız ederler;

hatta seni deli, divane ederler, elini ayağını bağlarlar.
Sen içi tatlı, özlü bir yemişe benzersin,
bu yüzden
seni hep kırarlar…

~ Hz. Mevlana ~

armoni111 28-01-2010 03:50 PM

Alıntı:

aslanbey Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581725)
Ey gönül!

Anlamayanlar seni üzerler, rahatsız ederler;

hatta seni deli, divane ederler, elini ayağını bağlarlar.
Sen içi tatlı, özlü bir yemişe benzersin,
bu yüzden
seni hep kırarlar…

~ Hz. Mevlana ~

anlayanlarla karşılaşmamız umuduyla....mevlananın gönül zekasına ulaşmak dileğiyle...

armoni111 28-01-2010 03:53 PM

APRİLROSE SEN ÇOK İYİ BİRİSİO0N ÖZEL MESAJIN İÇİN SANA BURDAN DA TEŞEKKÜR ETMEK İSTEDİM.

aprilrose 28-01-2010 04:30 PM

Alıntı:

armoni111 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581749)
APRİLROSE SEN ÇOK İYİ BİRİSİO0N ÖZEL MESAJIN İÇİN SANA BURDAN DA TEŞEKKÜR ETMEK İSTEDİM.

Ah canım benim kıyamam ben sana :)
Sen de çok tatlı ve iyi birisin :)
öptüm çoooook :)

seta* 28-01-2010 05:24 PM

Hah işte tam benlik durumlar sadanim

ne kadar hassas ve duyarlıysam, kimsenin hakkını yemeyeyim, kimseyi rahatsız etmeyeyim, aman dedikçe hep zalimler buluyor beniağla2

hep mücadele hep mücadele
uğraşmak istemiyorum artık insanlarla, sakinlik, huzur istiyorumagl34
dingin bir hayat istiyorum
yoruldum...bisiklet

yaseminist 28-01-2010 05:47 PM

Alıntı:

seta* Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581770)

ne kadar hassas ve duyarlıysam, kimsenin hakkını yemeyeyim, kimseyi rahatsız etmeyeyim, aman dedikçe hep zalimler buluyor beniağla2

yoruldum...bisiklet

Sevgili Seta,
Ben de bu konularda çok gelgitler yaşadım ama birkaç gündür
Ho'oponopono çalışması yapıyorum. Kızdığım insanlara bile "Seni Seviyorum, Özür Dilerim Lütfen beni affet, Teşekkür ederim" deyip duruyorum. Bu, ilk başta saçma gibi gelebilir ama şu birkaç gündür inanılmaz mucizelere yaşadım. BU mesajları beni uzun zamandır aramayan bir müşterime söyledim, bugün beni aradı ve bana çeviri yapmam için 40 sayfa iş gönderdi, şok oldum y789Esas sır, insanlardan şikayet etmek, onlara kızmak değil, ne kadar kızsak da onlara sevgi gönderebilmek, esas olay buymuş, bana çok faydası oldu gerçekten sevincli
Sana da tavsiye ederim, aşağıdaki linki bir incele istersen

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...nma-hatti.html

Sevgiler blissy

armoni111 28-01-2010 05:54 PM

Alıntı:

seta* Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581770)

yoruldum...bisiklet

sevgili seta biricik aprilrose arkadaşımızın bana olan tavsiyelerini bu sayfalarda oku sonra onun bana yazdığı şeyi sen de uygula
her kimse buna sebep olan o sahneye geri dön ve 21 gün boyunca
şunu söyle, ben artık senin ve karşıma çıkacak insanların kıskanç ve baskıcı olmalarından korkmuyorum, hayatıma kıskanç ve baskıcı tipleri değil, bana güvenen, güvendiğim (erkekleri,insanları her kimse o kişi) çekiyorum.. DİYECEKSİN. (burası çok önemli, mutlaka olumlu bir duygu koymalısın boşalan o korku duygunun yerine...

APRİLROSE kısacık paylaştım herkese faydası olsun diye,izninle...

seta* 28-01-2010 05:59 PM

Sevgili Yaseminist,

1 ay kadar önce özel mesaj atmıştın bana, aklıma geldi; onu okuyayım iyi gelir dedim. Tam onu okurken, sen bana yazmışsın burada.
Hızır gibisin. Bu 2 ettiy789Çok teşekkürler.
Seni seviyorum, özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim mi diyeceğim o insanlara? İçimden mi söyleyeceğim? Hep mi söylemeliyim?

İşe yarar umarım...

seta* 28-01-2010 06:01 PM

Alıntı:

armoni111 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581774)
sevgili seta biricik aprilrose arkadaşımızın bana olan tavsiyelerini bu sayfalarda oku sonra onun bana yazdığı şeyi sen de uygula
her kimse buna sebep olan o sahneye geri dön ve 21 gün boyunca
şunu söyle, ben artık senin ve karşıma çıkacak insanların kıskanç ve baskıcı olmalarından korkmuyorum, hayatıma kıskanç ve baskıcı tipleri değil, bana güvenen, güvendiğim (erkekleri,insanları her kimse o kişi) çekiyorum.. DİYECEKSİN. (burası çok önemli, mutlaka olumlu bir duygu koymalısın boşalan o korku duygunun yerine...

APRİLROSE kısacık paylaştım herkese faydası olsun diye,izninle...

hangi birisine söyliim sadanim

çok sağol desteğin için
deneyeceğim

yaseminist 28-01-2010 06:13 PM

Alıntı:

seta* Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 581775)
Sevgili Yaseminist,

1 ay kadar önce özel mesaj atmıştın bana, aklıma geldi; onu okuyayım iyi gelir dedim. Tam onu okurken, sen bana yazmışsın burada.
Hızır gibisin. Bu 2 ettiy789Çok teşekkürler.
Seni seviyorum, özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim mi diyeceğim o insanlara? İçimden mi söyleyeceğim? Hep mi söylemeliyim?

İşe yarar umarım...

Setacım,
Rica ederim ne demek y789Elimden geldiğince yardımcı olmak isterim sevincliO kızdığın kişilere "Seni seviyorum, özür dilerim, lütfen beni affet, teşekkür ederim" diyeceksin, ben kime söylemek istediğime karar veriyorum ve belli bir süre içimden söylüyorum. Sürekli söylemeye başladığında o kişilere karşı içindeki kötü his gidiyor, en azından eskisi kadar kendini kötü hissetmiyorsun ve işin ilginci bunu denediğim kişiler, ben onları aramasam da, bir şekilde bana ulaştılar ve onlarla görüştüm ve ilişkilerim sanki daha da iyi bir hal aldı. Ben de bu çalışmayı yeni yeni yapıyorum, fazla bilgim yok aslında, verdiğim linki incelersen orada bayağı ilginç bilgiler var smil56

Sevgiler...k8908

Evet Seta, o kişiler

gulumser 28-01-2010 06:51 PM

çok güzel bir paylaşım...teşekkür ederim:):)

seta* 01-02-2010 09:55 AM

Moralim çok bozuk..
Bana akıl verin lütfen.
Yine problem insanlar girdi hayatıma ne yazık ki bad45agl34
Alt katımıza birileri taşındı; 3 gecedir saat 02 lere dek şen kahkahalar, çocuk çığlıkları.. uyutmuyorlar
istediğimizi yaparız diyorlar, rica edince de...
şimdi ne yapmam lazım?
Yönetime söylesem; ki umursamayacaklarını biliyorum...
Ne yapmalıyım benagl34
kaloriferim de bozulmuş.
Ya herşey ters gidecek galiba gibi bir his yerleşti içime.
Sedir ağacı kolyemi de çıkartıp attım, bir işe yaramıyor.
oof off
yardım edin banadunk56

cadi_bm 01-02-2010 10:18 AM

Öncelikle sakin ol. Diğer insanların yarattığı durumlar birer hediyedir,istemezsen kabul etmezsin demişti bir arkadaşım.
Herşeyin üst üste gelmesi eğer öyle düşünürsen öyle olur.Kendini gerçekleştiren kehanet. Kendimce tavsiyem öncelikle içinde bulunduğu durumu kabul et ve sakin ol. Durumu kabul edip öfkeni devre dışı bırakınca otomatikmem düzeliyor emin ol.t678t678

seta* 01-02-2010 12:37 PM

teşekkürler.
Ancak; durumu kabullenmek; işte bunu yapmak için ne yapmalıyım?
Yani uyuyamadım, olsun mu demeliyim.
Yapılanlar, yokmuş gibi mi davranmalıyım?
Burasını anlamıyorumdusun2
hiç birşey yapmamalı mıyım?

cadi_bm 01-02-2010 01:16 PM

Alıntı:

seta* Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582226)
teşekkürler.
Ancak; durumu kabullenmek; işte bunu yapmak için ne yapmalıyım?
Yani uyuyamadım, olsun mu demeliyim.
Yapılanlar, yokmuş gibi mi davranmalıyım?
Burasını anlamıyorumdusun2
hiç birşey yapmamalı mıyım?

Şöyle açıklayayım;
var olan durumun,kişinin seni üzdüğünü,sinirlendirdiğini kabul et. Kabul edince öfke geçmeye başlıyor. Sen kabullendiğin için de durum mucizevi bi şekilde seni mutlu edecek şekle dönüyor. Bu pasif olmak değil. Örneğin; çok kızdın birine "evet beni sinirlendirdi şu an sinirliyim" dediğinde duruma bi şekil vermiş oluyorsun,sınr çizmiş oluyorsun. Kendimden bir örnek vereyim; telefon hattımda çok saçma bir hata yapılmıştı inanılmaz öfkelendim.Sonra bu durumu farkettim, beni kızdırdılar çok sinirlendim dedim. Ve durumu düşünmeyi bıraktım. Dikkatimi başka yöne çevirince düşünmediğim bi şekilde çözüldü. Umarım anlatabildim actionsmileactionsmile

cadi_bm 01-02-2010 01:30 PM

bişey daha eklemek istiyorum; galiba bu öfke engelliyor olması gereken güzelll şeylerik8908
Nerde okuduğumu hatırlamıyorum(forumdan olabilir) istemediklerimiz değil istediklerimiz olur diyordu.O nedenle öfke,korku ile ya olmazsa yerine olmasını istediğimizi düşleyelim. Arz ederimsmil56smil56

OPTİMİS 01-02-2010 03:49 PM

< Onaylıyorum,seviyorum ve tüm SEVGİMLE ö z g ü r bırakıyorum.>>

Bence bunu kendine kabul ettirinceye kadar tekrarla.
Sen kulak kesildiğin için ve birliktelikler içinde yanlızlığını(Aşağı kattaki kalabalığın-kahkahaların birlikteliği)keşfettiğin için MUTSUZLUĞA ve ÖFKEYE kuruyorsun saatini.

<>
Lütfen bunuda diline yapışan ŞARKI gibi her anında tekrarla.
Esenlikler dilerim.

spestnaz 02-02-2010 09:55 PM

sevgili seta*, polisi ara. . kimse, başkasının hakkını ihlâl edemez, etmemeli. istediğimizi yaparız da ne demekmiş!! bizim üstte öğrenciler var, annem konuşmuş. . o da istediğimizi yaparız. . vb. şeyler söylemiş. polise gideceğini söyleyince annem, hemen 180 derece dönmüşler. . Açıkçası, bana hiçbir şekilde mantıklı gelmiyor. gürültüye alışmakk?? belki çözüm ama nereye kadar?

cadi_bm 03-02-2010 08:46 AM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582412)
sevgili seta*, polisi ara. . kimse, başkasının hakkını ihlâl edemez, etmemeli. istediğimizi yaparız da ne demekmiş!! bizim üstte öğrenciler var, annem konuşmuş. . o da istediğimizi yaparız. . vb. şeyler söylemiş. polise gideceğini söyleyince annem, hemen 180 derece dönmüşler. . Açıkçası, bana hiçbir şekilde mantıklı gelmiyor. gürültüye alışmakk?? belki çözüm ama nereye kadar?

Bizim kastettiğimiz kabulleniş eylemlerin ya da kişilerin uyandırdığı öfke,üzüntü vs. duygularını kabullenmek. Kendi içimizle ilgili olarak yoksa pasif kalmak değil. Elbette yapılacak şeyleri de yapmak gerekiyor. Yanlış anlaşılma olmasın dat678t678t678t678

spestnaz 03-02-2010 10:44 AM

özür dilerim, yanlış anlaşılmaya sebep olduysam ::)

cadi_bm 03-02-2010 10:46 AM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582467)

Rica ederim.Özür dileyecek bir durum yok.Ben izah edememiş olabilirim.smil56

seta* 03-02-2010 12:21 PM

Alıntı:

spestnaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582467)

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 582469)
Rica ederim.Özür dileyecek bir durum yok.Ben izah edememiş olabilirim.smil56

arkadaşlar,
çok tatlısınız; iyi ki varsınız.
öyle cansınız ki bana, hani derler ya canandan daha yakınsınızgirlhaha

zaten telkinlerin etkisiyle; öyle çok uzun sürmüyor artık öfkem; geliiip geçiyor.
inşallah hiç gelmediği günler de olur. dingin ve sakin bir beny789
OPTİMİS sana da çoook teşekkür ederim.
Durumu kabullenemediğim için gürültü yapanın biri gidiyor, yenisi geliyor. Ve sorunlar aynen devam. O nedenle çok haklısın.
İnsan isterse herşeyi yapar; ben de yapabilmeliyim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:17 PM.