Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kuantum Düşünce (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   kuantum sıçrama (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372194)

sudem8 18-12-2009 02:09 PM

Cevap: kuantum sıçrama

krzm67bugunlerde yaptigim bir meditasyon var.isik elcinin programindan ogrendigim sik sik onu yapiyorum.gecmiste affedemediginiz bir kisi veya olaydan ozgurlesmek icin.acilardan arinma maditasyonu.sizede tavsiye ederim.bunu yaptiktan sonra rahatlama oldu sanki sirtimdaki yuklerden hafifledim.bazi tikanikliklar acildi.956k

Sultan 18-12-2009 02:21 PM

canım benim bu gün tamamını okudum azminize değişiminize farkındalıklarınızın artmasına hayran kaldım iyiki varsınız sevgiyle mutlu kalıny789

gurbetçi 18-12-2009 02:26 PM

Sudem ablacım bende annemden özgürleşmek istiyorum bunun için zahmet olmazsa olumlama yazabilir misin?çok teşekkür ederim..

sudem8 18-12-2009 03:03 PM

sevgili gurbetci hemen bir olumlama ilie olmuyor ben esimden ozgurlesmek icin 21 gun devam ettim.atalardan ozgurlesme var.olmazsa sanal gunselinin kuantum sicrma veya kodlama kitabid da cikmis onu oneririm seni yanlis yonlendirmek istemem.ama yenilerde yaptigim birsey var.her sabah yapiyorum kendime kizdigim affedemedigim bir hatamdan dolayi.bu baska bir kiside olabilir bir olayda olabilir.bagislayip ozgur biraktigin zaman takilip kalmiyorsun.yani uzaklasmak degil.umarim senin ki de oyldir.anneen uzaklasilmaz cunku.sevgili annecim seni cok seiyorum.bana yaptiklarin icin tesekkur ediyorum.yapabileceklerinin en iyisini yaptin.iyi ki benim annem oldun.seni onayliyor,oldugun gibi kabul ediyor ve bagisliyorum.seni benden beni senden ozgur birakiyorum.aynaya bakarak yaparsan daha etkili oluyor.

gurbetçi 18-12-2009 03:30 PM

ÇOOK teşekkür ederim sudem ablacım bulunduğum şehirde Şanal beyin kitabını bulamıyorum ama tv de izliyorum.Atalardan özgürleşme meditasyonunu tv den yapmıştım ama olmadı heralde..Bu olumlamayı 21 gün yaparsam sonuç alırmıyım?Bide atalardan özgürleşmek için bir olumlama yok mu ablacım yazarsan çok sevinirim teşekkür ederim=)

sudem8 19-12-2009 03:36 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574427)
canım benim bu gün tamamını okudum azminize değişiminize farkındalıklarınızın artmasına hayran kaldım iyiki varsınız sevgiyle mutlu kalıny789

cok tesekkurler ediyorum;ben de sizin yazdiklariniza hayran kaldim gecenin bir saati okuyabildim.sabahleyin yola cikiyorum.vaktim oldugunda gelismeleri yazmaya calisirim.bende sizin gibi ne dusunursem cekiyorum.mumkun oldugunca olumlu dusunmeye basladim.mcizeleri yasiyorum.sukurler olsun.darisi diger arkadaslarin basinat678

sudem8 19-12-2009 03:52 AM

gecen hafta oglumu cok ozledigim icin oturdum aglamaya basladim.daha sonra aglayip negatif enerji ile ne kadar olumsuzluk varsa cekecegime bosa zaman harcamis olurum hic olmazsa kendimi onun yaninda hissedeyim kokusunu, yanaklarindan optugumu, onunla gezdigimizi alisveris yaptigimizi imgeledim.o an hem rahatladim hem ozlemim hafifledi.bunlari yapmam su an icin imkansizdi.hem maddi hem manevi acidan.tadilat masrafim var.zamanim yok islerim var gibi gorunuyordu.birden ne oldu anlamadim.telefonda konusurken gelebilirmisin anne deyince sanki dunya durdu nasil geldim istanbula bilmiyorum.ayni hayal ettigim gibi hem ozlem giderdim hem gezdik alisveris hepsi birarada oldu hala saskinim.herkes hani insaat isin vardi [stanbul nerden cikti diyorlar.kendimde ruyada gibiyim.artik cekim gucumun artigina inaniyorum.o yuzden endise ve olumsuzluklari kesinlikle uzerinde durmadan silmeye basladim.dunk56

derya88 19-12-2009 01:08 PM

yazının tamamını okudum verdiginiz mücadeleye ayran kaldım. yolunuz açık olsun. bende ışık elçinin tekamül kaynakları cd almanızı, kendinizde eksik olanlarla pekiştirmenizi önerecegim ben yaptım hala devam ediyorum sevgiyle kalın...

sudem8 26-04-2010 02:34 AM

hala çalışmalarıma devam ediyorum.kahvesmileygüç kaynağı sevgi kaynağı bilgi kaynağı zenginlik kaynağı güzellik kaynağı olumlamalarını yapıyorum ışık elçinin tekamül kaynakları kitapçığı ve cd sinden olumlamaları sıra ile tekrar ediyorum.sevgi ve ışıklaactionsmileactionsmile

sudem8 06-05-2010 02:48 AM

Alıntı:

derya88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574540)
yazının tamamını okudum verdiginiz mücadeleye ayran kaldım. yolunuz açık olsun. bende ışık elçinin tekamül kaynakları cd almanızı, kendinizde eksik olanlarla pekiştirmenizi önerecegim ben yaptım hala devam ediyorum sevgiyle kalın...

deryacım yazını daha yeni gördüm cd yi daha önceden almıştım vakit buldukça dinliyorum.kendimi hep ağlarken buluyorumççok rahatlıyorum.daha sonra mucizeler güzellikler akmaya başlıyor.y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:47 PM.