Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kuantum Düşünce (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   kuantum sıçrama (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372194)

sudem8 02-08-2009 12:59 AM

Cevap: kuantum sıçrama

y789arkadaşlar kuantum günlüğümde pek garip kaldı bu arada.bendeki duraklama devrinden o da etkilendi haliyle...bir hafta önce nette dolanırken kuantum düşünce tekniği eğitmenlerinden Şanal Beyin sağ kolu diyebilirim bir arkadaşımla yazıştık.ondan yardım istedim bazı şeyleri kendi başıma beceremediğimi profosyonel bir yardımın gerektiğini biliyorum.saolsun o da çok yardımcı oldu.eşimden hergece özgürleşme çalışması yapıyorum 21 gece sürecekmiş.bu gece 8.gecem.her yaptığım da hüngür hüngür ağlıyorum.agl3488a daha önceleri ben yapıyordum ama hiç etkilemiyordu.arkadaşın hazırladığı metin beni o kadar etkiliyor ki ağlamadan edemiyorum.hemen ona yazdım ağladığımı hatta olmadı diye içime sinmeyip üç defa yaptığımı.o da sevindi.blokajlar temizleniyor ağlaman kesilene kadar yap...ohh iyi ne blokaj varmış.eee 46 senede baya biriktirmişim.fakat en hoşuma giden tarafı eşimin sağlığında hiç aklıma gelmemişti oğlum için ona teşekkür etmek...iyi ki onunla evlenmişim oğlumu dünyaya getirmişim.bu özgürleşme de geçirdiğimiz yıllar için ve oğlum utku için teşekkür ederim diyorum en başta.işte benim en hassas noktam.bu sözler beni çok etkiliyor.bir başkası için anlam ifade etmeyebilir ama anne olanlar eminim beni anlayacaktır.hemen ilk gece eşim rüyama girdi.hatta iki gece rüyama geldi.belli ki o da hafiflemiş.çok neşeliydi.y789günde 20 defa yapacağım birkaç cümle olumlamalarım var.sabahları da yataktan kalkınca 5 defa ellerim çapraz bir şekilde omuzlarımda yaradandan gelen bolluk kaynağını kabul ediyor ve kullanıyorum diyorum.daha 8 gün oldu.21 gün devam edicem gelişmeleri sizlerle paylaşırım.k8908fakat eşimden özgürleşmek beni çok rahatlattı.özgürleşmek uzaklaşmak veya kopmak değil.ona ait olanları ana geri iade etmek.çünkü onun yaşadığı sorunlarının çoğunu ben de yaşamaya başladım.manevi olarak hafifledim açıkcası... biraz açıldım yazma konusunda bundan sonra arkası gelir arkadaşlar.blissyhepinizi seviyorum sevgilerkiss3

sanemce 02-08-2009 12:05 PM

oğlun için teşekkür etmenin ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum Sudem'cim.
bende telkinleri ilk dinlemeye başladığımda dalgalanma sürecini yaşarken, kızımın babasına öfke doluydum ilgilenmiyor, hatta kızım aradığında telefona çıkmıyor diye..

rüyalarımda yapıyordum hesaplaşmalarımı ve uyandığımda uzun bir süre kendime gelemiyorudum (normalde sesini duymaya bile tahammülüm yok)

bir gece yine rüyamda onu değil de, çalışırken giydiği kıyafetinin aynısını giymiş birkaç kişiyi gördüm rüyamda ve ben başladım bağırmaya bunlarda ondan işte diye.. o kadar öfke dolu kalktım ki yatağımdan.. mail göndereceğim ve canına okuyacağım dedim..

(o sıralar iş bulamıyordum, maddi birikimim yoktu, kızım yatılı okuyor ve ben para göndermekte zorlanıyorum, babasının umrunda değil.. öfkemin birazı da bundandı)

hemen o an bilgisayarın başına oturamasam da, o gün o maili gönderdim..

ama ne yazdım y789
uzun bi süredir işsiz kaldığım için kızıma para göndermekte zorlandığımı, bu süreci atlatana kadar kendisinin destek olmasını rica ettim..

kızımın staj yaptığındaki heyecanlarından bahsettim. keşke arasan da sana da anlatsa.. öyle coşkulu anlatıyor ki dedim..

kızıyla beni arada engel gibi görmemesini, kızının bana ihtiyacı olduğu kadar ona da ihtiyacı olduğunu yazarken birde özür diledim nasihat gibi olduğu için y789
kızı için en iyisini yapmayı isteyeceğini bildiğim için (o anki durumu) haber verdiğimi yazdım..

ve şu cümleyi ekledim.

"teşekkür ederim zeynep gibi bir kızım olmasına vesile olduğun için ve tekrar teşekkür ediyorum ilgisiz kalmayacağın için.

Allah'a emanet ol."

gönder tuşuna bastıktan sonra yaşadığım rahatlık, ferahlık, huzur, hangi kelimelerle anlatılacağını bilemediğim hisler içersindeydim ve hakikaten inanamadım o bilgisayar başına oturmaktaki amacımı ve yazdığım maile..

ben şöyle yorumladım.. bir duyguyu yaşarken sonuna kadar yaşadığımızda ancak özgürleştiğini.. demekki ben içimdeki öfkeyi sonuna kadar yaşamışım ki, bir anda bitivermiş..

ha şu anda ne haldesin dersen, o kadar kibar olabileceğimi sanmıyorum ama en azından bir kaşık suda boğasım yok y789ancak son cümlemde ettiğim teşekkürüm halen geçerli..
bir de mail işe yaradımı, kızını aradımı dersen, tabi ki aramadı rt67

Sudem'cim çalışmalarımız zamanla çok güzel sonuçlar veriyor ve yararlarını kendi yaşamımızda fazlasıyla görüyoruz..

sana da çok teşekkür ederim yazdıklarınla bana anımsattıkların için ve hislerimi tekrar tartma olanağı sağladığın için..

seni seviyorum kiss3

sudem8 02-08-2009 01:41 PM

[quote=sanemce;473117]oğlun için teşekkür etmenin ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum Sudem'cim.
bende telkinleri ilk dinlemeye başladığımda dalgalanma sürecini yaşarken, kızımın babasına öfke doluydum ilgilenmiyor, hatta kızım aradığında telefona çıkmıyor diye..

rüyalarımda yapıyordum hesaplaşmalarımı ve uyandığımda uzun bir süre kendime gelemiyorudum (normalde sesini duymaya bile tahammülüm yok)

bir gece yine rüyamda onu değil de, çalışırken giydiği kıyafetinin aynısını giymiş birkaç kişiyi gördüm rüyamda ve ben başladım bağırmaya bunlarda ondan işte diye.. o kadar öfke dolu kalktım ki yatağımdan.. mail göndereceğim ve canına okuyacağım dedim..

(o sıralar iş bulamıyordum, maddi birikimim yoktu, kızım yatılı okuyor ve ben para göndermekte zorlanıyorum, babasının umrunda değil.. öfkemin birazı da bundandı)

hemen o an bilgisayarın başına oturamasam da, o gün o maili gönderdim..

ama ne yazdım y789
uzun bi süredir işsiz kaldığım için kızıma para göndermekte zorlandığımı, bu süreci atlatana kadar kendisinin destek olmasını rica ettim..

kızımın staj yaptığındaki heyecanlarından bahsettim. keşke arasan da sana da anlatsa.. öyle coşkulu anlatıyor ki dedim..

kızıyla beni arada engel gibi görmemesini, kızının bana ihtiyacı olduğu kadar ona da ihtiyacı olduğunu yazarken birde özür diledim nasihat gibi olduğu için y789
kızı için en iyisini yapmayı isteyeceğini bildiğim için (o anki durumu) haber verdiğimi yazdım..

ve şu cümleyi ekledim.

"teşekkür ederim zeynep gibi bir kızım olmasına vesile olduğun için ve tekrar teşekkür ediyorum ilgisiz kalmayacağın için.

Allah'a emanet ol."

gönder tuşuna bastıktan sonra yaşadığım rahatlık, ferahlık, huzur, hangi kelimelerle anlatılacağını bilemediğim hisler içersindeydim ve hakikaten inanamadım o bilgisayar başına oturmaktaki amacımı ve yazdığım maile..

ben şöyle yorumladım.. bir duyguyu yaşarken sonuna kadar yaşadığımızda ancak özgürleştiğini.. demekki ben içimdeki öfkeyi sonuna kadar yaşamışım ki, bir anda bitivermiş..

ha şu anda ne haldesin dersen, o kadar kibar olabileceğimi sanmıyorum ama en azından bir kaşık suda boğasım yok y789ancak son cümlemde ettiğim teşekkürüm halen geçerli..
bir de mail işe yaradımı, kızını aradımı dersen, tabi ki aramadı rt67

Sudem'cim çalışmalarımız zamanla çok güzel sonuçlar veriyor ve yararlarını kendi yaşamımızda fazlasıyla görüyoruz..

sana da çok teşekkür ederim yazdıklarınla bana anımsattıkların için ve hislerimi tekrar tartma olanağı sağladığın için..

seni seviyorum kiss3

[/quoSanemcecim,inan yazını göz yaşları içinde okudum.hele sonunda hayal kırıklığına uğradım.bu kadar iyi niyetle yazılmış bir maile karşılık verilmeyişi çok üzdü.kızını düşünmeyen bir baba düşünemiyorum.aynı olayı dün bir arkadaşım yaşadı.mesaj yazdı eşine.oğlu üniversitede para lazım ve adam varlıklı.hiç cevap gelmedi.arkadaş iş arıyor bulamıyor.dün ona çok üzülmüştüm.ama ne şanslıymış,senin gibi güçlü bir annesi var ki kızının sorumluluğunu almış...benimde hep babanın açığını halası kapatmaya çalıştı fazlasıyla.Allah razı olsun.halen de arkamızda.Anne baba olmadan önce çok düşünmek lazım.bu sorumluluğu alabilecekmiyim?çünkü bir çocuğun hayatı söz konusu o yaralar kapanmıyor.utku Şanal Beyle çalışma yaparken bunlarda çıktı.anne ve baba evin geçimini sağlaması gerekirken bizim hala çıkıyor.ben çalışmıyorum.daha doğrusu izin vemedi.kendi rahatsız evde,hala yardımcı birde gayrimenkullerden gelen gelirler...çocuk çok etkilenmiş.halanın yaptıkları karşısında aşırı eziklik,minnettarlık duygusu biraz negatif yönde etkilemiş.arkasında güvence babasını arıyormuş ama yok.bilinçaltı çalışmalarda.sonra ideal babayı oluşturmuşlar o zaman rahatladım diyor.hadi biz bu bilgileri öğreniyoruz, arınıyoruz iyileşmek için çabalıyoruz.daha fazla yara almadan.bilmeyenler ne acılar çekiyor.ölünceye kadar kaderim buymuş deyip...babaanneyle dedenin bir haksızlık olayı ilişkilerine yansıyor.o anda özgürleşme ve helalleşmeyle ilişki anında düzeliyor.hak yasası çekim yasası o kadar güzel işliyor ki...Sanemce Allah sana güç kuvvet versin.kızınında herşey gönlünce olsun.yinede biz affedelim.çünkü Allah kul hakkında bile önce kulunun affetmesini bekliyor.sonra kendi değerlendirmeye alıyor.biz affdep Allaha havale edelim.sevgiler...O0

sudem8 02-08-2009 04:03 PM

y789hayatımızda sürekli istiyor olmak,yaradana bunlar benim hayatımda yok istiyorum demek bir etki yaratmıyor sevgili arkadaşlar.bunun için önce istediğimiz şeti netleştirip seçmek gerekiyor.ve ona yakın olmak için çalışmalar yapmak...bilmek te bir o kadar önemli bizim olcağına emin olmak gerçekten inanmak yani.layık görüyormuyuz kendimizi.kendimizi o isteğimiz içinde hayal edebiliyormuyuz gerçekten bizim olacağını biliyormuyuz.sadece şunu istiyorum bunu istiyorum demekte yanlış.elimizdekilerin kıymetini bilip şükredebiliyormuyuz? yoksa hep şikayet mi ediyoruz?çekim yasası,hak yasası birde etki tepki yasasıı var biliyorsunuz evrende...hep almakla olmuyor vermek ama karşılık beklemeden vermek.istiyorum derken acaba ben nasıl hizmet edebilirim nasıl faydalı olabilirim diye sorular sormamız gerekir.işte o zaman isteklerimizi seçip olacağını bilirsek yani kendimize gerçekten layık görürsek o şeye.olmamasının imkanı yok...düşüncelerimize bakarsak hep olumsuz düşünen biriysek nasıl olumlu olayların olmasınıı bekleyebiliriz.vücudumuzun enerjisi düşüyor biliyorsunuz kaygılı zamanlarımızda.ne düşünüyorsak onu yaşamamız kaçınılmaz. blookarkadaşlarla toplandık,endişelerimizden bahsediyoruz..dertleşiyoruz güya..endişe ne demek gelecekle ilgili kaygılarımız,bunlardan bahsettik yada geçmişteki pişmanliklarımız,öfkelerimiz,kinlerimiz...güzelce dertleştik.ama o anı yaşamadık.o anın tadını çıkartmadık.an aktı geçti birdaha yaşanır mı?birdaha biraraya gelme şansımız var mı?allah bilir.eski kırgınlıklarımıza pişmanlıklarımıza affedemediklerimize hem de geleceğede endişe duyarak enerji gönderdik vakti boşa harcamadık ama kötü enerjiyle zaman kaybettik.rahatladığımızı sanıyoruz ama yanıldık aslında.halbuki o anı yaşayp anın tadını çıkartsak hem enerjimiz yükselecek hem mutlu olcaktık.farkındalığımız artacaktı.ben artık dikkat ediyorum.hepinize tavsiye ediyorum.O0

sudem8 05-08-2009 01:23 AM

sevgili kuantum günlüğüm,kendimdeki bazı bilmeden yaptığım hata demiyelim, deneyimlerimin farkına vardım. Sanemce arkadaşımızın kurtuluş sanatı sayesinde.sonuç beklentisi içine girdiğimi,gün içinde anı yaşamadığımı ve sanki kendi değerimi o sonuç belirleyecek duygusuna kapıldığımı anladım...bundan sonra anı yaşayıp farkındalığımı artırmam gerektiğini öğrendim.zaten ben kendimin nasıl bir insan olduğumu biliyorum.sonuç beklentisine bağlanıp kalmaktansa,mutlu olmak sonuçta değil,arayışın kendisinde mutluluk bulmaktadır.günün getirdiği mutluluğu yaşayıp,zaten hayatımızda var olan mutluluğu artırmak amacı ile ilerlemektir... sonuç beklentisini takıntı haline getirdiğimde;Yaşamıma bunu ya da daha iyi bir şey çekiyorum.Yaşamımı inanç ve mutlak teslimiyet içinde sürdürüyorum.Mutluluğun kaynağı şimdi daima kendim olacağım.Güven içinde yaşıyorum.Baskı ve umutsuzluktan kurtuluyorum.Amaçlarım konusunda hissedebileceğim tüm baskılardan kurtulmayı seçiyorum.günümü mutluluk ve güven içinde geçiriyorum.Bağımsızlıktan kurtuluyor,ihtiyaçları bir kenara atıyorum.Güven içinde yaşıyorum.Bu gün yarattığım mutlulukbeni arzularıma yaklaştırdığımı biliyorum.baskı ve umutsuzluktan kurtuluyorum. sabır azim ve iç huzuru enerjisi ile yaşıyorum.kurtuluş sanatını uyguluyorum.gevşiyor stresten mücadeleden kurtuluyorum.bu olumalamalar benim favori olumlamalarım...birde çelişkili niyet kanununda öğrendim ki;belirli bir amaca ulaşmayı ne kadar çok istersek, enerjimiz bizi o ölçüde uzaklaştırırmış.ben bunu çok yaşadım ve yaşıyorum.Baskılar ve ihtiyaçlar temel motivasyonunuz haline geldiğinde,yaşama bu amaca ulaşmadan mutlu olamayacağınız düşüncesiyle bakmaya başlarsınız.bu da boşluk ve mutsuzluk hissine kapılmanıza yol açar buda çok doğru.şu an ben bunları yaşıyorum.sanki bana uyarı olarak yazmış Sanemce bu kitaptan bilgileri.tekrar teşekkürler.benim gibi olan arkadaşların bunları iyi okumalarını tavsiye ediyorum.sadece okumakla kalmayalım arkadaşlar hayata geçirelim.sevgiler...y789

sudem8 10-08-2009 09:49 PM

Eşimden özgürleşme yapmaya başlayışımın 17.gecesi ilk iki gece hemen rüyama girdi.demek ki o da rahatlamış.çok neşeli gördüm.21 geceyi tamamlamam gerekiyor.kendimde henüz bir değişiklik yok.sadece biraz rahatladım.ilk günler ağlayarak yapıyordum.ağlama kesildi.21 günün sonunda ne gibi değişiklikler olur bilemiyorum.gelişmeleri yazarım.sevgiyle kalın...

sudem8 16-08-2009 12:50 AM

y789özgürleşme ve değersizlik yükünü bıraktığımı ilan ettiğimin 21.günü...bu arada hayatımda değişiklik yok ama kendim daha mutlu daha hafif hissediyorum.sırtımdaki yükleri bırakmış olmanın hafifliği güzel.biraz gelişmeler oldu maddi manevi azda olsa kıpırdanmalar sevindiriyor.tatile çıkıyorum.fırsat bulursam yazarım.olumlamalarıma devam ederim.sevgiyle kalın...actionsmile

hayathan 16-08-2009 01:18 AM

Sevgili sudem8
Kaybetme korkusunun altında yatan yetersilik, yalnız kalma, sevilmeme ama en altta yatan korku değersizlik korkusu..
bu korkuladan yalnızlık korkusu ile ilgili bağımlılıklarınızdan kurtulmak için olumlamalar. :D

YALNIZLIK DUYGUSU İÇİN

Ben kendi içimde tam ve bütünüm.
Ben kendi içimde tam ve bütün olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben kendi içimde tam ve bütün olduğumu kabul ediyorum.
Ben kendi içimde tam ve bütün olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben kendi içimde tam ve bütün olduüğum için şükrediyorum.

Ben yalnız ve tek başıma kendi içimde tam ve bütünüm.
Ben yalnız ve tek başıma kendi içimde tam ve bütün olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben yalnız ve tek başıma kendi içimde tam ve bütün olduğumu kabul ediyorum.
Ben yalnız ve tek başıma kendi içimde tam ve bütün olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben yalnız ve tek başıma kendi içimde tam ve bütün olduğum için şükrediyorum.

Ben kendi yolumu kendim açıyorum.
Ben kendi yolumu kendim açtığımı biliyor ve inanıyorum.
Ben kendi yolumu kendim açtığımı kabul ediyorum.
Ben kendi yolumu kendim açtığım için kendimi takdir ediyorum.
Ben kendi yolumu kendim açtığım için şükrediyorum.

Ben kendi yolumu kendim yapıyorum
Ben kendi yolumu kendim yaptığımı biliyor ve inanıyorum.
Ben kendi yolumu kendim yaptığımı kabul ediyorum.
Ben kendi yolumu kendim yaptığım için kendimi takdir ediyorum
Ben kendi yolumu kendim yaptığım için şükrediyorum.

Ben kendi yolumda sevgiyle ilerliyorum.
Ben kendi yolumda sevgi ile ilerlediğimi biliyor ve inanıyorum.
Ben kendi yolumda sevgi ile ilerlediğimi kabul ediyorum.
Ben kendi yolumda sevgi ile ilerlediğim için kendimi takdir ediyorum.
Ben kendi yolumda sevgi ile ilerlediğim için şükrediyorum.

sudem8 16-08-2009 01:46 AM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474551)
Sevgili sudem8
Kaybetme korkusunun altında yatan yetersilik, yalnız kalma, sevilmeme ama en altta yatan korku değersizlik korkusu..
bu korkuladan yalnızlık korkusu ile ilgili bağımlılıklarınızdan kurtulmak için olumlamalar. :D

YALNIZLIK DUYGUSU İÇİN

Ben kendi içimde tam ve bütünüm.
Ben kendi içimde tam ve bütün olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben kendi içimde tam ve bütün olduğumu kabul ediyorum.
Ben kendi içimde tam ve bütün olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben kendi içimde tam ve bütün olduüğum için şükrediyorum.

Ben yalnız ve tek başıma kendi içimde tam ve bütünüm.
Ben yalnız ve tek başıma kendi içimde tam ve bütün olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben yalnız ve tek başıma kendi içimde tam ve bütün olduğumu kabul ediyorum.
Ben yalnız ve tek başıma kendi içimde tam ve bütün olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben yalnız ve tek başıma kendi içimde tam ve bütün olduğum için şükrediyorum.

Ben kendi yolumu kendim açıyorum.
Ben kendi yolumu kendim açtığımı biliyor ve inanıyorum.
Ben kendi yolumu kendim açtığımı kabul ediyorum.
Ben kendi yolumu kendim açtığım için kendimi takdir ediyorum.
Ben kendi yolumu kendim açtığım için şükrediyorum.

Ben kendi yolumu kendim yapıyorum
Ben kendi yolumu kendim yaptığımı biliyor ve inanıyorum.
Ben kendi yolumu kendim yaptığımı kabul ediyorum.
Ben kendi yolumu kendim yaptığım için kendimi takdir ediyorum
Ben kendi yolumu kendim yaptığım için şükrediyorum.

Ben kendi yolumda sevgiyle ilerliyorum.
Ben kendi yolumda sevgi ile ilerlediğimi biliyor ve inanıyorum.
Ben kendi yolumda sevgi ile ilerlediğimi kabul ediyorum.
Ben kendi yolumda sevgi ile ilerlediğim için kendimi takdir ediyorum.
Ben kendi yolumda sevgi ile ilerlediğim için şükrediyorum.

sevgili Hayathan çok teşekkür ederim.senin bu beşlilerinden çok faydalanıyorum.başka yerlerdeki yazılarından hemen uyarlamıştım kendime ama bunlar bana özel olmuş.tekrar teşekkürler.paylaşımların verdiğin bilgiler için.çok yararlandım.actionsmile

sudem8 18-12-2009 02:03 PM

y789arkadaslar meraba uzunca bir aradan sonra yazmak cok guzel bir duygu elimde olmayan nedenler dolayisiyla yazamadigim icin uzgunum. kendi yaptigim calismalarimdan cok guzel sonuclar aldim.bir kac sorunum disinda hersey guzel gidiyor.s456

sudem8 18-12-2009 02:09 PM

krzm67bugunlerde yaptigim bir meditasyon var.isik elcinin programindan ogrendigim sik sik onu yapiyorum.gecmiste affedemediginiz bir kisi veya olaydan ozgurlesmek icin.acilardan arinma maditasyonu.sizede tavsiye ederim.bunu yaptiktan sonra rahatlama oldu sanki sirtimdaki yuklerden hafifledim.bazi tikanikliklar acildi.956k

Sultan 18-12-2009 02:21 PM

canım benim bu gün tamamını okudum azminize değişiminize farkındalıklarınızın artmasına hayran kaldım iyiki varsınız sevgiyle mutlu kalıny789

gurbetçi 18-12-2009 02:26 PM

Sudem ablacım bende annemden özgürleşmek istiyorum bunun için zahmet olmazsa olumlama yazabilir misin?çok teşekkür ederim..

sudem8 18-12-2009 03:03 PM

sevgili gurbetci hemen bir olumlama ilie olmuyor ben esimden ozgurlesmek icin 21 gun devam ettim.atalardan ozgurlesme var.olmazsa sanal gunselinin kuantum sicrma veya kodlama kitabid da cikmis onu oneririm seni yanlis yonlendirmek istemem.ama yenilerde yaptigim birsey var.her sabah yapiyorum kendime kizdigim affedemedigim bir hatamdan dolayi.bu baska bir kiside olabilir bir olayda olabilir.bagislayip ozgur biraktigin zaman takilip kalmiyorsun.yani uzaklasmak degil.umarim senin ki de oyldir.anneen uzaklasilmaz cunku.sevgili annecim seni cok seiyorum.bana yaptiklarin icin tesekkur ediyorum.yapabileceklerinin en iyisini yaptin.iyi ki benim annem oldun.seni onayliyor,oldugun gibi kabul ediyor ve bagisliyorum.seni benden beni senden ozgur birakiyorum.aynaya bakarak yaparsan daha etkili oluyor.

gurbetçi 18-12-2009 03:30 PM

ÇOOK teşekkür ederim sudem ablacım bulunduğum şehirde Şanal beyin kitabını bulamıyorum ama tv de izliyorum.Atalardan özgürleşme meditasyonunu tv den yapmıştım ama olmadı heralde..Bu olumlamayı 21 gün yaparsam sonuç alırmıyım?Bide atalardan özgürleşmek için bir olumlama yok mu ablacım yazarsan çok sevinirim teşekkür ederim=)

sudem8 19-12-2009 03:36 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574427)
canım benim bu gün tamamını okudum azminize değişiminize farkındalıklarınızın artmasına hayran kaldım iyiki varsınız sevgiyle mutlu kalıny789

cok tesekkurler ediyorum;ben de sizin yazdiklariniza hayran kaldim gecenin bir saati okuyabildim.sabahleyin yola cikiyorum.vaktim oldugunda gelismeleri yazmaya calisirim.bende sizin gibi ne dusunursem cekiyorum.mumkun oldugunca olumlu dusunmeye basladim.mcizeleri yasiyorum.sukurler olsun.darisi diger arkadaslarin basinat678

sudem8 19-12-2009 03:52 AM

gecen hafta oglumu cok ozledigim icin oturdum aglamaya basladim.daha sonra aglayip negatif enerji ile ne kadar olumsuzluk varsa cekecegime bosa zaman harcamis olurum hic olmazsa kendimi onun yaninda hissedeyim kokusunu, yanaklarindan optugumu, onunla gezdigimizi alisveris yaptigimizi imgeledim.o an hem rahatladim hem ozlemim hafifledi.bunlari yapmam su an icin imkansizdi.hem maddi hem manevi acidan.tadilat masrafim var.zamanim yok islerim var gibi gorunuyordu.birden ne oldu anlamadim.telefonda konusurken gelebilirmisin anne deyince sanki dunya durdu nasil geldim istanbula bilmiyorum.ayni hayal ettigim gibi hem ozlem giderdim hem gezdik alisveris hepsi birarada oldu hala saskinim.herkes hani insaat isin vardi [stanbul nerden cikti diyorlar.kendimde ruyada gibiyim.artik cekim gucumun artigina inaniyorum.o yuzden endise ve olumsuzluklari kesinlikle uzerinde durmadan silmeye basladim.dunk56

derya88 19-12-2009 01:08 PM

yazının tamamını okudum verdiginiz mücadeleye ayran kaldım. yolunuz açık olsun. bende ışık elçinin tekamül kaynakları cd almanızı, kendinizde eksik olanlarla pekiştirmenizi önerecegim ben yaptım hala devam ediyorum sevgiyle kalın...

sudem8 26-04-2010 02:34 AM

hala çalışmalarıma devam ediyorum.kahvesmileygüç kaynağı sevgi kaynağı bilgi kaynağı zenginlik kaynağı güzellik kaynağı olumlamalarını yapıyorum ışık elçinin tekamül kaynakları kitapçığı ve cd sinden olumlamaları sıra ile tekrar ediyorum.sevgi ve ışıklaactionsmileactionsmile

sudem8 06-05-2010 02:48 AM

Alıntı:

derya88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 574540)
yazının tamamını okudum verdiginiz mücadeleye ayran kaldım. yolunuz açık olsun. bende ışık elçinin tekamül kaynakları cd almanızı, kendinizde eksik olanlarla pekiştirmenizi önerecegim ben yaptım hala devam ediyorum sevgiyle kalın...

deryacım yazını daha yeni gördüm cd yi daha önceden almıştım vakit buldukça dinliyorum.kendimi hep ağlarken buluyorumççok rahatlıyorum.daha sonra mucizeler güzellikler akmaya başlıyor.y789

sudem8 06-05-2010 03:34 AM

y789arkadaşlar bu yazılarımı çok ihmal etmişim benim için çok değerli çalışmalarım.onlar sayesdinde bugünlere geldim.paylaşmak ve size ilham kaynağı olsun diye yazmayı uygun gördüm.12389 isteklerim nasılsa oluyor deyipte çalışmalarımı bırakmıyorum.günlük olumlamalarımı aklıma geldikçe bazen ayna karşısında bazen yürüyüş yaparken tekrarlıyorumdunk56en çok sevdiğim ve faydasını gördüğüm olumlamakrzm67 sahip olduğum gücü kullanmayı seçiyorum.veye güç kaynağını deneyimlemeyi seçiyorum.gücümü kendimin ve herkesin hayrına kullanmayı seçiyorum.çok etkili tavsiye ederim.gücümüzü reddettiğimiz zaman her işimiz ters gidiyor.bu olumlamalarla birlikte eylemlerde önemli sorumluluk almak vs.hayatıma bolluk ve bereketi almaya izin veriyorum.zenginlik kaynağını deneyimliyorum.bolluk ve bereketi kabul ediyorum gibi bu cümleler ilk başta çok değişik ve saçma geliyordu.izin vermek,seçmek,kabul etmek kucaklamak,özgür bırakmak...ne kadar etkili olduğunu nasıl bir çekim gücü olduğunu yaşayarak anladım.yaklaşık 3 senedir ilgileniyorum hayatımda çok şey düzene girdi diyebilirim.o kadar negatif olaylar zincirleme etrafımı sarmıştı ki hersabah yine ne olayla tersliklerle ne üzen kişilerle karşılaşırım dite yataktan kalkmaya korkuyordumbad45bunları hatırlayıp yazarken bile, enerji yükleyip çektiğimin farkındayım.ama benim gibi zorlukların üstesinden gelmiş birinin diğer arkadaşlara örnek olsun diye paylaşmasını bir mecburi görev olarak görüyorum.en önemlisi de daha önem taşıyan bir olayımda çözüldü bir o kalmıştı.o yüzden çok mutluyum.sizlerle paylaşmak istedim.inanmak ve her işin bir çözümü olduğunu bilmek.risk alıp eyleme geçmek,anın farkına varıp sonuç odaklı yaşamamak.büyüklerimizin dediği gibi biraz tevekkel olmak sonuç mükemmely789öğrendiklerim ve yaşadıklarım.demekki bunları yaşamam gerekiyormuş dersimi aldım dediğim anda benim üzerimden gitmeye başladılar.saolsun redfloweresın paylaşımından çok etkilendim.madde madde uyguladım.artık acı çekmeden de tekamülüm için gereken yolları dersimi alarak katedeceğimi biliyorum.acı çekme gereksinimi iptal ediyorum.acıları zevk edindiğimniz zaman yapışıp kalıyorlar arkadaşlar melankolik dolaşmayın acıklı şarkıları dinlemeyin.o şarkı sözlerini bile çekiyoruz hayatımızamusic45sonuç odaklı yaşamayalım.takıntılı kişiletre bakın ne kadar mutsuzdurlar.anın tadını çıkaramazlar.anın tadını yaşayıp normal yaşantıma devam etmeseydim işlerim bu kadar yoluna girmezdi.ama görmezlikten gelip bastırmaya da çalışmadım üzüntülerimi.önce başıma gelen olayı kabul ettim.çözümü olduğuna inandım kimse inanmazken.eylemlerimi gerçekleştirdimcilgin897.dualarımı ve bu çalışmalarımı da sürdürdüm.görmemezlikten gelseydim enerji vererek bastırdığım olayın etkisini de büyütecektim.çok şükür buradan aldığım bilgiler sayesinde krndi inancım hiç sarsılmadan kurtuldum.music45tesadüfen bu figür çıktı kurtuldum yazınca...bugünlük bu kadar sevgiyle kalın.unutmayın bugün dünden daha güzel olacakactionsmile

sudem8 13-05-2010 04:04 AM

son yaptığım çalışmalardan bahsetmek istiyorum.liste hazırladım isteklerimi sıraladım bunların karşına niye istediğimi ve olduğunda ne hissederim o hisleri yaşayarak niyetimi belirledim.hisleri yaşamak istekleri daha çabuk çekiyor inanın buna.gerçekten olacağına inanarak.Banu Kalaycının yazılarından okudum.ben liste yapmıştım bütün isteklerim oldu fakat bu kadar ayrıntılı yapmamıştım.bir de mucize olumlamayı yapıyorum.hayathan arkadaşım hatırlattı saolsun.defterimde yazılı idi fakat onun hatırlatması bir işaretti benim için.neyi ne zaman ne yapacağımı artık birileri hayatıma girerek hatırlatıyorlar.banu hanımı kaç kişi önerdi.iki gün içerisinde demek ki ordan öğrenmem gereken çok şey var.burayı bulmam gibi.şanal beyleri tanımam gibi.hiç birşey tesadüf değil buna inanıyorum.ikinci olumlamam ise kendi gücümü kabul ediyorum.kendimin ve başkalarını hayrına kullanmayı seçiyorum.yürüyüş yaparken sabah ve akşamları ne zaman aklıma gelirse tekrar ettiğim sihirli cümleler.

Bale 03-06-2010 05:43 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468587)
kendimi affederek,bana zarar veren,y789 affedemediğim kişileri affederek,gerçekleşenolaylar da kimseyi suçlamadan sorumluluklarımı almayı seçtim...değişim için en önemli nokta bu...kendi yeteneklerimi ortaya çıkaracak işler yapmaya başladım...yıllardır resim yapmayı bırakmıştım.tekrar kendimce resimler yapmaya başladım..sadece yapmak isteyipte çekindiğim araba kullanma fobim var..onu da yendiğim zaman bütün tıkanıklıkların açılacağından eminim.sezgilerimve ilhamlarım arttı.yada ben daha çok sezgilerime önem vermeye başladım..artık huzur ve şükür halindeyim...canımı sıkan birisii daha çabuk bağışlayabiliyorum..çünkü sebebinin ve çözümününde bende olduğunu biliyorum..ona o rolü ben verdim..tekamülüm için bu gerekliydi o da rolünü en iyi şekilde oynayıp gidecek...hatta o kişilere teşekkür ediyorum..ben izin verdiğim için hayatıma girdiler..özümüze yolculuk yapmaya başladıkça mucizeler gelmeye başlıyor..bu mucizeleri yazıyorum bir deftere ...bunların yazıldıkça çoğaldığını gördüm..sonra moralim bozuk olduğu zamanlarda okuyorum onları...sabahları uyanırken bugün ne mucizelerle karşılaşıcam ki diye merakla uyanıyorum.daha önce yine ne terslikler olacak aman öfff diye kalkardım..aradaki farkı görmek çok önemli..çevrem değişmedi sadece ben değiştim..ben negatif düşüncelerimden arındıkça nerde pozitif insanlar olaylar beni çekmeye başladı...daha önce kısırdöngü,hep aynı kalıpinsanlar hayatımdan çekilmeye başladı...Allah'a isyan etmeler başlamıştı son zamanlar..artık beni sevmediğini düşünüyordum..üzücü bir olay olsa hemen depresyon haplarını yutar gece gündüz yatardım..telefonları kapatır...çevremdekileri suçlar en önemlisi isyan..Allahım BENİ AFFET..

Ne güzel yazmışsınız, keyifle okudum, ...çok olumlu çok güzel duygular hissettim..sevgiyle teşekkür ediyorum :)

Bale 03-06-2010 06:00 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 471476)
y789Arkadaşlar ne zamandır kuantum sıçrayışa yazı yazmayı ihmal ettim.aklımı aldı arınma...tüm düşüncelerim oraya yoğunlaştı.ama hepsi aynı kapıya çıkıyor hepsi özümüzü bulmak için yaptığımız çalışmalar.bu yolculuk hem zevkli hem sancılı...geçen bütün gün acı çektim yüzleşmeler sayesinde...daha sonra vücut tepki gösterdi...ağla2ama sonra hafiflemiş olarak normal hayata dönüyorsunuz.956kk8908huzurlu ve dingin hayata devam ediyorsunuz.sırtınızdaki yükler boşalınca sırtınızda dikleşiyor.hani yürürken daha dik yürürsünüz deniyor ya...demek ki bundanmış.:zpzp:düşündükleriniz, canınızın çektikleri önünüze gelmeye başlıyor...bir konuyu merak ediyorsunuz foruma girin yazı karşınızda kaç defa oldu bu.sapkal89canım birşey istiyor kapı çalınıyor komşu elinde bir tabakla geliyor.o an şaşkınlığımı gizlemekle birlikte, teşekkür etmeyi unutuyorum nerdeyse...tesadüflerin mucizelerin k8908arttığı bu dönemleri çok seviyorum.her an ne olacak beklentisi yada mucize beklentisine girmek üzereyim.smil56tabiki mucize beklentisi düşüncemi serbest bırakıyorum.daha doğrusu beklenti içine girme düşüncemi serbest bırakayım ki güzellikler gelebilsinkiss3.yeni bir şey daha öğrendim.daha önceleri biraz hassas olduğumu sanırdım.yapılan patavatsızlıklara kırılırdım incinirdimdunk56.bu benim hassaslığım değilmş.kendime verdiğim önemmiş.kırılan üzülen incinen o yanımmış.onu da serbest bırakıyorum.o zaman kırılıp incinmem hiç olmazsa,bazen çocuk gibi içimi çeke çeke ağlardım beni üzenler için,88adeğmezmiş o da egonun bize bir oyunu olsa gerek...khkh56artık beni kimse üzemez, ben izin vermediğim sürece...üzenlerede teşekkür ederim,o rolü onlara ben verdim.onlarda en güzel şekilde oynadılar.hayatıma renk kattılar,dersimi aldım.tekamül yolunda ilerleyebilmem için bana yardımcı oldular.tekrar teşekkürler.benim canımı sıkan üzen kişinin yaptığı yani sebebi de çözümüde benim içimdeymiş.onuda ho'op arın tekniği ile öğrendim ki içimde barındırdığım zararlı hatıralar buna sebebiyet veriyormuş.yani canımı sıkmalarına beni üzmelerine...dunk56bunun için bu zararlı hatıraların sıfırlanması için yaradanımdan yardım isteyip, hem kendimi hem o kişiyi affetmek için yardım istiyorum.arınıyorum şükrediyorum ki özüme daha kolay ulaşabileyim.törpülenerek baya bir yol kateddiğimize inanıyorum..y789arkadaşlar öğrendiklerimi sanki özet gibi yazdım ama yeni başlayan arkadaşlara yoldaş olurum diye düşündüm.hepinize kolay gelsin...ışığı bulmak hepimizin amacı..sevgiyle kalın..actionsmile

öyle hissederek oku dum ki , yüreğinize sağlık :)

Vaveylaaa 17-02-2012 03:50 AM

bende yapmak istiyorum ama 0 noktasındayım kafamda karıştı ilk olarak ne yapmam gerekiyor acabanasıl başlayacağım

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 PM.