![]() |
Cevap: kuantum sıçrama Sudem seni çok iyi anladımm...kendinle gurur duymalısın bence;çünkü kendini değiştirebilecek gücü ve enerjiyi bulmuşsun...Eskiden Benim şöyle yanlış bir inancım vardı;bu dünyaya mutlu olmayamı geldik canım,zaten kimse mutlu değil,yada mutluluğu kim kaybetmişti biz bulmuşuz...yada şartlarımız ne kadar iyi olduğuyla mutluluğumuzun paralel olduğu gibi vs. bunların tamamen yalan olduğunu,mutluluğun dışta değil,özde olduğunu,olumsuzluklarımız olsa bile bunlarında bize görmedğimiz faydaları olduğunu,kendimizi mutlu hissedene kadar önümüze geldiğini,yani hayat bir nevi bize sinyal veriyo aslında...bunu çok iyi anladım son üç aydır...traji komik ama, neyi konuşup büyüttüysek ,farkında olmadan hayatımıza çekmişiz...farkettimki son 5 yıldır yaşadığım şehirleri olduğu gibi kabul etmeyip,sıkıntı yaşadığım ve elimdekilere şükretmeyi bilmedğim için her seferinde daha beter bi yerde buldum kendimi...şu an bulunduğum yer ilçe adı altında 3500 nüfuslu bir yerkhkh56...köy yanii...daha üç yıl öncesine kadar ekmek bile çıkmıyomuşş,okadar yani...(yanii ben, teknoloji delisi ve küçük yerlerde nefes alamadığını hisseden biri)ama olsun ben mesajı aldımm hayattan...yani son beş yıldır aslında yaşadığım şehirlerle hem bütünleşip, hemde farkında olmadan hep şikayet ettiğimi yeni anladımm...şu anki ruh halim Ben mutluyum,benim mutluluğum şartlara ve yerlere bağlı değil...bunu hissetmekte harika bi duyguu... bilemiyorum ,yaşamımdan bazı kesitler verdim yukarda,yansıtabildimmi tam olarak bilemiyorum...ama şimdi yaptığım, şükredeceğim güzelliklere sahip olduğum için şükredip,sadece yaşamak istediğim hedef ve olaylara yoğunlaşıyorumm...olumsuz düşünce olduğunde hemen iptal ediyorumm, ki artık pek fazla olumsuz olmuyo zihnimdesmil56,sevgiylee... |
Cevap: kuantum sıçrama Alıntı:
|
Cevap: kuantum sıçrama gülporcum unutmuşum yazmayı...önemli olan iç huzuru...nerede olman önemli değil...kaldığın yerin tadını çıkarmaya bak...herşey senin elinde...anı yaşa eskiye de takılıp kalma bence...benim yeni düşüncem bu...daha önceleri bir soruna odaklanır o düzelinceye kadar herşeyi ertelerdim...daha doğrusu mutlu olmayı zevk almayı..şimdide var sorunlar ama oraya takılı kalmıyorum.duamı yapıyorum..arınma ne gerekiyorsa meditasyon...gerisini yaradana bırakıyorum yani serbest bırakıyorum..anıyaşıyorum.hayat akıp geçiyor...o günkü güzellikleri ıskalarsam bir daha geri dönme şansım yok...her anın her saatin farkına varıp tadına varıyorum..biliyorum ki yüce rabbim o olayımı da herzaman olduğu gibi çözümler... |
|
Cevap: kuantum sıçrama Sudem slm,şimdi aklıma geldii...sen Şanal Beyin seminerlerine katılan birisi olarak,rüyalar konusundaki bilgilerin nelerdir?daha doğrusu şöyle sorayım;Işık Elçinin rehber rüyalar kitabı var ben bulamadım ama ...diyeceğim, gördüğümüz rüyaların gelecek habercisi olma durumu ile ilgili bilgilerin nelerdir?çünkü eşimin gördüğü rüyaların hayatında bire bir olduğunu,hayretle gördükk...onun rüyaları çok değerli artıksevincli |
Cevap: kuantum sıçrama değişim başladığı zaman artk farketmeye başladım...kolayca hayır diyemeyen ben,kimseyi kırmadan incitmeden hayır diyorum..eşimin ablası idareci bir yönü vardır..saolsun yaz tatilimi dahi, o planlar yıllardır.. iyiliğimi düşündüğü için, yanlış anlaşılmasın..fakat, ben mutlu olmam, hiç zoraki kırmamak için giderim yazlığına..ilk değişen o oldu..aman allahım şaşırdım..ama kendim sorumluluk almadığımı düşündüm..(Bütün sorumluluğu o almıştı eşim vefat edince)..sürekli sorumluluğumu almayı seçiyorum diye tekrarlar yaptım Benimle ilgili herşey için tam sorumluluk alırım.düşüncelerim için bile... sorumlu olmaktan hoşlanıyorum.bu bana kendim olmanınyükümlülüğünü verir ve bu hoşlandğım mücaledir.Hiç birşeyin sorumluluğunu yada denetimini üstlenmesine izin vermem...hergün eylemlerim için değil, aynı zamandakimsenin hiç bir zaman yaşadığım ve yaptığım herhangi duygularım düşüncelerim ve tutumlarım içinde sorumluluğumu kabul ve teyit ederim.Benim gücümü mutluluğumu olumlu ve sağlıklı ..inançlarımı yaratacak,şekilde yaşamamı sürdürmek için geçmişim ve bugünüm ve geleceğim için sorumluluğu kabul ediyorum gün boyunca tekrar tekrar okudum.hem kendime güvenim geldi.bazı konularda karar verebilme gücüm arttı...y789 |
|
|
|
Cevap: kuantum sıçrama http://images.hepsiburada.com/assets...adybirds11.jpgarkadaşlar Işık Elçinin kitap +cd sini tavsiye edrim..hem meditasyon hem atalardan özgürleşme çok yararlı hemen iki üç günde bir dinliyorum...arkasından mutlaka hayatımda güzel birşeyler oluyor..O0 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:10 PM. |