![]() |
Ynt: Kuantum Teknigi r.şanal'ın kitabını okumakla kalmadık...seminerlerinide araştırdık... biraz tuzluydu fiyatı..ama bırakın fiyatını kendi iş programım uymadı...gitmek ve katılmak isterdim... fakat kitabını gerçekten çok severek okudum... pc05 |
Ynt: Kuantum Teknigi bu cekim yasasi videosunu nerden bulabilirim??? yardimci olacaklar icin simdiden sevinirm ve ayrica da tesekkurler kiss3 |
Ynt: Kuantum Teknigi yanlış anlamadıysam secret sır filmini izlemek istiyorsun... http://www.hayatimdegisti.com/forum/sir-t686.0.html bu linkte 3. sayfa ve sonrasını incele istersen orada rapide yüklenmiş ve kullanımı ile ilgili bilgiler paylaşılmış... sevgiler.. Alıntı:
|
Ynt: Kuantum Teknigi Tresor, R.Şanal videolarını izledim fakat nasıl yapılacağına dair bir açıklama görmedim. R.Şanal beyin uygulama yöntemi nasıl, Sır'da anlatılanlardan farkı veya ekstrası var mı? Siz onu yüz yüze görmüş olduğunuzdan bu soruyu sormak istedim. Açıklayabilirseniz minnettar kalacağım ^^ |
Ynt: Kuantum Teknigi Teşekkürler ama linkler kaldırıldı mı ? Herhangi bir link yok . |
Ynt: Kuantum Teknigi Alıntı:
|
Ynt: Kuantum Teknigi uzman tv de Şanal beyin videoları var seyrettim,kitapları aldım ve okudum,Hepsi çok güzel ama yol gösterici olmadan uygulamanın yapılması sanırım zor.Şanal beyin eğitimlerine katılmak gerekiyor herhalde ama fiyatlar çok yüksek şaşkın |
Ynt: Kuantum Teknigi Uygulamayı açıklayabilir misiniz? Ne yapın diyor, ne tavsiye ediyor ? |
Ynt: Kuantum Teknigi şanal bey'in pazartesi ve çarşamba günleri saat22:30 da showmax kanalında HAYATA EVET adlı programı yapılıyor imkanınız varsa kaçırmayın |
Ynt: Kuantum Teknigi Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:28 AM. |