![]() |
Cevap: HAYATIMIZDAKİ BOLLUĞU ARTTIRMAK İÇİN YAZILMIŞ ÇOK ÖZEL KUANTUM OLUMLAMASI bu olumlamayı yapmanın yöntemi nedir?hangi sıklıkla okunacak,yazılacak vs. |
Cevap: HAYATIMIZDAKİ BOLLUĞU ARTTIRMAK İÇİN YAZILMIŞ ÇOK ÖZEL KUANTUM OLUMLAMASI Alıntı:
|
Cevap: HAYATIMIZDAKİ BOLLUĞU ARTTIRMAK İÇİN YAZILMIŞ ÇOK ÖZEL KUANTUM OLUMLAMASI serpilcim yeni yazıların yok mu sayende 5. boyuta az kaldı.. Sevgilerimle.... |
Cevap: HAYATIMIZDAKİ BOLLUĞU ARTTIRMAK İÇİN YAZILMIŞ ÇOK ÖZEL KUANTUM OLUMLAMASI İşte tam aradığım şey birkez daha karşıma çıktıgirlhahagirlhahagirlhahagirlhaha,(teşekkürler çekim yasası)dünden beri düşünüp duruyordumdusun2dusun2. Yurt dışı eğitim için burs kazanmıştım ama burslarımızı kasım ayı sonuna doğru ödemeye başlayacaklarmış bunu duyunca moralim bozulmuştu,çünkü o tarihe kadar başka bir burs ayarlamam gerekiyorduterli345 artık hayatıma bolluğu çekebilmenin bir yolunu daha öğrendim...Teşekkürlerkiss3kiss3kiss3 Umarım ihtiyacım olan bursu kendime çekebilirimgirlhahagirlhahagirlhahautananadam |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:02 PM. |