Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Köşe Yazıları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=366)
-   -   İşte evrim teorisini yıkan hücredeki inanılmaz komplekslik – Video (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=618175)

ahmetsecer 30-03-2011 09:51 PM

İşte evrim teorisini yıkan hücredeki inanılmaz komplekslik – Video
 
Darwin 19. Yüzyılda evrim teorisini ortaya atarken son derece ilkel laboratuar ortamlarında çalışıyor, hücreyi de su dolu bir baloncuktan ibaret sanıyordu. O dönemde yaşayan biyologlarda hücrenin ve DNA’nın son derece kompleks yapısını bilmedikleri için Darwin’in evrim teorisine kolayca inandılar. Örneğin Darwinizm’in Almanya’daki en büyük destekçisi olan Earnst Haeckel o dönemin ilkel mikroskoplarında sadece koyu bir leke gibi görünen hücrenin çok basit bir yapıya sahip olduğunu düşünüyordu.
Fakat 21 yüzyılda gelişen teknoloji sayesinde elektron mikroskobuyla hücrenin ve DNA’nın muhteşem yapıları keşfedildi. Mikrobiyolojinin bu kadar gelişmesi bu aklın çok üzerinde olan karmaşık yapıların asla tesadüfler sonucunda oluşamayacağını ortaya çıkardı. İşte hücrenin ne kadar muazzam komplekslikte bir yapıya sahip olduğunu anlatan bu videoyu seyretmenizi öneriyorum:

Bu linkten seyredebilirsiniz.

Emin olun Darwin hücrenin böylesine muhteşem bir yapıyla donatıldığını bilse, hücrenin içine kendisinin hayal bile edemeyeceği bir dünyanın sıkıştırıldığını bilse, elektron mikroskobunda bir kere bile hücreyi incelese evrim teorisini kesinlikle ortaya atmazdı, çünkü eğer ortaya atarsa çok komik duruma düşeceğini bilirdi. Şimdi günümüzde yaşayan birçok bilim adamı evrim teorisinin hiçbir şekilde gerçek olmadığını biliyorlar, çünkü hepsi elektron mikroskobuyla hücrenin ve DNA’nın muazzam yapısını inceliyorlar. Sadece üzerlerindeki baskıdan, kariyerlerini kaybetme korkusundan susuyorlar…

teoman_ 30-03-2011 11:25 PM

Cevap: İşte evrim teorisini yıkan hücredeki inanılmaz komplekslik – Video
 
tebrikler insanların yüzyıllardır uğraştığı meseleyi bu iki paragrafla çözüme kavuşturdunuz superxy


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:30 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.