Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Koruma Kalkanı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=252)
-   -   negatif ev arkadaşı karşısında bana tavsiyeleriniz neler? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622226)

cymbella 10-11-2012 11:23 PM

negatif ev arkadaşı karşısında bana tavsiyeleriniz neler?

arkadaşlar merhaba yaklaşık 6 aydır siteye giremiyorum.bu süre içinde işe girdim ve başka bi şehre yerleştim.herşey güzel ama gelin görün ki beni çok rahatsız eden bi durum var.ev arkadaşım aslında iyi bi kız ama son zamanlarda beni çok geriyor.hiç yüzü gülmüyor,sürekli asık suratlıbazen de ağlıyor,muhabbet olsun diyorum bikaç laf ediyorum duymazdan geliyor.ha bukadar kötü durumda olan bir insana" neyin var"denmez mi denir ben de dedim hem de 3 defa ama onada net cevap alamadım.tam bi çıkmaza düştüm şuan, yaydığı negatif enerjiden sırtımın,boynumun gerildiğini hissediyorum,yaşam sevincimi soğuruyor sanki,neşem kayboluyor ve hiç aklımdan çıkmıyor yanımda değilken bile rahat değilim yani kafayı takıyorum.aslında bırakmak da istemiyorum onu,ozaman daha kötü olmasından korkuyorum.işte bunları düşünürken aklıma telkinler geldi,hem rahatlmaya hem bu kötü enerjiden korunmaya ihtiyacım var.yardım edin lütfen

ßyKuS 10-11-2012 11:59 PM

Cevap: negatif ev arkadaşı karşısında bana tavsiyeleriniz neler?

cymbella Senem'den bu konuda yardım alabilirsin.. sana yardımcı olmayı isterdim ama bu konuyu seneminde görmesini sağlayabilirsen sana ho'oponopo yöntemini tavsiye edicektir. Bu yöntemle negatif arkadaşının değişeceğine inanıyorum. Ona bana nasıl bir çalışma yapmam gerektiğini sorabilirsin. Senem'in Profiline burdan bakabilirsin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-senemmms.html

YESHAPPY 11-11-2012 07:25 PM

Arkadaşına elbette yardımcı olmaya çalış;ama gerçekten yardım istenmiyorsa zorlama. Kendini bütün yardımlara kapatmışken yardım etmeye çalışmak gerçekten işe yaramıyor... Ve senden götürüyor...
Bununla ilgili nlp de yanılmıyorsam yaşananlara katılımcı değil de seyirci olarak katılma yöntemleri vardı. Bundan da faydalanabilirsin. Nil Gün'ün de bununla ilgili bir cd si vardı yanılmıyorsam. Bi araştır derim ben.

bumbada 11-11-2012 07:40 PM

bırak ne hali varsa görsün :D

bluegirlx 11-11-2012 10:33 PM

aa aaa..sende aynı yanlış görüştesin büyük bir tuzak içindesin..negatif hal bulaşıcıda pozitif bulaşıcı değil mi..senin halin neden ona bulaşmıyor da sen alıcı konumdasın..seni suçlamıyorum bu genel bir yanlış yargı..oysa ki pozitif inanç ve halde bulaşıcı ..bunu sık sık deneyimleyip geri dönüşler alıyorum. senin ona bulaştığını düşün..sen yeterince ışık doluysan etrafınıda aydınlatacaksındır. ayrıca bir şey yapmana gerek yok.eğer o alıcı değil ve nasibi yoksa kendiliğinden uzaklaşacaktır..çünkü çekim yasası gereği bu böyle olacaktır..başkaları için bazen yapabileceğimiz tek şey kendi içimizde iyi olmak.

cymbella 14-11-2012 09:25 PM

ilginize teşekkür ederim hepinizin.blue cum inan defalarca denedim onu güldürmeyi muhabbet etmeyi,neşelendirmeyi ama yok hiç bi karşılık bulamayınca kendimi aptal gibi hissetmeye başladım.sanırım ayıracam evi ancak öyle rahatlayacakmışım gibi geliyo ama yinede son çare bu tabi elimden geleni yapacam

Senemmms 14-11-2012 11:00 PM

Bence sorunu kendinde ara. Arınmaya ne dersin? Ho'oponopono bu konuda sana yardımcı olabilir bence. Hatta olabilir değil olur :D
Karşımızdakinin davranışlarından biz sorumluyuz. O her olumsuz konuştuğunda gerçekten inanarak ''içimde bu duruma sebep olan her ne ise özür dilerim lütfen beni affet teşekkür ederim seni seviyorum''
de. Ve onun oyle konuşmasına senin sebep olduğunu bilirsen ve bunları söyledikçe bitceğini bilirsen herşey çok daha hızlı ilerler. Yani etrafında duyduuğun herşey senin içindekilerin yansıması. Sakladıkların, düşündüklerin..
Yani sen istediğin için onları duyuyorsun bukadar. Sadece bu kadar. Gözünde büyütme
derty
Ve tabiki diyosundur ''ama ben istemiyorum öyle konuşmasını''. İçindeki istiyor demekki. Oyuzden arın. Sürekli arın. Çünkü o kişiyle evleri ayırsan bu başkasıyla olucak. Bi sorun olduğunda sorun karşıdaki değil bizim içimiz. Bu yöntem bizi değerli kılıyo. Çünkü bu senin senaryon ve sen ona bu rolü verdin okadar. Sen istedin ve o onu yapıyo. Ama ondan o rolü aldığında onun yerine yine aynı rolü yapan başka biri gelebilir. Yada rolünü değiştirebilirsin. Oyuzden o dediklerimi tekrarlamayı dene. Enazından bide bu yönteme bak bakalım :D
İyi akşamlaar s456actionsmile

Senemmms 14-11-2012 11:03 PM

Alıntı:

ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833174)
cymbella Senem'den bu konuda yardım alabilirsin.. sana yardımcı olmayı isterdim ama bu konuyu seneminde görmesini sağlayabilirsen sana ho'oponopo yöntemini tavsiye edicektir. Bu yöntemle negatif arkadaşının değişeceğine inanıyorum. Ona bana nasıl bir çalışma yapmam gerektiğini sorabilirsin. Senem'in Profiline burdan bakabilirsin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-senemmms.html

bykus teşekkür ederimmm ben bunu yorum yaptıktan sonra gördüm y789

ßyKuS 15-11-2012 01:25 AM

rica ederim :)) çok tatlısın. utananadam Bu konuda bilgili olduğun için size yönlendirmeye çalıştım arkadaşı :))

Senemmms 15-11-2012 12:57 PM

Hihi sende çok tatlısın girlhaha
Yardımcı olmaya çalıştım umarım olmuşumdur :))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:28 AM.