Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Korku ve Fobiler Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=73)
-   -   ilaç kullanımı,can sıkıntısı heyecanlanma,duygu durum düzenleme-bozukluğu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=623844)

karakedi_07 18-12-2013 10:26 AM

ilaç kullanımı,can sıkıntısı heyecanlanma,duygu durum düzenleme-bozukluğu
 
Arkadaslar merhaba iyi forumlar, yeni üye oldum burada benim gibi bir sürü kişi olduğunu gördüm umarım istediğim güzel cevapları alabileceğim.

26 yaşındayım, 1 yıldır düzenli depakin 500 mg crone kullanıyorum. Fakat nedendir bilinmez ama bu aralar akşamları özellikle çok can sıkıntısı, hiç bir şeyden zevk alamama, aldığım nefesin yetersiz olduğunu düşünme diye devam eden bir durum. Tabiki akşamları oluyor. ilacımı da düzenli kullanıyorum. Doktora da düzenli gidiyorum. Bundan öncesinde (1 yıl önce)
Lustral 100 mg kullanıyordum. sonra bu ilaca geçiş yapıldı.

Konu hakkında bilgisi olan, herkesten yardım bekliyorum. tabiki yorumlar geldikçe konuyu daha net konuşuruz şimdilik aklıma gelen bunlar

Teşekkürler
Saygılarımla.

bosan 18-12-2013 12:15 PM

Cevap: ilaç kullanımı,can sıkıntısı heyecanlanma,duygu durum düzenleme-bozukluğu
 
Sosyal fobi veya depresyon var sanırım sende. Ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini dinlemeye başlayıp daha sonra da ihtiyacın olanları dinlemelisin. İlk başlarda birçok kişide belirgin etkiler olmaz, ama kimisinde bir hafta kimisinde bir ay sonra etkiler başlıyor.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.