Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Korku ve Fobiler Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=73)
-   -   Korkuya Eğiliminiz Var Mı? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5137)

cicek1973 14-03-2008 05:57 PM

Korkuya Eğiliminiz Var Mı?

Korkuya Eğiliminiz Var Mı?

Aşağıdaki 10 soruluk "korkuya eğilim testi"ni yaparak, korkular ile aranızın ne durumda olduğunu ölçebilirsiniz.
Soruların yarısından fazlasına "evet" cevabını veriyorsanız, korkuya eğiliminiz var demektir.

1- Karşınızdakine istediğinizi kabul ettirmek yerine pasif mi davranıyorsunuz?
2- Duygularınızı saklamayı mı tercih ediyorsunuz? (Dışarıdan bakınca sakin duruyor ama için için rahatsız oluyor musunuz?)
3- Altta yatan bir güvensizlik duygunuz var mı?
4- Kendinize olan güveninizde bir eksiklik hissediyor musunuz?
5- Hayata bakışınızda gereksiz olacak kadar karamsar ve olumsuz musunuz?
6- Kendinizi memnun etmektense, başkalarını memnun etmeyi daha öncelikli mi görüyorsunuz?
7- Hayal gücünüz aşırı zengin mi, zihninizde korkunç imgeler, hayaller, kuruntular yaratıyor musunuz?
8- Başka insanların duygularına karşı aşırı duyarlı mısınız?
9- Genelde utangaç, çekingen, kolayca utanan biri misiniz?
10- Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğüne önem veriyor musunuz?

civciv 16-03-2008 03:10 PM

Ynt: Korkuya Eğiliminiz Var Mı?

sigrt56 10 sorunun onuna da evet cevabı verdim ben çok korkak biriyim 88a

hanımeli 16-03-2008 07:42 PM

Hepsine değilse de % 70'ine evet dedim. Ama ben de fena halde korkağım.Kendi kendime senaryolar yazıp (ya eve hırsız girerse, ya bi seri katilin kurbanı olursam, ya deprem olursa.....) sonra da çook korkuyorum. Yaa yine çok korkyummm. 4897

nurhanza 16-03-2008 09:13 PM

sadece 3 tane evet var, 6.7.8. sorular evet vay canına cesurum ben ozaman, gece yarısı bile mezarlığa girip oturabilirim, 16 yaşındayken iddiaya bile girmiştim sakızına, herkesin ödü kopar mezarlıktan, bense hep derim ölüden değil diriden korkun, hele en çok sevdiğinizden korkun, gerisi evelallah, gözümün gördüğünden asla korkmam, kimseyede zarar vermem, ama korkutamazlar beni öle, mesela dünyanın dayağını yemişimdir, yüzümü bile buruşturmam, duvara dönüştürürüm kendimi, sadece öfkeyle gözümü diker bakarım, kıpırdamam bile, çok fena delirtirim adamı o konuda, hoş bugüne kadar hep canımı yakanlar en çok sevmesi ve koruması gerekenler oldu, okulda öğretmenden, atölyede ustabaşından, evde babadan kocadan, şu hale bakın yaaa, benimde çocuklarım var, hiç dövmedim, oynaya oynaya her istediğimi yaptırttım onlara, çocuk oldum onlarla, disiplin kuramadım o ayrı tabiii,,
allah allah döktürüyorum gene yazdıkça yazasım geliyooo, günlüğüm sandım galiba, 98569 cat3500

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:12 AM.