\"Hayatimdegisti.com

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Konu Dışı Kategoriler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=476)
-   -   söküğümü dikemiyorum :S korkularım aştı bu gece :(( (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620094)

RimA Vita Perfetto 25-11-2011 10:16 PM

söküğümü dikemiyorum :S korkularım aştı bu gece :((

Konu başlığından da anlaşıldığı gibi söküğümü dikemiyorum..
Haziran ayında (20.06.2011) bir falcıya gittim.. Kadından randevu aldım tabi. ilk defa gidiorum. Derken gittim oturdukk.. Kadın bana murat kim dedi terli345 eski sevdiğim dedim. Hala seni düşünüyor dedi. Kadın isim söyledi yahuu.. Neyse babanın suat die bir arkadaşı var dedi. Başladı anlatmaya. 2-3 gün sonra öğrendim ki lojmanın içinde 2. apartmanda oturan öyle bir arkadaşı var gerçekten..derkenn...Kadın bayağı bişi anlattı.. 24 yaşında evleneceksin, ama o zamana kadar iki ilişkin daha olacak.. Üzüleceksin, hayal kırıklığı yaşayacaksın dedi. sorun da burdaaa..!!!!
Şimdi o iki ilişkinin ilkini yaşıyorum ben.. We hep 'bitecek,ayrılacağız' diye hep tedirginim.. Bu yüzden eşime de öyle davranıyorum bıktırdım artık onu.(ruh eşim)bazen kendimi tutamayıp kötü davranıyorum meleğime.. ağla2
Ben ayrılmak istemiyorum ondan. Ayrılmıcaz hep birlikte olucaz diyorum kendime ama bir türlü o kadının söyledikleri çıkmıyor aklımdan..cat56
Bana manisaya taşınınca özlem ve pınar die arkadaşların olcak demişti gerçekten oldu.. ALLAH'ım sen affet. fala inanmak istemiyorum .. Bir yandan diyorum zaten korkarsan olur iştee.. Çağırma ayrılığı diyorum.. tabi ki davet edersen o da icabet eder.
Ama ne olurr kendimi artık kötü hissediyorum .. Ben bu adamı çookk seviyorum.. (onu tanıyorsunuz ne kadar muhteşem biri.. bana kızarsanız da haklısınız yani)
Hee bi de biliyorum ki doğru insan o ise zaten ayrılmayız.. nasip deyip geçmeliyim.. ama ben benim için hayırlı olanın o olmasını çok istiyorumm..

Janer 25-11-2011 10:33 PM

Cevap: söküğümü dikemiyorum :S korkularım aştı bu gece :((

SımSıkı tutun sevdiğine .. ondan ayrılmak için değil onunla ölmek için sevmeye Çalış .. devam et ..

Falcı öyle demiş olabilir söyledikleri dogru gidiyorda olabilir .. ama istisnalar Olabilir :)

Her mutlu kalın

RimA Vita Perfetto 25-11-2011 10:38 PM

Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811982)
SımSıkı tutun sevdiğine .. ondan ayrılmak için değil onunla ölmek için sevmeye Çalış .. devam et ..

Falcı öyle demiş olabilir söyledikleri dogru gidiyorda olabilir .. ama istisnalar Olabilir :)

Her mutlu kalın

cat56Janerimm çok saolasınn ....açıkcası ilk yorumu senden bekliyordum. sanırım çekim yasasını harekete geçirdim..
evet sımsıkı sarılmayım sevdiceğime.. meleğim benim yhaa.. istisna olur mu kiii.. umarım istisnadır...sad456

Janer 25-11-2011 10:42 PM

bunu bana sen öğrettin rima :d pozitif bak :D biraz senin sözlerinden calıyorum ama gerçekten işe yarıyor ... senin pozitifliğin değil bir istisna bir dünya bile yapar :D

Pozitivizim ;)

RimA Vita Perfetto 25-11-2011 10:50 PM

Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811984)
bunu bana sen öğrettin rima :d pozitif bak :D biraz senin sözlerinden calıyorum ama gerçekten işe yarıyor ... senin pozitifliğin değil bir istisna bir dünya bile yapar :D

Pozitivizim ;)

ayy Janerim benümmm.. kendimi acaip rahatlamış hissettim.. 44a evet değişebilir her şey.. o öle dedi die öle olmak zorunda değil dimi.!!
ama işte bunu başkalarından duymaya ihtiyacım varr..(dı)
dikiyorum dikiyorum geri pörtlüyordu şimdi sizin sayenizde daha sağlam dikmeye çalışıorum o düşüncelerimiii...
o benim aynam.. ruh ikizim.. her şeyimm.. Hz.Ayşe'nin duasından ediorum hep.. 'Allah'ım hakkımda hayırlısını eyle,gönümdekini de hakkımda hayırlı kılıp da eyle' tam diyemedim ama bunun gibi bi şeydi..

sweeet 25-11-2011 11:17 PM

Ben inanmıyorum o falcının dediklerine, bunu aşıcaksınız buna inanıyorum. Kadercilik anlayışımda seçimlerimizi biz yapıyoruz. Doğru seçimleri yapmak ve en hayırlısı için dua etmek sizi her zaman mutluluğa ulaştıracaktır. Aşkınıza inanın, ilişkinize sahip çıkın. Saygı ve sevgi ile aşılmayacak engel ne var. Engelleri zihninizde yaratıp aşamıyoruz diye üzüleceğinize, engelleri yıkın ya da daha güzeli ilişkinizde engelleri kapı dışarı ediverin.

Bir ömür boyu birlikte mutlu olmayı seçin. Ruh eşinle ömür yolunda birlikte yürüyün bundan sonra yolarınız biridr. Siz ayrımayı seçene kadar. Neyi seçtiğinize dikkat edin. Cesur oldunsa kazanıcaksın. Bilgisiz cesaret cahilliktir, bilenin cesareti cesarettir. Bildiğin şeyleri söylüyorum Rimacım. Cesur olabilecek kadar bilgilisin sadece hatırlatmak istedim.

RimA Vita Perfetto 26-11-2011 12:11 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811987)
Ben inanmıyorum o falcının dediklerine, bunu aşıcaksınız buna inanıyorum. Kadercilik anlayışımda seçimlerimizi biz yapıyoruz. Doğru seçimleri yapmak ve en hayırlısı için dua etmek sizi her zaman mutluluğa ulaştıracaktır. Aşkınıza inanın, ilişkinize sahip çıkın. Saygı ve sevgi ile aşılmayacak engel ne var. Engelleri zihninizde yaratıp aşamıyoruz diye üzüleceğinize, engelleri yıkın ya da daha güzeli ilişkinizde engelleri kapı dışarı ediverin.

Bir ömür boyu birlikte mutlu olmayı seçin. Ruh eşinle ömür yolunda birlikte yürüyün bundan sonra yolarınız biridr. Siz ayrımayı seçene kadar. Neyi seçtiğinize dikkat edin. Cesur oldunsa kazanıcaksın. Bilgisiz cesaret cahilliktir, bilenin cesareti cesarettir. Bildiğin şeyleri söylüyorum Rimacım. Cesur olabilecek kadar bilgilisin sadece hatırlatmak istedim.

teşekkür ederim sewgili sweet.. gereken şeyleri zaten söyledin .. aldım alacağımı.. doğru söylüyorsunuz.. :)) zaman üzülme yıpranma zamanı değil, zaman sevme zamanı.!! O0

sweeet 26-11-2011 05:24 PM

o zaman tüm sevenlere gelsin bu şarkı "Sevmek Zamanı" ... ;)

http://www.dailymotion.com/video/xg7wfr_oya-bora-sevmek-zamany-kyzyl-safak-omeer-w-cn_music

RimA Vita Perfetto 26-11-2011 05:52 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812018)
o zaman tüm sevenlere gelsin bu şarkı "Sevmek Zamanı" ... ;)

http://www.dailymotion.com/video/xg7wfr_oya-bora-sevmek-zamany-kyzyl-safak-omeer-w-cn_music

teşekkürler canımm :)956k956k
sevenlere ve 'sevilen'lere :)))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:26 PM.