| ||||||||||
|
Kitaplar Kitap Önerileri |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çakralarımı açmamı bana hayal abla söyledi.insiye nasıl olacaz ki sen yapabilir misin redflowers cım he?şu reiki ile ilgili ilginç şeyler duydum ve aslında öğrenmek yapmak istiyorum.benim yakın bir arkadaşım bi sene yazlığına gidiyor,orada tanıdığı fakat muhabbeti olmadığı bir kızcağız var.arkadaşımın ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #11 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çakralarımı açmamı bana hayal abla söyledi.insiye nasıl olacaz ki sen yapabilir misin redflowers cım he?şu reiki ile ilgili ilginç şeyler duydum ve aslında öğrenmek yapmak istiyorum.benim yakın bir arkadaşım bi sene yazlığına gidiyor,orada tanıdığı fakat muhabbeti olmadığı bir kızcağız var.arkadaşımın annesi arkadaşıma kızcağızla görüşmesini,kızın bunalımda olduğunu söylüyor.neyse arkadaşım kızla görüşmeye başlıyor ama muhabbetleri ver bir çay ver bi kahve o kadar,kız o esnada re2 ile ilgileniyor arkadaşıma anlamsız geliyor.kızın depresyonda olmasına veriyor.çünkü kızı 7 yıllık sevgilisi terk etmiş ve kız işsiz kalmış,kıza dibe vurduğu bir anda re2 ile ilgilenmeye başlamış.neyse yaz bitmiş aradan 6 ay geçmiş,arkadaşım kızı merak edip aramış,kızın sesi süper,kız biriyle tanışmış ve evleniyormuş vede bu süreçte işte bulmuş,herşey çok güzel demiş arkadaşıma ve kesinlikle araştır bul ve re2 yap hayatım değişti demiş.kızın hayatı gerçekten değişmiş.re2 eğitimleri ücretleri ne kadar?istanbulda nereden alabilirim re2 yada naapmam gerek?hayal abla,shamanic ve diğer bilen sevgili arkadaşlarım ablalarım abilerim kardeşlerim beni yönlendirir misiniz?
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
enerji, matrix |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çakralarımı açmamı bana hayal abla söyledi.insiye nasıl olacaz ki sen yapabilir misin redflowers cım he?şu reiki ile ilgili ilginç şeyler duydum ve aslında öğrenmek yapmak istiyorum.benim yakın bir arkadaşım bi sene yazlığına gidiyor,orada tanıdığı fakat muhabbeti olmadığı bir kızcağız var.arkadaşımın ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi