Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Oyun: Kadın Avcılarının Gizli Dünyasına Giriş (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620445)

Janer 10-01-2012 11:24 PM

Cevap: Oyun: Kadın Avcılarının Gizli Dünyasına Giriş

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816259)
bayan oldugum icin ilgimi cekemezmi???
ille numaralara kanmamak icinmi olmasi gerek???

oww sinirliyiz bakıyorum dunk56 cat56O0

Lusid 11-01-2012 12:01 AM

@kuantumxyz

Kalitesiz bir kitap gibi. Böyle bir kitabı daha çok çapkın bir psikoloğun yazmasını bekliyordunuz sanırım. Ayyaşların yazması sizi rahatsız etmiş. y789 Ve daha çok seminerlerde, kütüphanede kız tavlamasını bekliyordunuz sanırım. siirokul

SEEMANN 11-01-2012 12:18 AM

Kız beni tavlasın canım.
Şaka bir yana böyle şeyleri bilmek iyi. Sırf her gördüğün kızı tavlamak için kullanmasan bile, kız arkadaşını ya da eşini nelerin mutlu edeceği hakkında fikrin olur.

Bende bu gibi konularla ilgili kitap vardı qaliba. silinmemişse youtube-a upload inşAllah. (Okan Bayülgen Adnan Oktar Taklidi) sevincli

kuantumxyz 11-01-2012 12:50 AM

Alıntı:

Lusid Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816301)
@kuantumxyz

Kalitesiz bir kitap gibi. Böyle bir kitabı daha çok çapkın bir psikoloğun yazmasını bekliyordunuz sanırım. Ayyaşların yazması sizi rahatsız etmiş. y789 Ve daha çok seminerlerde, kütüphanede kız tavlamasını bekliyordunuz sanırım. siirokul

Kitabın yayıncısı gibi nedir bu telaşın anlamadım. Günümüzde kutsal kitaplar bile tartışılıyor. Ama okunduktan sonra tartışılıyor..Sen de oku öyle tartışalım..Ayrıca benim ne beklediğimle ilgili hala anlamada zorlanma yaşıyorsun. Her mesajında bunu dile getirip beni de kendini de yorma derim.idea3

acemisirine 11-01-2012 02:48 AM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816298)
oww sinirliyiz bakıyorum dunk56 cat56O0

bakis aciniz.. aslinda gayet sakin ve masumane yazmistim ::)

azraist_24 11-01-2012 09:04 AM

Alıntı:

Lusid Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816289)
@kuantumxyz
@fedor

Kitaptan beklentinizi anlamadım. Kitabı işe yaramaz olarak değerlendirmeniz bence yanlış. Kitabın her halinden "nasıl çapkınlık yapılır?" ı öğrettiği belli. Aşk nedir? Sevgi nedir? Hayalinizdeki Eşi Bulun gibi bir kitap değil ki... Kitabın amacı "en kısa zamanda" sevgili bulmak, en kısa zamanda "günübirlik ilişki" yaşamanızı sağlamak :).

Kitabin ismini ilk kez duyuyorum, su ana kadaryazilanlara gore dusuncelerim gercekten gereksiz oldugunu dusundurttu bana, sevgili dedigin aranarak bulunan birsey midir, sevgi barlarda satilan birsey midir, sevginin av ya da avci olmakla ne ilgisi vardir bunu pek anlayamadim ....hy789

SEEMANN 11-01-2012 09:38 AM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816322)
[/B]

Kitabin ismini ilk kez duyuyorum, su ana kadaryazilanlara gore dusuncelerim gercekten gereksiz oldugunu dusundurttu bana, sevgili dedigin aranarak bulunan birsey midir, sevgi barlarda satilan birsey midir, sevginin av ya da avci olmakla ne ilgisi vardir bunu pek anlayamadim ....hy789

Dediklerinize biraz katılıyorum.
Ama, sonuçta o kitapta bildiğim kadarıyla,Kadınların en çok beğendiği, bir erkekte görmek istediği karakteristik, davranış özelliklerini sergilemişler.
Fakat ben bir kaç psikologun kitabında gördüm,
ilk karşılaşmada, en çok etki eden şey dış görünüşdür.
Ama bir birinizi biraz tanıdıktan sonra dış görünüş yerini iç görünüşe verir y789

azraist_24 11-01-2012 01:34 PM

Alıntı:

SEEMANN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816327)
Ama, sonuçta o kitapta bildiğim kadarıyla,Kadınların en çok beğendiği, bir erkekte görmek istediği karakteristik, davranış özelliklerini sergilemişler.

Ama bir birinizi biraz tanıdıktan sonra dış görünüş yerini iç görünüşe verir

Kesinlikle

Ilk karsilasmada dis gorunus tabi ki daha onemlidir, sonucta dis gorunusunden etkilenmedigin bir insani tanimak da istemiyorsun degil mi:)))

Ama benim bahsettigim kitabin konusunu gunubirlik iliski ya da kiz-erkek tavlama olarak bakip bu kadar ucuzlatanlara idi, bence o kitaptan bile ogrenebilecegiz birseyler vardir...

Hayatta olmayan seyler degil olan seyler ayrica, o yuzden ben yazari tanimasamda, kitabini okumasam da kendisini takdir ediyorum...:zpzp:

juger 11-01-2012 03:05 PM

Alıntı:

SEEMANN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816327)
Ama bir birinizi biraz tanıdıktan sonra dış görünüş yerini iç görünüşe verir y789

ben dış görünüş olayına hiç katılmıyorum. he şunu diyebiliriz; günümüzde insanlar ilk olarak dış görüşüne bakıyor. bu kesin doğruluğu içeren bir şey. ama doğru bir şey mi? hayır!

bu kesin bir yanılgıdır. ön yargıdır. öncelik olarak dış görünüş seçimi yapılan bir ilişki, hiç de sağlıklı bir ilişki değildir. istisnalar haricinde, bunun kanıtları çevremizde sık sık görünüyor.

herkesin hayatında en hayırlı varlığı seçmesi dileğiyle :)

SEEMANN 11-01-2012 05:27 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816364)
ben dış görünüş olayına hiç katılmıyorum. he şunu diyebiliriz; günümüzde insanlar ilk olarak dış görüşüne bakıyor. bu kesin doğruluğu içeren bir şey. ama doğru bir şey mi? hayır!

bu kesin bir yanılgıdır. ön yargıdır. öncelik olarak dış görünüş seçimi yapılan bir ilişki, hiç de sağlıklı bir ilişki değildir. istisnalar haricinde, bunun kanıtları çevremizde sık sık görünüyor.

herkesin hayatında en hayırlı varlığı seçmesi dileğiyle :)

Katılıyorum. Tabi ki sadece dış görünüş seçimi yapılan ilişki sağlıklı değil.
Tabi ki biriyle evleneceksen, ilk önce kalbinin ne kadar iyi olmasına dikkat edeceksin.

Sen dış görünüşe hiç ama hiç önem vermiyorsan çok iyi bir karakter bu.

Fakat hepimiz insanız. Hepimizde nefis diye birşey var. Hadis mi aye mi bilmiyorum , ama "Nefsinizin bile üzerinizde hakkı var" diye bir söz var.
Gönül ister ki sevdiğinle bir birinize çok yakışasınız.

Yani eğer evlenmek için bir kız arıyorsam tabi ki kalbi ve zekası iyi olan birisini ararım,
Fakat eğer karakterlerini beğendiğim iki kişi arasında seçim yapacak olursam dış görünüşünü bana göre daha hoş olanını seçerim.

Allah güzel görünüş vermişse birisine , bu da bir nimetdir. Yeter ki o kişi güzelliğini kötü amaçla kullanmasın, kibirlenmesin.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:54 PM.