Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   MUTLULUK ÜNİVERSİTESİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=373120)

fgceker 14-09-2009 02:55 AM

Cevap: MUTLULUK ÜNİVERSİTESİ

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476168)
Başarılı olmak gerçekten zor bir şey midir?
Yoksa biz zor olduğuna inandığımız için mi zorluklarla karşılaşırız? :)

Başarılı olmak bence dünyadaki en kolay şeylerden biridir.Bana göre ne istediği bulabilmek ne istediğini bilebilmek işin zor kısmıdır.

Yapmak sitediğimiz şeyi anladığımızda o şeyi başarmak öyle kolay ki;

İnsan ne istediğini anladığı an evren onun isteğini gerçekleştirebilmesi için gerekli olan tüm ayarlamaları yapmaya başlar yeterki siz isteğinizden hiç şüpheye düşmeyin ve onu oldurmak için gerekenleri adım adım yapmaya başlayın girlhaha girlhaha girlhaha...başarıya giden yolunuzun mucizevi bir şekilde açıldığını gördükçe kendiniz de hayrete düşersiniz...

Belgin ∞ 14-09-2009 03:04 AM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476178)
Başarılı olmak bence dünyadaki en kolay şeylerden biridir.Bana göre ne istediği bulabilmek ne istediğini bilebilmek işin zor kısmıdır.

Yapmak sitediğimiz şeyi anladığımızda o şeyi başarmak öyle kolay ki;

İnsan ne istediğini anladığı an evren onun isteğini gerçekleştirebilmesi için gerekli olan tüm ayarlamaları yapmaya başlar yeterki siz isteğinizden hiç şüpheye düşmeyin ve onu oldurmak için gerekenleri adım adım yapmaya başlayın girlhaha girlhaha girlhaha...başarıya giden yolunuzun mucizevi bir şekilde açıldığını gördükçe kendiniz de hayrete düşersiniz...

Katılıyorum, aynen benim 10 dakika önce hayrete düştüğüm gibi. girlhaha
Evren'cim dur sana buradan da teşekkür edeyim, sen harika bir şeysin ve ben seni çok seviyorum :) Yaptığın mükemmel asistanlık için sana minnettarım. Bugün isteklerimi oldurmak için çok çalıştın ve başardın, bunun için yarın izinlisin, dinlen. Çünkü Salı günü yine iş başı, hem de aynı tempoyla y789

fgceker 14-09-2009 03:09 AM

girlhaha girlhaha girlhaha Bu gece çok güzel şeyler oluyor girlhaha girlhaha girlhaha

Canım fazla asistan varsa bi tanede bana yollar mısın?3haftadır nereye yetişeceğimi şaşırdım kaldım.Ve bu gece kendimi sitenin kollarına attım....Hep stres hep stres çekilmiyor değil miiiigirlhaha girlhaha girlhaha
Arada eğlencede lazımy789

Belgin ∞ 14-09-2009 03:18 AM

Canım asistan emrinde, neye yetişemiyorsan söyle o halletsin. Bir liste yap asistanın yapacağı ve senin yapacakların, gerisini düşünme :) Onun işi bu, yapmak. girlhaha

fgceker 14-09-2009 04:02 AM

süperr süperrrgirlhaha girlhaha girlhaha bu moralle bi 3 gün daha çalışırım beny789

fgceker 14-09-2009 04:34 AM

''Başarıya bir çok yoldan gidilir ama yenilgiye giden yol çok açıktır.--herkesi memnun etmeye çalışmak!''

renkli61 14-09-2009 06:23 AM

Alıntı:

fgceker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476189)
''Başarıya bir çok yoldan gidilir ama yenilgiye giden yol çok açıktır.--herkesi memnun etmeye çalışmak!''

BU SÖZÜ SÖYLEYEN ÇOK DOĞU SÖYLEMİŞ.AFERİM ONA:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:12 PM.