Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Anında Analiz Kitabı Hakkında Yorumlar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=14787)

Sensible 21-11-2008 05:15 PM

Anında Analiz Kitabı Hakkında Yorumlar

http://www.kuraldisi.net/covers/9752750028.jpg
Yazar: David J. Lieberman

Türkçesi: Göker Talay

Sayfa sayısı: 328

Neden basit kararlar vermek çok vaktimi alıyor?
Neden geleceğimi planlamak konusunda bu kadar isteksizim?
Neden sadece birkaç dakika sürecek işleri erteleyip duruyorum?
Neden bu kadar disiplinsizim?
Neden beni yönlendiren biri olsa daha mutlu ve üretken olacağımı düşünüyorum?
Neden yalnızken televizyonu ya da radyoyu açık tutma ihtiyacı duyuyorum?
Neden benzin deposunu tam doldurmaktansa benzin almak için ibrenin sona vurmasını bekliyorum?
Neden hiçbir şeyi; anahtarlarımı, kimliğimi aldığım yere koymuyor, aradığımda da bulamıyorum? Neden bu kadar sakarım?
Neden başkalarını kontrol etme ihtiyacı duyuyorum?
Neden için için başkalarının başarısız olmasını istiyorum?
Neden en küçük, en aptalca şeyleri bile kafama takıyorum?

Bu davranışlardan ya da alışkanlıklardan biri bile hayatınızı dilediğiniz gibi sürdürmenize engel oluyorsa, anında analiz yapmayı öğrenmenizin vakti gelmiş demektir. Bu kitapta, hayatınızı zorlaştıran, sizi dolu dolu yaşamaktan alıkoyan yüz ortak davranış biçimini kolayca analiz etmeyi öğrenecek, alışkanlıklarınızın altında yatan sebepleri keşfedecek ve bunlardan nasıl kurtulacağınızı gösteren çeşitli alıştırmalar bulacaksınız. Hazır olun! Hayat Anında Analiz ile başlıyor!

sanemce 15-06-2010 12:09 AM

Cevap: Anında Analiz Kitabı Hakkında Yorumlar

Kitaplığımda okunmayı bekleyen kitaplardan biridir "Anında Analiz" ..Hepimizin hayatında mutlaka "neden" lerimiz vardır "nasıl" a çevrilmesi gereken.. Elimdeki kitap bittiğinde ne okumalıyıma bakarken, kitaplığımda birden bana göz kırptı..

İçini açıp bir göz gezdirdim ve aslında "neden" değil de, "nasıl" diye sorgulamamız gerektiği bilincinde olmama rağmen halen "neden" diyebileceğim bir kaç madde gözüme ilişti.. Kitap bu "neden" lerden "nasıl" a geçiş konusunda verdiği örneklerle rehber niteliğindedir..

Anında Analiz ile kendi hayatımı tekrar gözden geçirirken, kitapta 100 madde halinde bahsedilen "neden"leri sizlerle de paylaşmak isterim..

Hep birlikte analiz edelim ve hayatımızı kısıtlayıcı unsurlardan arınalım thumbsanim

tülsüm 15-06-2010 01:39 AM

merhabalar bu 100 maddelik nedenleri dört gözle bekliyorum.okadar çok nedenim varki hiç nasıl diye sormamıştım doğrusu.bu analizi bir an önce öğrenmem lazım.çok teşekkürler iyiki varsınız...

umelihad 15-06-2010 11:48 AM

Kitap hakkında yorum ve yazılarınızı merak ve istekle bekliyorum. Teşekürler sevgi ve mutlulukla kalın((:))

sanemce 15-06-2010 11:56 AM

Alıntı:

tülsüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752187)
merhabalar bu 100 maddelik nedenleri dört gözle bekliyorum.okadar çok nedenim varki hiç nasıl diye sormamıştım doğrusu.bu analizi bir an önce öğrenmem lazım.çok teşekkürler iyiki varsınız...

Alıntı:

umelihad Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752246)
Kitap hakkında yorum ve yazılarınızı merak ve istekle bekliyorum. Teşekürler sevgi ve mutlulukla kalın((:))

Güzel enerjilerinizi sunduğunuz için asıl ben teşekkür ediyorum ttli3 Konular biraz uzun tutulmuş kitapta. Olduğu gibi aktardığımda okuması uzun süreceğinden sıkıcı olabilir. O yüzden anlam kaybı olmaksızın özet yapmayı düşünüyorum. Bunun için biraz vakte ihtiyacım var ama fazla bekletmeden paylaşacağım.. Görüşlerimizi de birleştirdiğimizde harika sonuçlar alacağımıza inanıyorum..tender45

sevgilerimle

tülsüm 15-06-2010 10:38 PM

merhabalar sanemce.sizi büyük bir sabırla bekliyorum.özellikle son zamanlarda üzerinde çok düşündüğüm bir konuydu.bu başlık altında karşıma çıkıverdi.öncelikle evrene beni duyduğu için sonrada size vesile olduğunuz için çok ama çok teşekkür ederim.hiç birşey olmasa bile en azından sorunuma bir isim koymuş oldum.umarım sizinde desteğinizle bu durumdan şikayetçi olan herkezin olaya bakış açısı değişir.tekrar teşekkürler sevgilerle iyiki varsınız...

sefa can 15-06-2010 10:53 PM

s.a ben daha yeniyim sitede üye olarak sensible arkadaşımızın kitaptan yaptığı alıntı gerçekten çok güzel teşekkür ederim İNŞAALLAH kitabı okuycam ve faydalı olucandan eminim:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:28 PM.