Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Rüyadan Uyanmak - Michael Langford (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=14469)

studiofix 19-03-2009 11:54 PM

sevgili arkadaşlar kitaptaki yöntemleri uygulayan var mı?
yani sonsuz uzay yöntemi, farkındalığı izleme farkındalığı,ve serbest bırakmayı uygulamışsınızdır mutlaka
tecrübelerinizi ayrıntılı olarak yazabilir misiniz?Hisleriniz neler?

peacemaker 20-03-2009 11:07 AM

Alıntı:

studiofix Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 312840)
Sevgili Cem olaya bu açıdan bakmamıştım hiç,bedel ödemek demek illa elde ettiğimiz şey için bir üzüntü yaşamak veya sonrasında hayal etmediğimiz bir senaryo ile karşılaşmak mı diye düşünmüştüm..
Evet bedel ödemek harekete geçmek olabilir,harekete geçme zorunluluğu..Kılını kıpırdatmadan birşeyi çekemezsin yasası..Umarım öyledir..

Fakat yine de Stromguard, sen bu konuda ne düşünüyorsun? Cem'in bahsettiği gibi midir sence bedel yasası denilen şey, yoksa farklı bir açılımı olduğuna mı inanıyorsun? Yanıtlarsanız çok sevinirim
teşekkürler hepinize...

işte bedel ödemek demek yanlış yani.bedel ödemek olmuyor o.Hareket.Etki- tepki ;) daha çok cem de çekim yasasını açıklar nitelikte.Kitap farkındalık için bunları söylüyor.özgürleşmekten kastı bizim söylediğimz şeylere yakın şeyler.ama tarifi mümkün olmayan şeyler de var.yaşayarak,deneyimleyeceksin bunları da.Kısaca bahsettiği özgürleşmek, kötü bişiy değil :) elini eteğini dünyadan çekmek değil ;) devam et okumaya.

CeM 20-03-2009 03:21 PM

Alıntı:

studiofix Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 312840)
Sevgili Cem olaya bu açıdan bakmamıştım hiç,bedel ödemek demek illa elde ettiğimiz şey için bir üzüntü yaşamak veya sonrasında hayal etmediğimiz bir senaryo ile karşılaşmak mı diye düşünmüştüm..
Evet bedel ödemek harekete geçmek olabilir,harekete geçme zorunluluğu..Kılını kıpırdatmadan birşeyi çekemezsin yasası..Umarım öyledir..

Fakat yine de Stromguard, sen bu konuda ne düşünüyorsun? Cem'in bahsettiği gibi midir sence bedel yasası denilen şey, yoksa farklı bir açılımı olduğuna mı inanıyorsun? Yanıtlarsanız çok sevinirim
teşekkürler hepinize...

Dostum doğrusu benim söylediğim gibi zaten :) evet bedel ödemek zorundasın,yani kendinden birşeyler vermek zorundasın...Yani bedel ödemek acı çekmek demek değildir,fakat çok önemli bir detay var bazen bedel acı da olabilir...Bak La Fontaine ne güzel demiş,hiçbir zafere çiçekli yollardan gidizmez diye...Joe Luis der ki,herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez...evet bazen acı çekebilirsin ama bu acıyı buda bir bedeldir ama çok büyük işler yapacak olan insanlar genellikle acı çekerek bedel öderler...Kolay olarak gördüğümüz işlerde daha çok kendimizden birşeyler veririz...James Allen,büyük işler başarmak isteyen insanlar büyük fedakarlıklar yapmak zorundadır der...Bak mesela ben burada fikirlermi paylaşıyorum,kendimden birşeyler veriyorum ama bu gerçekleşecek birşeyin bedeli...Oysa hiçbirşey yazmayabilirimde ama yazma gereksinimi duyuyorum kendi düşüncemmiş gibi hissediyorum ama aslında ben burada bir katalizorümdür...senin için,Bu yazıyı okuyanlar için çalışıyorum çekim yasası böyle düzenlemiştir...Ama bununda bir karşılığı vardır az önce de dediğim gibi ben şu anda birşeylerin bedelini ödüyorum zamanımı veriyorum karşılığında birilerinden birşeyler alıcam...Belki ihtiyacım olan bir bilgi,kitap vs. herneyse...Harekete geçmek,etki tepki yaratmak bu eylemlerin içinde bulunmak yine bir bedeldir...fakat çekim yasası bunu düzenlediği için farkına varamayabiliryoruz...Anlaması zor olabilir :) Edison ampulu icat edebilmek için binlerce deney yapmıştır,gecelerce düşünmüşdür,karşılığında hayaline kavuşmuştur...

Baris 20-03-2009 07:16 PM

Ben kitabı bugün bitirdim. Kitapta sürekli diyor ki gereksiz aktivitelerden vazgeçin sürekli uygulama yapın. HAtta günde 12 saat uygulama yapın diyor. Gereksiz aktivite olarak adlandırdıkları da televizyon izleme ya da bu herehangi hoşlandığın bir şeyi yapmak olabilir). Bunu Disanın Dünyadan elini ayağını çekmek gibi yorumladım ben. 12 saat uygulama yapan bir insanın bu dünya ile daha ne ilgisi kalır. O kendi için uygulama yaptıkça sonsuz-mutluluk-farkındalık-sevgiye ulaşır. Egom(hilekar:)) mu bunları söylememi istiyor acaba. Kitabı okumadan önce kafam karışıktı okuduktan sonra iyice karıştı.

esen27 20-03-2009 07:44 PM

kitab bilgisi için teşekkürler
şu anda secret
kuantum kuran
sıçrama
okuyorum bu konularda
baş ucuma bu kitabıda alıp koyacağım
bana bunların ahricinde hangi kitapları tavsiye edersiniz

ismira 20-03-2009 08:12 PM

Arkadaşlar merhaba,

Çok güzel bir tartışma olmuş burada, ilgiyle izledim. Bu kitabı aldım, birinci bölümü okudum bir kez. Dolayısıyla kitap üzerinden bir yorum yapamıyorum.

Ancak çekim yasası- arınma tartışmasında bir açılım sağlayabileceği düşüncesiyle Zero Limit kitabını öneriyorum. Bu kitabın "Rüyadan Uyanmak" tan önce okunmasının bir basamak işlevi görebileceğini düşünüyorum. Kitabın yazarlarından Joe Vitale'nin çekim yasası konusundaki uzmanlığını da dikkate alırsak, basamak basamak geldiği nokta ilginç gelebilir.

Zero Limit başlığına alıntılar eklemiştim. Oradan bir bölümü buraya da aktarmak istiyorum:

SIFIR SINIR
TEMEL İLKELER

1.Ne olduğuna dair hiç bir fikriniz yok.

İçinizde ve etrafınızda olan her şeyin, bilinçli ya da bilinçsiz, farkında olmanıza imkan yoktur.Bedeniniz ve aklınız şu anda çalışmaktadır ve bunun farkında değildir.Ve havada, radyo dalgalarından düşünce formlarına kadar görünmeyen sayısız sinyal bulunmaktadır ve sizler bunların hiç birini bilinçli olarak algılamazsınız. Gerçeği söylemek gerekirse, tam şu anda kendi gerçeğinizi yaratmaktasınız ama bu olay bilinçli bilginiz ya da kontrolünüzün dışında, bilinçsizce olmaktadır. Bu nedenle istediğiniz kadar olumlu düşünün gene de yaralanırsınız. Yaratıcı olan bilinçli zihniniz değildir.

2. Her şeyi kontrolünüz altında tutamazsınız

Elbette ki olan her şeyden haberiniz olmadığı için, onları kontrol edemezsiniz. Dünyaya emredebileceğinizi düşünmek egosal bir hatadır. Şu anda dünyada neler olduğunun çoğunu egonuz göremediğine göre, sizin için en iyisine egonuzun karar vermesine izin vermek hiç de bilgece olmaz. Seçim sizin elinizde, ama kontrol değil. Ne deneyimlemeyi tercih edeceğinize karar vermek için bilinçli zihninizi kullanabilirsiniz, ama onu ifade edip edemeyeceğinizi ya da bunu nasıl ve ne zaman yapacağınızı kendi haline bırakmalısınız. Teslimiyet anahtardır.

...
6. İlham niyetten daha önemlidir.

Niyet zihnin oyuncağıdır;esinlenme Tanrı'dan bir bildirimdir. Bir an gelir, yalvarmak ve beklemek yerine teslim eder ve dinlemeye başlarsınız. Niyet egonun sınırlı görüşünü temel alarak hayatı kontrol etmeye çalışmaktır; esinlenme ise Tanrı'dan gelen mesajı almak ve buna göre hareket etmektir. Niyetler işe yarar ve sonuç verir; esinlenme ise işe yarar ve mucizeler getirir. Hangisini tercih edersiniz?

Alıntı:
Zero Limit - Joe Vitale, Dr.Ihaleakala Hew Len

Benim algıladığıma göre de arınmayı kabul etmek, çekim yasasını reddetmeyi gerekmiyor. Ancak bir benzetme ile söyleyecek olursam, çekim yasası ile çalışmak ağacın dallarındaki dinamikleri etkiliyorsa, arınma ağacın bütününde, kökünde, dalında yaprağında, hatta toprağında, suyunda, havasında ve daha ötesindeki sistem dinamiklerini işletiyor gibi geliyor bana.

stormguard 20-03-2009 08:18 PM

Bu kitap daha öncede imada bulunduğum gibi "TAM ÖZGÜRLEŞME ve AYDINLANMA" ile ilgili.. Saf bilinç durumuna ulaşmakta diyebiliriz. O yüzden forumlarda okuduğunuz ya da size hoş gözüken diğer bilgilerle çelişmesi gayet normal, bende önceki yazılarda bunları vurgulamaya çalışmıştım, zira kitapta anlatılan bu bilginin "Ne şiş yansın ne kebap. Ne yardan geçerim ne serden" modunda olanlar için zor olabileceğine işaret etmiştim. Dünyadan el etek çekmek kısmı ise "Evet kafandaki dünyadan seni tamamen özgürleştirmek için bunu yapmakta." Yoksa gündelik yapmak zorunda olduğun ve hayatına devam etmek için yapman gerekenleri yapman konusunda bir uyarısı yer almıyor. Para mı kazanman gerekiyo kazan, çalışmanmı gerekiyo tabiki çalışacaksın, fakat bunların yanında senin gündelik hayatında "gerçekten tamamen sana ait olan bir zaman dilimi olmalı diyor ve bu zaman dilimi ancak sen kendi bilincini farkındalıkla izlemeye başlarsan olabilir" diyor. Gereksiz faaliyetlerden kastettiği de şudur: Yapmazsan hiç bir kaybının olmayacağı ve şu an ölecek olsan hiç hayıflanmayacağın, boş kabul edilebilecek şeylerdir. Aydınlanmış bi adamın gözünden bakarsan, neredeyse gündelik hayatta yapılan bir çok eylemin bu kategoride olduğunu göreceksin, o yüzden kitap çoğu insan için zor bir kitap, bu yüzden harikulade bir kitap diyorum zaten :) Çünkü gerçeklerden bahsedersen, "bana göre, sana göre" değilde, tamamen "ortak" deneyim alanı olan "hakikatten" bahsedersen, çok ama çoookk insan bundan rahatsız olur. Çünkü egoların konfor alanına müdahale etmişsindir ve kimse o konfor alanına el sürdürmek istemez. Sevgiler.

peacemaker 20-03-2009 09:36 PM

:) çok kısa olduğu için bir gülücüğü kabul etmedi forum.biraz daha gülmem gerekecekmiş :)))))))

peacemaker 20-03-2009 10:11 PM

Sevgili stormguard;ortak gerçekten bahsedemezsin.onu anlatamazsın,öğretemezsin.ona giden yolu gösterirsin ve kişi kendi yürür.sadece yaşarsın,deneyimlersin.Kitap deneyimi sana veremez,ona giden yolu gösterebilir.O yüzden bizim burada konustuklarımızın bana göresi ve sana göresi konusulur her zaman.ben,tamamen sana bürünmedikçe,anlatmaya çalıştıklarını anlamam mümkün olmaz.zaten sana bürünebilirsem anlattıkların değil yaşadıklarım olur. ;) bunun da fizksel dünyamızda,bu formumuzda mümkün olacağını sanmıyorum.Yüksek bilinçle süresiz bir bağlantıya geçebilirsek...o zaman mümkündür heralde.Tabii bunu yapabilen birisi varsa.Bir de öncede kaldı ;ama ''sonradan peydahlanan'' lafına şunu söylemek isterim,ben nasıl senin inancının terimlerine peydah gibi,zihinde hoş izlenim uyandırmayan bir kelime kullanmıyorsam, senin de kullanmaman gerekirdi diye düşünüyorum.Ama tabii o sensin bu da benim ;) Gerçek ise hep vardır.Hem sen de,hem de bende.
Bahsettiğin aydınlanmayı yaşayan birinin de günlük hayatın yapmak zorundalıkları diye bir derdi olmaz diye düşünüyorum,en azından onlar bizimkiler gibi olmaz :) bu yüzden '' Maddi dünyadan elini eteğini çekmek; maddi dünyadan elini eteğini çekmektir '' :) tıpkı bahsettiğin ortak hakikat gibi.Bu formumuzda sencesi ve bencesini içinde barındıran.

Toplu cevap gibi olucak :) Bedelin türkçe karşılığı; bir şeyin yerini tutabilen karşılık' tır.Bu yüzden bedel esasında, kelime itibari ile kullanılabilinir.Ancak,Studiofix in de söylediği gibi, yanlış anlaşılmaya çok müsait bir kelime.Zihinde pozitif etki bırakmamış bir çağrışım çoğu insan için.Sebebi de bolluk ve bereketi deneyimleyememek sanırım(orası konumuzun dışında).
Çekim yasasıyla çalışmak,arınmayla çalışmak,farkındalıkla çalışmak. bu açıyla bakmak zaten olayı yanlış kılan.Bu bakış onları yanlışmış gibi gösteren.Sadece bir gülücük verecektim.Neler yazdım neler yine.:) işte bir gülücük daha :)

stormguard 21-03-2009 08:31 AM

Ortak gerçekten bahsedilebilir, hep bahsedilmiştir. Ama bahsetmek demek onu açıklayabilmek demek değildir, dediğin gibi işaret edebilmektir. Fakat bu işaret bile çoğu kişiyi rahatsız etmeye yeter. Bunu işaret etmeye çalışan ile, başka işaretlerde bulunan kişi aynı değildir. Birisi koşullanmalardan doğan işaretleri gösterirken (yani sahte merkezleri) diğeri "hakikat" olarak işaret edilen ve kendi koymadığı (kendi zannında yaratmadığı, koşullanma dışı) gerçeklere işaret eder. Dolayısıyla bu kişinin işareti "Görecelik" içermez. Bu kitap ya da bu tarz insanların durumu budur.

peydahlanmak, ortaya çıkmak anlamını taşır (tdk sözlüğe bakabilirsin) :) senin zihnindeki koşullanman negatif oluşmuş, büyük ihtimalle türk filmlerinde "bu çocuğu kimden peydahladın" dendiği içindir :)))

Günlük hayatın gerekliliklerini yaparlar onlar, bu şekilde örneklerde çoktur. Aydınlanmak demek, kopukluk değildir, daha öncede bahsettiğim gibi olanı olduğu gibi görebilmek ve gerekeni, gerektiği anda yapabilmek, söyleyebilmek vs. gibi zirve noktadaki olgunlukları içerir.

Maddi dünyadan elini eteğini çekmek, maddi dünyanın kafandaki kısmından elini eteğini çekmektir.. Bak Hacı Bektaş-ı Veli şöyle demiş: "Her neyi kafandan atamıyorsan o senin nefsindir, her ne ki seni etkilemez o senin nefsinden değildir. Sen nefsine hoş gelenden kurtul." Sanada bol gülücükler, sevgiler :) Hoş kal.

peacemaker 21-03-2009 01:10 PM

bak o zaman bikaç örnekle,kelimelerin negatif etki bırakanlarını cümleler içinde yazarak bu konuyu kapatayım.Sen de günlük hayatında ne kadarını kullandığına ve nereerde kullandığına,veya karşındaki insanlar bu kelimeleri kullandığında neler hissettiğini bi düşün;
sen nereden ÇIKTIN şimdi.Çıkmak kötü bir anlam taşımıyor tdk da :) HESABINI vereceksin....
Neyse, sadece konusurken cümlelerin verdiği hisse de dikkat etsek iyi olurdu.Ben seninle olanlarda dikkat etmedim bu gerçek :) Sadece benim yüküm değil tabii :) Şu saatten sonra tartışmamızı daha genişletecek(birbirimize veya okuyan kişilere birşeyler verebilecek) bir yere varabileceğimi sanmıyorum.Söylediklerimizi algılama yanlışı bizdeki ;) ben senin düşüncelerinin çoğunun doğruluğunu kabul edip, izah etmeye çalıştım sana ;) Seninde beni anladığn noktaları dile getirdiğin için teşekkür ederim.
Mutlu kal, huzurla kal;) Hoşça kal...

stormguard 21-03-2009 01:18 PM

Sağol CANIM (tdk'ya bakmaya gerek yok) :) iyi anlamda söyledim.. sevgiyle..

studiofix 22-03-2009 12:01 PM

Sevgili Stromguard, bu uygulamayı ilk yaptığım günler egoyu susturmayı başardığım anlarda içimden birşey kopar gibi oluyordu,ancak artık o heyecanı duyamıyorum acaba sebebi ne olabilir?Siz şu an ne kadar süre uygulama yapabiliyorsunuz?

stormguard 23-03-2009 08:45 AM

Selam,

Farkındalığını, "heyecan duyma, içinden bi şeylerin kopması" beklentinden kurtarıp farkındalığını izlemeye yönelt. Ben hergün yatmadan önce 2 saat yapıyorum. Eğer süre çok uzun geliyorsa "bu süre uzun fikrinden" farkındalığını kurtararak, farkındalığını izlemeye yönel. Eğer izlerken duygularına kapılıp; "ee bi şey hissetmiyorum, ne zaman hissedicem, daha 2 saat dolmadı mı, off sıkıldım vs.." gibi düşünceler ve duygular gelirse, dikkatini bunlara vermekten çekip, farkındalığını izlemeye devam et. Farkındalığını gerçekten izlersen, zaman algın bitecek, harika bir iç huzuru hissedeceksin, keskin bir dikkat, müthiş bir odaklanma, dingin bir ruh hali içinde olacaksın. Fakat biz farkındalığı izlemeyi, bunları hissetmek için de yapmıyoruz. "GERÇEK OLANI GÖZLEMLEMEK İÇİN YAPIYORUZ". Bu saydığım huzur, dikkat vs. gibi şeyler sadece yan etkiler. Dolayısıyla bunlar sende beklenti yaratmasın, yazımı oku ve unut, dikkatini sadece Farkındalığını izleme farkındalığına ver. Sevgiler.

studiofix 23-03-2009 12:53 PM

Stromguard sonsuz teşekkür ve sevgiyle alk78

maxim 01-01-2010 02:19 PM

Cevap: Rüyadan Uyanmak - Michael Langford

bende kitabı aldım ve okuyorum...
kitap yazılış tarzı not not,tane tane yazılmış ve ego nun saf dışı bırakılmasını onu devreden çıkarmaya yönelik olduğunu düşünüyorum....
fakat ego yu sahtekar olarak değerlendirmesi bana uymadı açıkçası...
ego nun amacı kendini korumak,ve hayatta kalmak için stratejiler geliştirir ama bu stratejiler daha çok kişinin verdiği kararlara göre şekil alır.ego varolmayı esas alır ve bunu kişinin iyiliği için yaptığını bilir...o güvende olmak için her şeyi yapar...onun için en azından varolmak hiç olmamaktan iyidir...en azından bir maaş,en azından mutlu bir yaşam-hasta olsa bile,
ego nun zekası ilkeldir,zaten ego nun diğer adı ilkel beyindir...bizim yapmamız gereken onu yok saymak yerine onunla uyum içinde olmak,negatif inaçları temizlemek, ego yu yeniden kugulamak ve onu bu konuda ikna etmek,ve gerçekten onu ikna edebiliriz..

rosettastoned 13-04-2011 05:06 PM

bu kitabı türkçeye çevrilmiş halde okumadım, elimde fiziksel bi kopyası yok, link verebiliyor muyum bilmiyorum da, yazarın kendi sitesinde "most rapid and direct means to eternal bliss" başlığında bedava olarak kitabın tamamı okunabiliyor. keşfedeli bir hafta oldu ve benim şu ana kadar okuduğum en gerçek şeyler yazılmış. başından beri kendimle problemler yaşıyorum, bu kitabı keşfettikten sonra fark ettim ki yaşadığım tüm problemler zaten benim yaratımım, egomun dışardakilerle çatışmaları sonucu doğan negatif düşünce kalıpları, ve hepsi sahte. hepsi insan eliyle yaratılmış. hiçbiri özümün parçası değil. gülesim geldi buna. açıkçası bu tür konulara biraz septik yaklaşıyorum, yani kuantum koçluğu, kendinizi bulmanıza yardım çalışmaları, eft, z point, ho'oponopono vs vs vs bütün bu bilgilerin para karşılığında el değiştirmesi bana hiç ahlaklı gelmiyor, gerçek guruların aydınlanmaya dair bildiklerini dinleyenlere bedava anlatması bi yana, batının doğu felsefelerini kapitalizmle harmanlayıp insanlara ticaretini yapması bi yana. para işin içine girdiği vakit o işte spiritüeliteye dair hiçbişeyin kalmayacağına inanıyorum ve aklımdan geçenin kelimesi kelimesine kitapta bahsedilmesi beni bi daha güldürdü :) gözlerimiz çok fazla dışarıya dönük, fazlasıyla insanları gözlüyor kendimizi kıyaslıyoruz onların fikirleri düşüncelerini harmanlayıp bi ego geliştiriyoruz ve gerçek benliğimizi terkediyoruz. benim başkaları hakkında bu gözlemi yapmam da egonun oyunudur belki, bilemedim şimdi :) kitapta awareness watching awareness, farkındalığı gözlemleme metodu adıyla geçen şey de bi anda icat edilmiş değil, kitapta da alıntıladığı gibi, tüm kutsal dinlerin kitaplarında vurgulanan, kendini-gözlemleme (sağlıklı bi çeviri olmicak ama) olarak tüm aydınlanmış bilgelerin, farklı kelimelerle de olsa anlattıkları bir şey. ve yardımcı olabilir bu, bana olabilir. kişisel gelişim kitaplarına zerre itimadı olmayan bir insan olarak söylüyorum bunu :) ayrıca ram dass'ın be here now isimli kitabını da öneririm, anlattıkları arasında epey paralellik var, ve birazcık doğu kıyılarında ve kültürlerinde bu konuyu araştırmaya devam ederseniz, şaşırtıcı şeyler bulabilirsiniz :)

Lusid 22-01-2012 03:09 PM

Kitabı herkese tavsiye ederim.

Yoga kitabı almak istiyordum ama bu kitabı aldım. İyiki almışım, çok beğendim. Artık meditasyon kitabı almam.

Kitabın 12. bölümünü paylaşıyorum.

http://c1201.hizliresim.com/t/q/2069c.jpg

http://d1201.hizliresim.com/t/q/2069t.jpg

http://d1201.hizliresim.com/t/q/206b9.jpg

http://c1201.hizliresim.com/t/q/206dx.jpg

http://c1201.hizliresim.com/t/q/206f6.jpg

http://d1201.hizliresim.com/t/q/206fd.jpg

http://d1201.hizliresim.com/t/q/206fj.jpg

acemisirine 22-01-2012 03:25 PM

Sevgili Lusid, cok güzel bir paylasim, ama 40. bölümde tam korkmaya baslamistim ki, korktugum gibi cikmadi :)))) yani dicektim sevmek güzelde biri bana yumruk atmaya baslayinca onu nasil seveyim, gel beni devam vur, ben vurulmayi seviyorum mu :)))

malum beynimiz saliseler icinde tüm bir hayati kapsaya bilir, birazcik devam okusam öyle olmadigini görecegim ama iste, beyin bazen hep önde calisiyo :)))
42. YUMRUKLANMAKTAN KACINMAK ICIN EGILME EYLEMINI DE SEVERSINIZ. ile pacayi kurtariyoruz..

49. da cok sahane, sanki tüm cümleleri icinde barindiriyor.. SEVEBILDIGINIZ KADAR SEVIN..

67. bizi rahatlatan bir nokta.. Gercektende insan okudukca, iyi hosta ama hmm biraz zor derken tam imdada yetisiyor ve IYIKI HER SEY´I SEVME YÖNTEMI ICSEL DIKKAT GEREKTIRMIYOR diyor

tesekkürler paylasim icin, tesekkürler sevgi´yi sevdirme caban icin..

sevgi yüklü insanlar ciksin karsina hep

strongman 23-03-2012 11:49 PM

acaba bu kitabı nasıl indirebiliriz,yurt dışında olduğum için alma fırsatım yok lınki bilen varsa yazsa çok minettar olurum teşekürler..

newroses 02-06-2013 10:20 AM

kitap ilginç gerçekten RİCA ETSEM 'Farkındalığı izleyen farkındalık' yönteminden bahseder misiniz? nasıl yöntemdir? şimdiden tşkrlr

bird of paradise 02-06-2013 01:21 PM

geçmiş mesajları da okudum internetten link olarak atıp okumuşlar, kitabı link olarak atabilecek arkadaşımız var ise çok iyi olurdu y789smil56

farkında lık gözlemlemek ise, farkında lık içindeyken de içsel sesinle ne zaman olacak, olmadı, işe yaramıyor gibi bir takım sesler duyarsın, bunlar bazen duygulara dönüşür, bazen beklentiye dönüşür, vb. şeyler, o zaman onları da izlersin ve izin verirsin, zaten sadece gözlemlemek; olana izin vermek, kabul etmektir, teslim olmuşsundur, .'Farkındalığı izleyen farkındalık' yöntemi dedikleri de tam bir sessizlik halidir. zaman kavramı yoktur, harika bir iç huzuru hissedersin, keskin bir dikkat, müthiş bir odaklanma, dingin bir ruh hali içinde olursun, yalnız bunların olması için farkında lık çalışması bir beklenti yaratabilir işte bur da başlıyor farkındalığı izleyen farkındalık. Benim görüşüm böyle saygılarsapkal89

nuru 02-06-2013 06:44 PM

bende merak ettim dogrusu..okudugum kadarıyla sedona yöntemine benziyor..iyi-kötü tüm duygularddan arınmak..

ancasinan 02-06-2013 07:18 PM

Hayatimi degistiren 3 uygulamadan biriside farkindalik calismalaridir. Kesinlikle tavsiye ederim.

1-Cekirdek inanc calismasi
2-Eft calismalari
3-Farkindalik calismalari (Kendi hareketlerini izle,dusuncelerini ve en zoru olan duygularini izle)bir insanin kisisel gelisiminde kesinlikle en azindan denemesi gereken 3 mucizevi uygulamadir test edilip onaylandi.:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:58 AM.