![]() |
Cevap: Bilinçaltının Gücü --- Joseph Murphy Çok güzel bir kitap, tam bir başucu kitabı keyifle okumuştum:) |
Cevap: Bilinçaltının Gücü --- Joseph Murphy arkadaslar bu kıtabın bulan varmı internete bi zahmet paylaşın da indirelim:) |
Cevap: Bilinçaltının Gücü --- Joseph Murphy Ben bişey merak ediyorumda bu kitabı okudum ve sanki herseyin bilincaltıyla oldugunu tanrının olmadıgını söylüyor gibi daha ilk bölümünü okudum gerci ama elbetteki yazarı filan kötüleme amacım yok ama acaba ben yanlış açıdan mı bakıyorum olaya bana bu konuda bilgi verir aydınlatırsanız sevinirim simdiden tesekkürler. |
Cevap: Bilinçaltının Gücü --- Joseph Murphy Kitabı herkese tavsiye ederim. Kitabın yarısına kadar sıkılabilirsiniz, yazar önceden kullandığı cümleyi ilerleyen sayfalarda süslemiş tekrar kullanmış. Kitap 20 bölümden oluşuyor ve her bölümün sonunda bölümün özetini maddeler halinde yazmış. 20 bölümün de özetini burada paylaşacağım. |
Cevap: Bilinçaltının Gücü --- Joseph Murphy Paylaşım için teşekkürler okumaya çalışacağım (: |
Cevap: Bilinçaltının Gücü --- Joseph Murphy Her bölümün sonunda yer alan bölüm özetleri. Bölüm özetlerini okuduktan sonra "kitabı almaya gerek kalmadı" da diyebilirsiniz, "süper kitap okumalıyım" da diyebilirsiniz. Kişisel gelişim kitapları okuyorsanız sadece bölüm özetlerini okuduktan sonra kitabı satın almanıza bence gerek yok. Ama daha önce kişisel gelişim kitabı okumadıysanız ve bilinçaltıyla ilgili hiç bilginiz yoksa kitabı almanızı öneririm. 956k https://rapidshare.com/files/2123433...ltininGucu.rar şifre : "hayatimdegisti" |
Cevap: Bilinçaltının Gücü --- Joseph Murphy Arkadaşlar kitabı buldum. Kitap yurdu.com adresinde. Oradan sipraiş verip alabiliyorsunuz. Üstelik %35 indirim var bu kitapta. |
Cevap: Bilinçaltının Gücü --- Joseph Murphy paylaşımın için teşekkürler. açıklayıcı anlatmış |
Cevap: Bilinçaltının Gücü --- Joseph Murphy benimde zevkle okuduğum bir kitap iz bırakan bir kitap..bugünlerde tekrar okumayı düşünüyorum... |
Cevap: Bilinçaltının Gücü --- Joseph Murphy Almam gereken kitap listesi kabarıyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:01 AM. |