Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   RUHSAL ZEKA (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=13085)

cedrus48 30-08-2008 07:25 AM

RUHSAL ZEKA
 
Muhammed Bozdağ
NESİL YAYINLARI

Ruhsal Zeka, başınıza gelen olayların perde arkasındaki sebeplerini keşfetmenizi ve kendinizi hızla değiştirmenizi sağlayacak sıra dışı yöntemler sunuyor.

"Yaşadığım olayları sorguladım, başıma gelenleri ruhsal boyut açısından analiz ettim. Sonra test ettim. Bazı inceliklerin farkına vardığımda, kaderimin akışının da değiştiğini ve gizli bir elin, arzuladığım zaman bana yol gösterdiğini gördüm. Tesadüf sandığımız olayların son derece bilinçli şekilde planlandığını fark ettim. Aslında geleceğimiz dışımızdan değil, içimizden yönlendiriliyormuş.

Çevremdeki insanları gözlemlediğimde, herkesin aynı gizli el tarafından yönlendirildiğini, bazıların korunduğunu, ama, bazılarının yardımsız bırakıldıklarını fark ettim.

Bu gizli elin sırrı nedir?

Bu kitapta o gizli eli nasıl tanıyacağınızı ve size destek olmasını nasıl sağlayabileceğinizi öğreneceksiniz."

azime_1 02-05-2009 02:28 PM

RUHSAL ZEKA
 
Ruhsal Zeka
http://www.ilknokta.com/urun/R/975650313-0_s.jpg



Evrenin yüzeyinde buzdağlarının uçlarını görüyorsunuz. Ruhsal zekanızla bakmadığınızda, perde ardının engin esrarını çözümleyemezsiniz.
Yaşadığım olayları sorguladım; başıma gelenleri ruhsal boyut açısından analiz ettim. Kimi sırları keşfettiğimde, hayatımın akışının da "gizli bir El" tarafından değiştirildiğini fark ettim. Yorulduğumda, ezildiğimde, çaresiz kalbimin çığlıklarıyla "O gizli El'e" yöneldiğimde, adeta evreni sarsarak hizmetime koşturduğunu hissettim.
Sanki içimden bir pusula gibi sessizce bana yol gösteriyordu. O zaman, tesadüf sandığımız olayların son derece bilinçli şekilde planlandığını fark ettim. Tüm geleceklerin evrenin ruhsal boyutundan yönetildiğini anladım.
Çevremdeki insanları gözlemlediğimde, aynı gizli El'in sevgi selinin, herkese yöneldiğini fark ettim. Ama bazıları ruhsal coşku kanallarına gönüllerini kapatmışlardı. Bazıları okyanus enginliklerindeki ruhlarını terk etmiş; bir avuç cesetlerine sıkışmışlardı. Bu yüzden bazıları korunuyor; bazıları da yapayalnız ve yardımsız bırakılıyoru.
Bu gizli sırrı nedir? Bu kitapta o "gizli El'in" sırrını hissedeceksiniz. Elinizde farklı, yeni, sıra dışı, duygularınızı değiştirmeye aday, heyecan verici bir kitap tutuyorsunuz.


Lise son sınıftaydım bu kitapla tanıştığımda. Ellerimizde test kitapları, puan tabloları,istediğimiz üniversietnin kazanma hesapları. Bir karmaşa hakikaten bu ÖSS telaşı.
Ben Boğaziçi İşletme Fakültesini istiyordum. Gerçekten çok istiyordum. Benim gibi ders çalışan ya da sınav psikoljisine geç giren birisi için imkansızdı.Ama ezelden beri hedeflerimi yüksek tutmak ilke oldu benim için.
Ama hayalim Boğaziçi işletmemi idi yoksa o hedefin altına yerleştirdiğim diğer maddeler mi.İstedim ama hayırlısı dedim her zaman.
Sonuç Boğaziçi İşletme olmadı. Ama 4 sene çok güzel bir üniversite hayatım oldu. Okuduğum bölümde işletme değil hukuk du.Temel başlığa ulaşamdım ama o başlık altındaki tüm hayallerimi yaşadım.

Bu kitap şu ana kadar hayatıma o kadar çok şey kattı ki; Sizlere de böyle güzel katkılara sağlaması dileğiyle

lale85 02-05-2009 04:06 PM

Cevap: RUHSAL ZEKA
 
bu kitabı çok kötü bi anımda okudum bunalımdaydım gerçekten iyi geldi acımı hafifletti bende tavsiye ederim

elba 04-05-2009 10:00 AM

Cevap: RUHSAL ZEKA
 
Ben Muhammed Bozdağ'ın, bu kitabı da dahil olmak üzere hemen hemen bütün kitaplarını okudum.

Başlarda benim de oldukça hoşuma gitti. Ama okudukça farkettim ki kendisi oldukça taraflı. TV'de program yaptığı kanalları da gördüğümde bu düşüncem kanıtlanmış oldu.

Bi kere kendisinin sadece Müslümanlar'a ve Allah inancı olanlara hoş görüsü var. Ve herşeyi bu çerçevede ele alıp aktarıyor. Allah inancını anlayabilirim. Kimisi Allah der, kimisi sonsuz zeka der, kimisi evren der... Bu güç bizim hayatımızı şekillendirmemize yardım eden güçtür.
Ancaaakk... Din konusuna gelince duracaksınız! Muhammed Bozdağ'ın kitaplarında "Müslüman olmayanların mutlu olma şansı yok" teması ağır basıyor. Ayrıca içeriği dinsel öğe ağırlıklı.
Bu yüzden artık kendisini oldukça itici, rantçı ve samimiyetsiz buluyorum.
Okuyacaksanız da alacağınızı alın, gerisini boşverin derim...


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:02 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.