| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Kitap Çalışması Elindeki Kitap Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yaşamınızın kontrolu sizde değil! Öyle olduğunu düşünüyorsunuz ama değil, Elbette kararlarınızı verebilrisiniz. Bu kitabı kapatabilirsiniz O sandalyede oturmaya devam edebilirsiniz Ya da gözlerinizi oymak gibi çılgın bir şey yapabilirsiniz Ne isterseniz yapabilirsiniz Ama sorun şurada: Ne isteyeceğinizi kontrol edemezsiniz Her ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitap Çalışması telkin cd indir izle İstanbul Kitap Çalışması nerededir kimdir Kitap Çalışması çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitap Çalışması hipnoz Kitap Çalışması olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitap Çalışması hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitap Çalışması kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2011 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Yaşamınızın kontrolu sizde değil! Öyle olduğunu düşünüyorsunuz ama değil, Elbette kararlarınızı verebilrisiniz. Bu kitabı kapatabilirsiniz O sandalyede oturmaya devam edebilirsiniz Ya da gözlerinizi oymak gibi çılgın bir şey yapabilirsiniz Ne isterseniz yapabilirsiniz Ama sorun şurada: Ne isteyeceğinizi kontrol edemezsiniz Her davranışınızı önceden belirleyen arzularınız ruhunuzun o kadar derinlerine işlemiştir ki, onlara dikkat bile etmezsiniz Ve bu da sizi mükemmel köle yapar. Bu nedenle hayatınızı yaşamaya devam edin. Ne isterseniz yapın. Sadece isteklerinizin tümüyle sizin kontrolünüzde olmadığı gerçeği üzerine kafanızı fazla yormamaya çalışın. Yukarıdaki satırları Adam Fawer'in, (Olasılıksız kitabının yazarı ) "Empati" adlı kitabından aldım. Kitap bilim, felsefe ve kuantum fiziği de içeriyor, fakat bunları okuyucuyu sıkmadan, temposu hiç düşmeden veriyor, kitabı elimden bırakamadım ve 2 günde bitirdim. Olağanüstü zeki ve Psişik güçlere sahip Winter, Elijah, Jill, Charlie'nin çeşitli komplo teorileriyle karşılaşmaları soluk soluğa anlatılmış. Okumayanlara tavsiye ederim. Hayatı renk, dokunma, müzik ve empatiyle algılamaları çok güzel anlatılmış. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Kitap Çalışması Elindeki Kitap Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yaşamınızın kontrolu sizde değil! Öyle olduğunu düşünüyorsunuz ama değil, Elbette kararlarınızı verebilrisiniz. Bu kitabı kapatabilirsiniz O sandalyede oturmaya devam edebilirsiniz Ya da gözlerinizi oymak gibi çılgın bir şey yapabilirsiniz Ne isterseniz yapabilirsiniz Ama sorun şurada: Ne isteyeceğinizi kontrol edemezsiniz Her ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitap Çalışması telkin cd indir izle İstanbul Kitap Çalışması nerededir kimdir Kitap Çalışması çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitap Çalışması hipnoz Kitap Çalışması olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitap Çalışması hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitap Çalışması kuantum düşünce kitap haberi