Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitap Çalışması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=188)
-   -   Elindeki Kitap (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=613802)

pervasız 22-06-2012 05:11 PM

Cevap: Elindeki Kitap

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 825345)
prof.dr.nevzat tarhan-mutluluk psikolojisi

hergün bi kitap mı bitiriyorsun dunk56

nurbanu25 22-06-2012 05:24 PM

valla bu aralar öyle oldu krzm67

pervasız 22-06-2012 05:29 PM

MAŞALLAH :)

cansuyu 01-07-2012 03:42 PM

Befi Dicle den... bir acaip öfke...
arka kapaktaki şu paragrafın hatırına almıştım kitabı..

yüreğimizdeki kanlı labirentler bize yol gösteriyordu. hiçbir yere ait değildik. öylece hiçliğe doğru yürüyorduk. yaşamın bakire olmadığını bilerek..

yüksek beklentilerle başlamadım kitaba.. ama mevcut beklentimi de doyurmadı.. yine de şaşırdım..bir dram bekliyordum az çok ama kişisel gelişim makaleleriyle doluydu sanki.. satır aralarına gizlenmeyenleri rahatsız eder beni..

yine de şaşırdım.. özgürlüğüne vurgun bir kadının benliğini yitirişiyle başlıyordu tüm hikaye..

bu ara kitap ya da yazarlar hakkında bilgi sahibim olmadığım kitapları seçsem de..

yine de şaşırdım.. çok mu söyleyecek sözü varmış bu kitabın da.. yoksa kulaklarım çok mu duymak istemiş..

nurbanu25 01-07-2012 03:52 PM

Muhammed BOZDAĞ/ İstemenin Esrarı 3 yıl once okumustum,bı daha okuyorum,butun kıtapları harıka...

hatiicee 02-07-2012 02:32 AM

Muhammet Bozdağ'ın Ruhsal zeka kitabına başladım:))

bigokyanus 02-07-2012 09:29 AM

Alıntı:

hatiicee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 825801)
Muhammet Bozdağ'ın Ruhsal zeka kitabına başladım:))

Çok güzel bir kitaptır , keyifli okumalar.

nurbanu25 02-07-2012 11:21 AM

Sagol bıgokyanus..

huriye_89 02-07-2012 12:17 PM

Büyük İnsan Gibi Olmak- Aliye Arslan, Arif Arslan

isimden gibiyi çıkarsam daha anlamlı sanki.

cansuyu 03-07-2012 02:04 PM

elimdeki kitap benim ismine tav olduğum..ama kızımın kahkahalarla güldüğü.. anne bu isim değil kitabın tamamı dediği..
GERÇEK AŞKTA SORU İŞARETİ OLMAZ..
TİJEN KİNO

arka kapaktan beni içine çeken pasaj..

acılarla..kıskançlıklarla.şiddetle beslenen bir ilşkinin gerçek aşk olamayacağını..içinde tüm bunlar bulunan bir ilşkinin aşk değil hastalık olduğunu..ve ancak kendinden nefret eden insanların bu tür ilşkiler yaşadığını ben de biliyorum uzun süredir..insan kendini seviyorsa eğer..böyle ilşkilere girmiyor.onu mutlu eden değer veren gerçek anlamda seven insanlarla beraber oluyorlar..insanlar aşkın huzur içinde varolamayacak bir duygu olduğunu düşünüyorlar..halbuki aşk.. huzurun ta kendisi..

bir yandan kendi aşkımı sorgulatırken -ama hemen sonra ya bırakıyorum bu sorgulamayı- bir yandan aklıma bir şiir düşüyor.. onu paylaşacağım birazdan..

ve kitaba gömülüyorum.. başta yine hayal kırıklığı.. iyilik ve kötülük üzerine bence biraz sıyırmış iyiler tarafındaki bir kadın ve kötüler tarafında gördüğü bir erkek.. ve dünya iyilerle kötülerin savaşı..

ben de griyi zor öğrenenlerdenim.. ya beyazdı herşey ya siyah.. hala vardır kalın çizgilerim..

ama -Kendim dahil :) - bu tür insanlara şüpheyle bakarım. bence hepsi gizli birer sınır kişilik bozukluğu .. değilse de potansiyelidir en azından..

hikaye saçma kurgulanmış derken örgüsü değişti..ve şimdi kadın gizli bir terapiye katılmak üzere hindistana gidiyor.. yani bula bula ben yine mi bir kigem kitabı bulmuşum.. çekim yasası bu olmalı..

şimdi yine kitaba gömüleceğim.. sadece fikir yürütüyorum..bence kadın bu terapide içindeki kötüyle yüzleşir..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:49 AM.