![]() |
Cevap: Elindeki Kitap Alıntı:
|
Cevap: Elindeki Kitap elimdeki kitap Cengiz Aytmatov beyaz gemi... elimde olmasını istediğim çooookk kitap var ama:D bıraktıgım yerden bu güzel alışkanlığıma devam etmek istiyorum çünkü çok özledim okumayı ::) |
Cevap: Elindeki Kitap Oğuz Saygın 'nın Negatif Limanlardan Pozitif Sulara .. Okumak istiyordum şimdi kısmet oldu. Güzel bir kitap. Herkese tavsiye ediyorum deyemeyeceğim zaten bu sitedekilerin çoğu okumuştur.. :)) 956k956k Kısa bir kitap , bunu bugün bitirebilirsem. Nuray Sayarı nın İçindeki Gücün sırrını keşfet i okuyacağım, yada Aykut Oğut un Aynalı kitabını ama karar veremedim şimdi. :)) bakiciğiimm :)))y789 |
Cevap: Elindeki Kitap mevlananın mesnevisine yeni başlayabildim:) |
|
Cevap: Elindeki Kitap Nuray Sayarı'nın kitabı da okunması çok kolay, kitabın içindeki olumlamalar da akılda kalıcı. |
|
Cevap: Elindeki Kitap Ben de Elif Şafak'ın yazarı olduğu, "Firarperest" adlı kitabını okuyorum. Bu arada benim bir alışkanlığım 2-3 kitabı bir arada okumaktır, son yıllarda böyle okuyorum. Kitaplar benim vazgeçemediğim sevgililerim, imkan olsa da dünyadaki bütün kitapları okuyabilsem... Elif Şafak'ın "Siyah süt" adlı otobiyorafik kitabında da özellikle bazı entellektüel ve yazarlardan bahsetmesi kitabı ilginç hale sokmuş. Böylelikle benim tanımadığım yazarları da merak etmemi sağlayarak, bu kitapları alma olasılığımı artırdı Sevgili Elif Şafak. Firarperest'in arka kapak sayfasında şunlar yazıyor; "İnsan ki eşrefi mahlukattır, içindeki semavi özü keşfetmekle yükümlüdür. Çıkacaksın yollara, kendine doğru git gidebildiğin kadar. Keşif boynumuzun borcudur. Kendimizi keşfetmek, aşkı keşfetmek, dünyayı keşfetmek, ötekini keşfetmek... Çakılı kalmamak sırf alışkanlıklardan ötürü demir attığın koylara. Çıkmak oralardan, geçmek dalgakıranların beri tarafına, bilmediğin memeleketlere varmak, tatmadığın yemekler yemek, sözlerini anlamadığın şarkılarla içlenmek, risk almak, dağılmak ve parçalanmak ve hasret çekmek buram buram, gurbetin tadına bakmak ve kendini yabancının gözünden görmek, şaşırmak yeniden, şaşırmak bir çocuk gibi dünyanın hallerine, çeşitliliğine, güzelliğine, acımasızlıklarına... Şaşırmak ölene kadar... Şaşırma kabiliyetini hiç yitirmemek... Budur son tahlilde Ademoğullarına, Havvakızlarına kendilerini keşfettiren serüven... İyi ki varsın, Elif Şafak... |
|
Canım benim sen ne güzel bir insansın . Seni görmek içime gülücükler koyuyor . İyi ki varsın. Firarperest elinde yoksa bende var istersen getirebilirim , yolda okursun giderken ... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:13 AM. |