![]() |
ZORLUKLARA KARŞI KENDİNİ ATEŞLE girlhaha SELAM.......ben bı kaç hafta once aştide otobusumun kalkmasını beklerken daha da bayagı bı zmaan vardı...kendıme kıtap alayım dedim oturur okurum hemde zaman gecmış olur...sonra gozume bı kaç kıtap takıldı hemde cok ucuzdu:D hemen aldım ve okumaya başladım onemli yerlerın altını cızmek gıbı bı huy vardır bende unıden kalma...hemen cızdım ve bı bakmışımkı neredeyse tum kıtabı cızmeye başladım...ve anladım kı bu bılgıelrı arkadaşlarımla paylaşmam lazım.şimdi vakıt buldukça bunları sızlerle paylaşmak ıstıorum..aslınd ahepımızın bıldığı ama uygulayamadıgı şeyler ben bı kez daha bu kıtapla sızlere hatırlatmak ıstıorum..ıyı okumalar:) kıtabın adı zorluklara karşı kendını ateşle !!! yazarı:cengz erşahin..tavsıye ederım... |
Cevap: ZORLUKLARA KARŞI KENDİNİ ATEŞLE düşüncelernize dıkkat edin!!!! hayattakı secımelrımız bızlere aittir.ama herşey kontrolumuzde değildir.bır şey hariç!duşuncelerımız...ınsanlar bızlere fızıksel olarak zarar verebılırler eşyalarımız calabılırler vs ancak bızım ıznımız olmadan duşuncelerımızı değiştiremezler..ne duşundugumuze ancak bız karar verırız.ve duşuncelerımızın kalıtesını yukseltmek için yağacagımız herşey doğal olarak hayatımızın kalıtesınıde yukseltır.butun gelecegımız zıhınımızde oluşturdugumuz alışkanlıklara yanı ınaclara baglıdır!!!neye yurekten ınanırsak hayatımıza cekmeye başlarız. farklı olayları yada ınsanları hayatımıza cekmek ıstıorsak duşuncelerımız değitirmemiz lazım.sahıp oldugumuz duşunceler bızı bugun bulundugumuz yere getırdı.yarın daha farklı bı yerde olmak ıstıorsak duşuncelerımızı değiştirmemız gerekıor.duşuncelelr bır mıknatısın enerjısı gıbı kendısyle uyuşan durumları ve ınsanları bıze doğru çeker.... |
Cevap: ZORLUKLARA KARŞI KENDİNİ ATEŞLE hayatımız duşuncelerımızı takıp eder.zıhınımızde neyı duşunursek anıden o yonde ılerlemeye başlarız.duşuncelerınızı sert bı şekılde sağa yada sola cevırısenız hayatınız ve tecrubeelrınız bırden o yonde gelışmeye başlar.duşuncelerın doğaustu bı gucu vardır.... |
Cevap: ZORLUKLARA KARŞI KENDİNİ ATEŞLE sorunları ve engelelrı değil cozumelrı ve fırsatları konuşun ...her evden cıkışınızda fırsatları arayın ve sadece sadece ınanın ...bırısıyle tanışmanız bır anda herşeyı tersıne cevırebılır.ne kadar ımkansız gıbı gorunsede....banka hesabınız ve kredı kartı ekstrenız pek parlak gorunmesede fırsatların yaklaştığını hıssedıorum deyın ve bu yonde gereklı adımalrı atın.... |
Cevap: ZORLUKLARA KARŞI KENDİNİ ATEŞLE duygularımız duşuncelrımıze gore şekıllenıor.sabah kalktığımızda bızı kıran ınsanları yada yaptığımız hataları duşunursek mutlu olamayız....gun boyunca ve yatmadna once ne duşunuorus?_duşuncelerımız doğru yoen gıtmeli.... zıhnınız allak bullak ise hayatınızda allak bullak olacaktır........... |
Cevap: ZORLUKLARA KARŞI KENDİNİ ATEŞLE dunyanın en guclu ve en buyuk bılgısayarına sahıp olabılırsınız ancak ıcıne vırus gırerse bılgısayarınız yavaşlamaya ve ışlemlerde hata yapmaya başlar...bılgısayar kotu olduğu ıcın ıcıne vırus gırdığı ıcın.....olumsuz duşuncelerde vırus gıbıdır.vıruslerın yalanalrına ınanmaya başladık...'' ben o kadar yavaşım ki...cekıcı değilim ki...zekı değilim ki...hayatımı değiştiremem....hıcbır zaman başarılı olamam ...ben buyum ve hayatıdm abu...'' gıbı...boylece o yaşayabılcegımız hayatı hıc bı zmaan yaşayamayız..... |
Cevap: ZORLUKLARA KARŞI KENDİNİ ATEŞLE gerekenlere sahıp olmadığımızı gecmışı gerıde bırakamayacagımızı duşunursek duşuncelerımız haklı cıkar.... |
Cevap: ZORLUKLARA KARŞI KENDİNİ ATEŞLE ÖZGUVEN......... Özguven sızın kendınızı değerlendırmenızdır.başkalarının sızın hakkınızda ne duşundugu yada ne hıssettıgı değil sızın kendı hakkınızdakı duygu ve duşuncelerınızdır..ozguven başarısızlıgın sebebı ve başarının anahtarıdır. |
Cevap: ZORLUKLARA KARŞI KENDİNİ ATEŞLE SIZIN KENDI HAKKINIZDA NE DUŞUNDUGUNUZ,BAŞKALARININ SIZIN HAKKINIZDA NE DUŞUNDUGUNDEN ÇOK DAHA ONEMLİDİR.. seneca |
Cevap: ZORLUKLARA KARŞI KENDİNİ ATEŞLE yapılan araştırmalar her yedı kışıden altısının ozguvenının eksık oldugunu gosterıor.işe gec kalırız.sureklı tv nın başındayızdır.fazla yerız,anlamsızca uzun uzun sosyalleşiriz...isteksızız ve hıcbırşey yapmaya enerjımız yok... gordugumuz ruyalar nasıl hep olumsuz mu?bunalrı yorumlamak ıcın ruya tabırlerı kıtabına ıhtıyacımız yok.kendınzı mahcup,kaybeden ve boyun eğen bır durumdamı goruorsunuz?ruyalarınıza bır karamsarlık ve korkumu hakım?bu bılıncaltınızın neelrle dolu olduğunu ve aslında nelere ınandığınızı gosterıor.bunun uzerınd ecalışmanız gerekıor.bu zıncırı bır yerınden kırmanız gerekıor.boyle duygular ıcerısındeyken hayatınızda yenı bır sayfa acamassınız!!! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:46 PM. |