Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kişisel Gelişim Siteleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=579)
-   -   Hakan Pek hocamızın sitesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=624288)

Hande Uzel 08-08-2014 01:03 PM

Hakan Pek hocamızın sitesi

Spiritüel enerjiler konusunda tam bir uzman olan Hakan Pek hocamizin sitesi, ayrica kendisi benimde ustadimdir sagolsun girlhaha
Profosyonel olarak bir cok enerji kanalize etmis Turkiye'nin tek reiki sistem kurucusu 956k ve bende ögrencisiyim girlhaha. böyle bir bölum görunce hemen hocamizinda yer almasini istedim girlhaha
Spiritüel Enerji Bilimleri Akademisi

Janer 08-08-2014 03:46 PM

Cevap: Hakan Pek hocamızın sitesi

Ben mi göremedim yoksa sitede herhangi bir iletişim adresi , telefon falan yok mu ? Hakan pek diyor mesela bir resim olur okuduğu okul olur onlarda yok . Facebook sayfası kapalı grup. O kadar master almış Google da hakan pek yazdığımda sadece site çıkıyor .
Güvenilir gelmedi bana .

Hande Uzel 09-08-2014 12:31 PM

Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851142)
Ben mi göremedim yoksa sitede herhangi bir iletişim adresi , telefon falan yok mu ? Hakan pek diyor mesela bir resim olur okuduğu okul olur onlarda yok . Facebook sayfası kapalı grup. O kadar master almış Google da hakan pek yazdığımda sadece site çıkıyor .
Güvenilir gelmedi bana .

Sitede iletisim bilgileri mevcut kocaman iletisim yaziyor actionsmile, facebookta hic reiki acik gurup gördunuzmu? orada paylasilanlar ilgisiz kisilerce okunmamali. bence cok elestirel ve kasitli bir yazi yazmissiniz.. Hakan hocamiz reiki system founder unvani almis tek Turk'tur kurdugu sistemler avrupada özellikle muslumanlar arasinda cok tercih ediliyor. insanlari tanimadan yargilamayin turkiyenin bu konularda yetismis en buyuk ustadidir bu gibi insanlara sahip cikalim girlhaha

Janer 09-08-2014 03:04 PM

iletişimde adres yazmıyor.

hakkiaga 09-08-2014 09:52 PM

Alıntı:

Hande Uzel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851140)
Spiritüel enerjiler konusunda tam bir uzman olan Hakan Pek hocamizin sitesi, ayrica kendisi benimde ustadimdir sagolsun girlhaha
Profosyonel olarak bir cok enerji kanalize etmis Turkiye'nin tek reiki sistem kurucusu 956k ve bende ögrencisiyim girlhaha. böyle bir bölum görunce hemen hocamizinda yer almasini istedim girlhaha
Spiritüel Enerji Bilimleri Akademisi

Hakan hocam başkadır, Shamballa ve DNA aktivasyonlarını almıştım.

SinanATASOY 21-11-2014 10:41 AM

Alıntı:

Hande Uzel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851152)
Hakan hocamiz reiki system founder unvani almis tek Turk'tur kurdugu sistemler avrupada özellikle muslumanlar arasinda cok tercih ediliyor.

Kim veriyor bu ünvanı?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:41 PM.