![]() |
ilişkiler, kişisel gelişim, psikoloji blogunuz cikolatamsi. ilişkiler, kişisel gelişim, psikoloji hakkında çeşitli yazılar var bekleriz.y789 http://cikolatamsi.blogspot.com |
Cevap: ilişkiler, kişisel gelişim, psikoloji blogunuz cikolatamsi. bir takipçi kazandın ;)) en kısa zamanda resmi takipçin olacağım.. |
Cevap: ilişkiler, kişisel gelişim, psikoloji blogunuz cikolatamsi. Alıntı:
|
Cevap: ilişkiler, kişisel gelişim, psikoloji blogunuz cikolatamsi. ömrüm beklemekle geçiyor.. bekleyeceğim... |
Cevap: ilişkiler, kişisel gelişim, psikoloji blogunuz cikolatamsi. |
Cevap: ilişkiler, kişisel gelişim, psikoloji blogunuz cikolatamsi. appetite for destruction sizi forumda ilk defa görüyorum. Sitenize bir göz attımda sizinde kendinize ait yazılarınız olmalı doğaçlama gibi mesela. 5 konu var. Bunlardan Nasıl karizmatik olunur başlıklı konu ilgimi çekti.. Şu göz teması oyunuda :)) güzel bir paylaşım.. |
Cevap: ilişkiler, kişisel gelişim, psikoloji blogunuz cikolatamsi. ve yine ilaç gibi bir paylaşımm. başarıyla ilgili farklı düşünceler arıyodum ki,karşıma burası çıktı. teşekkürler.=) |
Cevap: ilişkiler, kişisel gelişim, psikoloji blogunuz cikolatamsi. Alıntı:
|
Cevap: ilişkiler, kişisel gelişim, psikoloji blogunuz cikolatamsi. appetite for destruction bloğun çok güzel,beğendim.Seninle irtibata geçmek isterim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:00 AM. |