Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kilo Verme(Ada) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=245)
-   -   Kilo Verme Ada Su Versiyonu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=958)

belginbesir 01-02-2009 01:25 AM

Merhaba ıssız adam;

Tamam başarıyla indirmişsin işte. Telkinler bu duyduğun su sesinin arkasında gizli. Subliminal teknik bu demek. Yani bilinçli zihninin engeline takılmadan direkt olarak bilinçaltına gidiyor telkinler. Bilinçli zihninin duyamayacağı ancak bilinçaltının duyabileceği bir desiberle düzenlenmiş. Yani telkini zaten duymaman gerekiyorsung66

azime_1 13-02-2009 06:54 PM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 106173)
merhabalar azime..

bu telkinin şimdilik su versiyonu yok malesef..

sevgiler.. actionsmile

su versiyonu yapıldı sanırım
nerden indiriyoruz

sanemce 13-02-2009 10:25 PM

merhabalar

kilo verme ada nın su versiyonu şimdilik yok ama kilo verme güven in doğa su sesli telkinini dinleyebilirsiniz..

yüklemeniz için link:.

Web Hosting - Dedicated Server

sevgiler

azime_1 14-02-2009 08:08 PM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309424)
merhabalar

kilo verme ada nın su versiyonu şimdilik yok ama kilo verme güven in doğa su sesli telkinini dinleyebilirsiniz..

yüklemeniz için link:.

Web Hosting - Dedicated Server

sevgiler

Teşekkür ederim ama ben kilo verme ada telkin içeriğini daha çok beğeniyorum. En kısa zamanda bu telkinin su versiyonu yapılması temennim.

drker 21-02-2009 12:51 PM

arkadaşlar anlamadığım bir biçimde linkleri göremiyorum link kaldırıldımı?

exceed 07-03-2009 11:53 PM

uzun zamandır dinliyorum..ama kilo aldım:S hemde oldukça..bende nasıl bi etki yaptıki..:)))))

astrocat 09-03-2009 10:19 PM

ben de kilo alıyorum sürekli...
bu telkinin doğa versiyonunu yaparsanız sevinirim.... çünkü diğerleri doğa sesi gibi kullanışlı olmuyor başka birşeyler yaparken değerlendirmek açısından...
su ve doğa sesleri başka müzik dinlerken veya tv izlerken açık olunca rahatsız etmiyor... lütfen bu konuyla ilgilenir misiniz?

yaseminist 22-03-2009 06:49 AM

Merhabalar,
Kilo Verme Ada Su Versiyonunu yaparsanız çok sevinirim.
Su ve doğa versiyonlarını sürekli olarak dinleyebiliyorum ve çalışırken de rahatlatıcı bir etkisi oluyor. Diğerlerini çalışırken dinlemem mümkün değil.
İlgilenirseniz sevinirim, en kısa zamanda bekliyorum :)
Teşekkürler...

Siyahça 22-03-2009 10:50 AM

Alıntı:

exceed Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311459)
uzun zamandır dinliyorum..ama kilo aldım:S hemde oldukça..bende nasıl bi etki yaptıki..:)))))

bu üyenin akıbetini merak ediyorum..

aslında kendi akıbetimi de merak ediyorum! (lütfen kilo almayayımm lütfeeennn!!!)

gülsüme 29-03-2009 10:47 PM

Cevap: Kilo Verme Ada Su Versiyonu

merhaba hayatım değişti biran önce yeni zayıflama telkininin su versiyonunu yaparsanız sevinirim ...çok ihtiyacım var çünkü, saygı ve sevgilerimle.........

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:59 AM.