Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kilo Verme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=47)
-   -   SADECE İNANIN (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=619263)

Sole 26-12-2011 06:28 PM

Cevap: SADECE İNANIN
 
Dusunce gucuyle herseyi yapar insanoglu : )

Yukarida kendi kendinize telkin verin demissin. Peki kendin icin ne gibi olumlamalar yaptin ornek verebilir misin?
Bazen inansakta nasil nereden baslayacagimizi bilemiyoruz cunku..

Tesekkurler..

Berilce 27-12-2011 12:39 PM

Cevap: SADECE İNANIN
 
Alıntı:

ecot640 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814905)
evet ben de dukan degil ama baska bir protein diyeti duymustum. gerçekten işe yarıyor bunlar ama ben mesela diyet yaparak vermedim kilolarımı. açıkcası gerçekten, yemenin aslında hiçbir zaman zayıflamak kadar güzel olmadıgını kavrayınca diyete falan gerek kalmıyor. ben hiç birşey yemeden 1.5 ay geçirdim ve deli gibi spor yaptım bu dönemde . eger kedim ölmeseydi ve ben mutsuzluktan tekrar yemeye baslamasaydım simdi 40 kilo falan kalmıstım herhalde. sporu bırakmadıgım icin kilo almadım ( ki gerçekten cok yedim öyle böyle degil) hatta sıkılaştım inceldim ama tartıya yansımadı. şimdi tekrar kedi bulmaya calısıyorum. eger tekrar bir kedi alırsam bosluk dolar böylelikte yemeklere ihtiyacım kalmaz, böylece ben de 50 kilo hedefime ulasırım .
ama dediğim gibi , olayın özünü kavrayınca hersey cok kolay. ben hatta kendimi aşmıştım, yemek yiyen insanlardan bile iğreniyordum nasıl yiyorlar öyle yağlı boyalı şekerli şeyleri diye.. Gerçekten de öyle yani aslında hiçbirimizin ihtiyacı yok öyle yiyeceklere. ben sabah altıda kalkıp okula giden ve cok spor yapan biriyim. buna ragmen günde sadece biraz marul bana yetiyordu

Yazınızı yeni okudum, biz şehirde yaşayanların en büyük derdi hareketsizlik zaten, düzenli spor yazılsa bütün bunları konuşmamıza gerek kalmayacaktı!... Kedinizin ölümüne üzüldüm, başınız sağ olsun... Kediler evine çok bağlanıyor, sahibine de, kedinin nankör olduğunun söylenmesi de sadece bir önyargı!... İnanç her şeyi mümkün kılar...

sweeet 27-12-2011 12:59 PM

Cevap: SADECE İNANIN
 
Kedicik için ben de üzüldüm canım ama ölümü de kabullenmek bizim için çok önemli. Doğmak gibi o da hayatın bir parçası. Sevgi verdiğin herşey güzelleşir. Sen bir canlıyı sevdiğin zaman onun sana davranışları güzelleşir. Sen bir nesneyi sevdiğin zaman onun sende anlamı güzelleşir. Siz hiç gerçekten sevdiğine kötü diyen gördünüz mü? Dün yanımızda var olanlar bugün yoksa öyle olması gerektiği içindir. Teslimiyet önemlidir, sistemin işleyişine sonsuz güvenmek. Evet seçimlerimizi biz yapıyoruz. Ama sonuçlarına sabırla katlanmak gerek. Onu sevmeyi seçtiğin gibi gidişine de katlanmak gerek. Seni yeniden eski neşenle görmek istiyorum ecotum toplamalısın kendini.

Şems-i Tebrizi'nin 40 altın kuralından

- Sekizinci Kural:
Başına ne gelirse gelsin karamsarlığa kapılma.
Bütün kapılar kapansa bile, O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar.
Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var.
Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır.
Dileğin gerçekleşmediğinde de şükret.

ecot640 27-12-2011 08:23 PM

Cevap: SADECE İNANIN
 
sweet sana cok cok tesekkür ederim gerçekten aramızda bir telepati var sanırım .. iyi ki varsın ne zaman kötü hissetsem yardımıma kosuyorsun :)

berilce, ben kedimi daha 5 ay önce almıstım ve 2 aylık bir yavruydu. cok cok erken öldü ve ben onu yalnızlıgım yüzünden almıstım. o ölünce , gerçekte ne kadar yalnız oldugumu tekrar kavradım bu cok koydu bana . ama yavas yavas atlatmaya calısıyorum. kediler mükemmel varlıklar eger zamanım olsa evde 100 kediye bile bakabilirim o derece.


Isola, mesela ben her canım bişey istediginde kendime ' benim yiyeceklere ihtiyacım yok, ben bu kadar güçsüz değilim ' diyordum. zaten zayıflamaya baslayınca canın gerçekten istemiyor. okulda bir arkadasım vardı. her gün ama her gün görüyordum onu. ve o da her beni gördügünde ' ya seni her gün görüyorum ama her seni gördügümde yüzün küçülmüş zayıflamış oluyorsun' demişti. boyle seyler duymaya basladıgında zaten olay bitiyor :)
bir arkadasım ben hiç bişey yemedigim icin cok morali bozulmustu agzıma sürekli bisküvi tıkıstırıyordu ( tabii ben yemiyordum ) :D böyle komik durumlar da oluyor.
şöyle diyim, sen zayıflamak istiyorsun mesela ve zayıflamak icin de yememen gerekiyor. eger gerçekten zayıflamak istiyorsan niye yiyesin ki ? yemek öyle abartıldıgı kadar vazgeçilmez birşey degil gerçekten


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:28 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.