Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kilo Verme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=47)
-   -   kilo verme scripti ile kilo verenler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=617724)

ipekibrisim 17-02-2011 02:54 PM

kilo verme scripti ile kilo verenler

956k

kilo verme scriptini dinleyerek kilo veren arkadaşlar, hikayenizi dinlemek, ve deneyimlerinizden güç almak için sizi dinliyoruz. lütfen paylaşır mısınız?
hy789

sh32ma 17-02-2011 03:57 PM

Cevap: kilo verme scripti ile kilo verenler

Evet arkadaşlar bu konuda bizi bilgilendirin lütfen :) Normal ya da özel telkinleri dinleyerek nasıl sonuçlar elde ettiniz bizde bilmek istiyoruz :) Özel kilo telkinini almayı düşünüyorum ama kararsızım ben.

abcçde 17-02-2011 04:50 PM

kilo verme güveni dinliyorum şuan , dinlemeden önce çok fazla yiyordum pskolojik, moralimin bozukluğunu yemeklerden çıkarmaya başlamıştım , telkinleri dinledikten sonra yemekle bi alıp veremediğim kalmadı desem yeridir, yine tatlı ya da hamur işi yiyorum arada, canım çektiği zaman sakınmıyorum, rejim düşünceside gitti aklımdan engel koyup yemekleri daha değerli hale getirmiyorum ,sadece iştah gitti bazen unutuyorum yemek yemeyi bu benim için ilginç bişey:) kilo verdimmi diye sorarsanız 1 kilo falan belki vermişimdir ama çok hareketsiz olduğum için anca kilomu koruyabildim , eski yemek yeme alışkanlığımla devam etseydim 2 güne 1 kilo alırdım heralde.

perpendicularis 17-02-2011 05:16 PM

abcçdefgh :D aynen sana katlyrm bende sürekli kilo alıyordum bütün sinirimi hırsımı yemeklerdn çıkarıyordum ama dediğin gibi düşnyrm bazen bunu yesem mi die cnmın istemediğini farkettm ve ben de 1 kilo fln verdm sanrm 1 haftada:) dediğin gibi kasmyrm ben de diyet diye hareket fln da yapmyrm. en azndn kilo almam durdu:)

ipekibrisim 18-02-2011 10:51 AM

1 kilodan fazla veren yok mu yaw?

perpendicularis 18-02-2011 06:28 PM

daha 1 hftdır dinlyrm ilerleyen zmnda bilgilendirirm ama işe yarıyor;)

abcçde 19-02-2011 01:05 AM

Alıntı:

perpendicularis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790482)
abcçdefgh :D aynen sana katlyrm bende sürekli kilo alıyordum bütün sinirimi hırsımı yemeklerdn çıkarıyordum ama dediğin gibi düşnyrm bazen bunu yesem mi die cnmın istemediğini farkettm ve ben de 1 kilo fln verdm sanrm 1 haftada:) dediğin gibi kasmyrm ben de diyet diye hareket fln da yapmyrm. en azndn kilo almam durdu:)

değiştiricem yahu şu nicki :) arkadaşlar diyet psikolojisi çok kötü bence, ne zamandır diyette değildim ve zaten aşırı yememde kesilmişti ve bu akşam bi karar aldım yarın yürüyüşe başlayıp diyete giricem diye , yemeklere veda edicem korkusundan olsa gerek , bu akşam normalde yemediğim kadar yedim bi oburluk geldi:) şu diyete nasıl kendimi baskı altına almadan giricem bilmiyorum , böyle kısıtlanmış hissedince normalde istemediğim şeyleri canım çekiyo ki büyük ihtimalle nasıl olsa diyete giricem diye yarında oburluk yapabilirim , bunun korkusu geldi bu seferde .. en iyisi yediklerimizi kısmadan yani diyet psikolojisine girmeden spor yapmak , sonrasında o kadar harekete emek boşa gitmesin diye yediklerimizde azalır diye düşünüyorum :)

perpendicularis 19-02-2011 02:22 PM

ben de diyetsyene gittiğimde cnm çikolata istiyo dediğimde tmm küçüklernden ye ama aldığın kalori kdr egzersz yapmak zorundasn demşti. egzersz yapmaktansa çikolata yemiyodum. tabi eskidendi bunlar şmd çabalamıyorum bile :D

frezya 19-02-2011 03:01 PM

Arkadaşlar ben de listeme kilo verme ada telkinini ekledim,yaklaşık 20 gündür dinliyorum.Abur cubur yemem azaldı ve metabolizmam hızlandı.En son diyete başladım ve 6 gün fln devam ettirebildimgirlhahaYok bana göre değil normalde zaten 2 öğün yiyorum,benim diyet 6 öğünlüktü 2 saatte bir ha bire bişeyler yemeyi takip edemiyorum.Bir de artık kiloya diyete takılmamayı öğrendim.The Secret kitabını okuyanlar hatırlar orada da vardı,Çekim yasası:;hani neye odaklanırsak onu çekiyoruz ya,ee farkettim ki ben aldığım kiloları,gerçekten kilo aldım,kilo aldım diye diye çekmişim.Bi gün bi baktım hakkaten almışım.Şimdi kilo aldım demek yerine sürekli tam da istediğim ideal kilomdayım diyorum.smileydance

ipekibrisim 19-02-2011 03:27 PM

harikasınız arkadaşlar, bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:51 PM.