Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kilo Verme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=47)
-   -   Karar aldim zayiflayacagim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=2189)

Sezennl 21-09-2007 03:57 AM

Karar aldim zayiflayacagim
 
Merhabalar, bugun iyice dusundum dusundum bir karara vardim. yeme aliskanligimi duzene sokacagim.

bir kagida yazdim sabah uyaninca ilk once su icecegim ve 3 saat sonra cok az ama bana yararli olan yiyeceklerden yiyecegim. aksamda 5ile 6ti arasinda yemek yiyecegim yine cok az seyler vede bana yarali olan seyler. ve vitamin hapi icecegim takviye icin. yemekten 2 saat sonra suyumu iccegim vede cayimi icecegim cayimda isirgan cayi olacak.
kilom su anda 72...
bana destek olursaniz sevinirim. ve kendimle iligili gelismelerimi buraya yazacagim. gunluk yeme aliskanligimi naptim diye bu arada telkin muzgini dinliyorum. bunlari yazarkene cizerkene tabiki tikabasa yemistim yemin ederimki bir tepsi baklava bile yedim, kendimden utaniyorum ama ben bunlari yaptim.

neden acaba bukadar yiyorum kitlikmi gelecek? yoksa ben buyiyeceklerimi birdaha bulamiycam? yada acmi kalcam neyim var benim? kendimi duzene aylardir sokamiyorum.

ben 32gun once tamemen sigarayi biraktim. sigarayi biraktim diye kilo almadim ben.
insallah kararloigimda devamli olur insallah aburcuburlari yemem.
pazartesileri sadce vede sadce meyve yeme gunum ilan ettim herpazartesi bunu yapacagim.
bundan sonra ne bulsam icime atmiyacagim.coptenekesini gectim ya....
Once allahin izniyle sonra sizlerin destegiyle ben bu isi basaracam ve eski kiloma donersemde yinede fazla yemiycemhep prensipli kalacagim.
eski kilom 55.
selamlar desteklerinizi benden esirgemeyin.. diiet demeyin bana ben herdiyeti yaptim hepsi fasa fiso ben herzaman yapacagim bir aliskanlik kazanmak istiyorum.

hayalayaz 21-09-2007 09:35 AM

Ynt: Karar aldim zayiflayacagim
 
sezenciğim elma sirkesi hakkında bir araştırma yap istersen.ılık su, balla karıştırılarak içildiğinde yağları parçalayarak vucuttan attığı vede bir çok vitamin takviyesi yaptığı söyleniyor....ben sitedeki yazıyı aradım ama bir ara sitede yaşadığımız sıkıntıda silinmiş bulamadım...benim ablam kullandı ve faydasını gördü....
2 tatlı kaşığı elma sirkesi,1 tatlı kaşığı bal,yarım bardak ılık su..günde 3 kere

Sezennl 21-09-2007 10:43 AM

Ynt: Karar aldim zayiflayacagim
 
Merhaba hayalayaz, elma sirkesinin faydalarini dumustum bendede var tesadufen yaninda onuda kulanayim. ben aslinda sisman birisi degilim su anda baik etli oldum ama ben bu vucuda aliskin degilim ve okadar rahatsizimki anlatmam olayimi. bugun sabah uyandim 2 buyuk su ictim ve kendi kendime dusnuyorum oyle. az sonra bir spor okulu ariyacagim

tesekur edrim elma sirke tavsiyen icin hemen gidip uygulayacagim sagolasinnn benim hemserim izmirlisin degilmi?

Sezennl 21-09-2007 11:13 PM

Ynt: Karar aldim zayiflayacagim
 
21 EYLUL SOZUMDE DURMADIM YINE YEDIM AMA YEDIKLERIM AGIR SEYLER DEGILERDI ALAHA SUKURLER OLSUN. yani sozumde durmadim, insallah yarin.

turgay0101 21-09-2007 11:31 PM

Ynt: Karar aldim zayiflayacagim
 
Alıntı:

SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
21 EYLUL SOZUMDE DURMADIM YINE YEDIM AMA YEDIKLERIM AGIR SEYLER DEGILERDI ALAHA SUKURLER OLSUN. yani sozumde durmadim, insallah yarin.

bu yarın yarın ki yarın dimi aman dikkat yarından sonraki yarına dönerse sonu gelmez ha sevincli

tulu 22-09-2007 12:14 AM

Ynt: Karar aldim zayiflayacagim
 
Sezencim, bu yemek yeme isteğini şu an serbest bırakabilir misin?

Sezennl 22-09-2007 12:30 AM

Ynt: Karar aldim zayiflayacagim
 
kurby benim dietistimde aynisini dedi once yeme isteginin gitmesi lazim oyuzden ye kendini selbest birak dedi. bana 1 ay sure verdi 1 ay sonra gidecegim yanina bakalim neler olacak. ama kisa zaman icinde spora basliycam bakalim belkide spor bana yardim eder. ama dedimya deniycegim burayada neler yapabildim yapamadim gunluk yazacagim taki basarana kadar.

bugun sirkeve bal karisminada basladim hayalin degigibi yavas yavas ugrasiyorum..kurby en azindan 5gunde 2kilo versem super olacak biliyorsun tedavim basliyor yine

bubu 23-09-2007 10:27 AM

Ynt: Karar aldim zayiflayacagim
 
Yeşil çayı da deneyebilirsin.Deneyenler kio vermişler ben de 3-4 gündür içmeye başladım dusun .Bakalım ben de merak ediyorum. kolay gelsin

Sezennl 23-09-2007 10:57 AM

Ynt: Karar aldim zayiflayacagim
 
babu sagolasin ben yesilcaylarla hep zayif kaldim yilarca cok ise yariyor bende sana tavsiye ederim.

benim sorumum cok farkli benim diyet yapmam vede bitki turlerini mideme dayamam yasak. benim duzenli 3 ayun yemek yemegi ogrenmem lazim.

ben tupbebek tedavisine basliyorum carsamba gunu ozaman bagirsaklarimi karnimi dogalolmayan seyler yapmamam lazim yesil cay karni calistiyor bagirsaklarida calistiyor ozaman hamile kalmam guc olur.

ben sana tavsiye ederim ama yesil cayi ic icebildgin kadar.

benim sorunum ben obez oldum istahim acildi ama cok acildi yemek istegi gitmiyor zaten yesil cayda icsem icsem icsemmmmmmmmmm doymam acikirim yien yerim yine icerim bogazimdan birseylerim var.. neyse bakcaz bu yemenin altindan ne cikacak

elif2 23-09-2007 11:55 AM

Ynt: Karar aldim zayiflayacagim
 
sezen benide heveslendirdin,bende mi baslasam artik kendime ceki duzen vermeye diye dusun

aslinda hazir senin yazdiklarini okuyunca hirslanmisken vazgecmeden baslamaliyim dedim,bende degisim gunlugumde gidisati yazarim..

ama ben doktora gitmiyorum,dogumdan kalan 12 kilo fazlam var utananadam

evde 1-2 spor aletim var,ramazana kadar hergun 10 dakika utananadam kullaniyordum..10 dakikayi yarim saate cevirebilirim en azindan bisiklet bisiklet

su ana kadar cok ustune duserek rejim yapmadim ama zamani geldi gecti bile..

hadi bakalim insallah ikimizde basarili oluruz insallah super

bu arada telkinlere ilk basladigimda kilo telkininin cok faydasini gordum,doymak bilmezken su an normal yemegimi yiyorum ..yemekler arasinda acikmiyorum..hemde kilo telkinini 2 ay dinledim yaklasik 1,5 ay oldu dinlemiyorum hala istahim acilmadi..tavsiye ederim.. b456


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:09 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.