Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kilo Verme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=47)
-   -   sorun yaşıyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1331)

napolyon 18-05-2007 11:09 AM

sorun yaşıyorum

merhaba ben sigarayı bırakma telkinlerini indiremiyorum neden olabilir diyerlerini indirdim actionsmile actionsmile actionsmile

tresor 18-05-2007 01:59 PM

Ynt: sorun yaşıyorum

eger sigara ve kılo ıcın grup yaparsınız ben kesınlıkle katılırım.. bırlıkten kuvvet dogar.. kım tutabılır bızı ??? 956k

tresor 18-05-2007 09:47 PM

super yarın sabah tartılıyorum, ben bu ıste varım.. su sıgaraya da zaten 30 yasından sonra sıkıntıdan bulastım, onu da defedıcem artık, ben de bısmıllah dıyorum.. su elma sırkesınden de faydalanın ben cok faydalandım.. herkese basarılar.. tresor

tresor 18-05-2007 11:25 PM

oglen menusu olarak yagsız makarna dıyorum hem ogleden sonraya kadar tok tutar.. bu arada meyva yemeyı ıhmal etmeyelım, aksamları ızgara bısıler yemelı karbonhıdratı azaltalım, bu arada ben yarın aksam memlekete donuyorum, ama cok azımlıyım annemın yemeklerını bıle yemeyecegım, cok az tadına bakarım o kadar ...en fazla zeytınyaglı.. bugun yarın derken yaz geldı.. son kalan 8 kılomu da atmaya hazırım gssmile

tresor 19-05-2007 07:11 AM

gunaydın lerzancım bak saat burda su anda sabah 6 ıtıbarıyle tartıldım, iyi haberım var 3 gundur 250 gram vermısım 956k, eh rejıme de cok asılmamıstım ama olsun, buyuk bır ıstahla yazdıklarını okudum, bundan boyle ıstah sadece okumaya verılecek, tatlı da neymıs tadını da sılıyorum bılıncaltımdan, aslında atakan beyden rıca edelım de tatlı yememe uzerıne bır telkın hazırlasa ne ıyı olur .. son sıgara paketımı attım yenısı de almadım, zaten turkıyede ıcmıyorum ben bu ısı basaracagım aklıma koydum.. lerzancım merak etme bende adalet duygusu yuksek, senı yarı yolda bırakmam don't be afraid art56art56
ben sımdı yuruyuse gıdıyorum.. ee sen hangı tıp egzersız yapıyorsun bugun ... ??? sevgıler tresor

yılmazzz 19-05-2007 04:44 PM

Eger sigara ve kılo ıcın grup yaparsınız bende çok sevinirim. Bunların ikisinin bir arada olması gerektiğine inanıyorum şimdiden teşekkürler.

tresor 19-05-2007 05:36 PM

eee hadi o zaman beklemeyin.. biz lerzan ile basladık bıle .. yarın sabah tartılın ve ne kadar sıgara tukettıgınızı yazmaya baslayın.. bol sans.. tresor

ats2204 04-06-2007 10:31 AM

neden herkez kilo verememekten yakınıyor
bende 3 tane formül var 1 incisi metabolizma diyeti (iradele dayanıklı ve kararlılar için )
2 ncisi ise daha hafif.

1 incide 2 hafta içinde 8-9 kilo veriyorsunuz ve 3 yıl herhangi bir artış olmuyor ne yerseniz yiyin kendimden biliyorum.
2 ncide ise 15 günde 4-5 kilo veriyorsunuz kolestrolüde düşürme etkisi var
ikincisinde yapmanız gereken sabah aç karnına 3-4 parça ceviz ve yeşil çay içmek diğer öğünlerde abartmadan yemek yiyebilirsiniz ayrıca gün içindede 6-8 fincan yeşilçay başarılı ve kolay test edilmiştir. hali hazırda ilk diyetle 96 dan 86 ya ikincisiile de yaklaşık 1 hafta oldu 82 ye düştüm telkinlerinde katkısı muhakkak var çünkü her gördüğümü yemek isteğim acaip derecede azaldı gerekirse 1 inciyide yazarım

gulenyuzum 04-06-2007 06:05 PM

su diyete bide ben baslasam iyi olicek ulen usandim bu diyetlerden hayatimda uc kere diyet yaptim ucundede on kilo verdim ama sonra tekrardan geri alldim hepte kisin geri aldim su an elli dokuz kiloyum boyum bir altmis idaal kilom elli iki miymis neymis bu kiloda kalsam ona sukredicegim onceleri neydi oyle yetmisler filan ama ben coook oburum yaa buna bi caresi olan varmi arkedaslar acaba benim gibi olan varmi?

tresor 04-06-2007 06:08 PM

ben eskıden zayıf oldugum bır resmımı gozle gorunur bır yere koydum. ıse yarıyor.. ben cok obur degılım ama yememı engelledı.. bence denemeye deger.. neden denemıyorsunuz ? bu arada bız rejım yapıyorduk buradakı arkadaslarla ben o zamandan berı 3 kılo verebıldım, cunku arada seyahate gıttım , ıstanbula gıttım dengeler sastı, ama bırakmıyorum azımle devam...

hayalayaz 04-06-2007 07:07 PM

tresorum hoş geldin, dün düşündüm seni,baya özlemişim,neyse geldinya,yediğin içtiğin senin olsun, gördüğün gezdiğin yerlerde bizim, paylaşımlarını bekliyoruz sevgiler

gulenyuzum 06-06-2007 12:50 AM

Alıntı:

tresor Nickli Üyeden Alıntı

ben eskıden zayıf oldugum bır resmımı gozle gorunur bır yere koydum. ıse yarıyor.. ben cok obur degılım ama yememı engelledı.. bence denemeye deger.. neden denemıyorsunuz ? bu arada bız rejım yapıyorduk buradakı arkadaslarla ben o zamandan berı 3 kılo verebıldım, cunku arada seyahate gıttım , ıstanbula gıttım dengeler sastı, ama bırakmıyorum azımle devam...

smil56 bendemi denesem ne sung66

lal 09-07-2007 10:50 PM

merhaba,ats2204 rica etsem 2 haftada 8-9 kilo vermenizi sağlayan diyet programını anlatır msınız ? teşekkür ederim, en kısa süre içinde cevabınızı bekliyorum...

BeYzA33 24-07-2007 01:08 PM

detekleyici vitamin ürünleriyle 1 ayda 4 kilo verdim..vücudma aynı zmanda faydasıda oldu...tabiki yediklerimede dikkat ettim...54 kiloyum şu an...50 kilo hedefim... blissy blissy

sigarayıda bırakamıyorum her gece söz veriorum kendime ama nafile..sabah uyandığım an canım içmek istiyor...bırakmak bir tarafa dahada çoğalttım içmeyi.... sadanim beni esir almasından nefret ediyorum... sadanim

nurhanza 14-08-2007 05:39 PM

arkadaşlar kendime doğum günü hediyesi olarak sigarasız bir yaşam dedim, 12 ağustos günü sigarayı bıraktım, çok zorlanıyorum, sevgili atakan sen anlarsın halimden, bugün çok korkunç ağlama krizlerine girdim, ama nasıl ağlamak, normal bir şekil değil yani, şu an tır çarpmış gibi darmadağınım ve işyerinde çalışamadığım için eve geldim telkinleri dinliyorum ancak sakinleştim, bu ağlama olayını bazen çok abartıyorum bu konuda bir araştırma yaptım ama pek net bilgiler elde edemedim, tüm bu olumsuz durumlar bence yinede yaşanmalı ve hala bu kadar göz yaşına rağmen sigara içmedim beni tebrik edin ben kendimi ettim çok elde edilen zaferler daha kıymetli olur değilmi

pakguc 15-08-2007 09:22 AM

bizi eylem yapmaya iten "haz", eylemimizi geciktiren ise o eyleme bağladığımız kötü düşüncedir...
yani sigara içtiğimiz zaman haz aldığımızı ve içmediğimiz zaman kötü olacağımızı düşünüyorsak sigara içmemeye karar verdiğimizde hazza giden yolu kapatmış oluruz.. Kendimizi kötü hissederiz...

Yani;
sigara içmediğimi zaman mutsuzum yerine...
sigara içmediğim zaman mutluyum haline çevirmemiz gerekir....

mesela sigaradan hiç hoşlanmayan arkadaşlarımızla birlikte olmayı, cefelerin sigara içilmeyen bölümünde oturmayı, temiz kokmayı düşünmek sigara içmediğimiz için bize mutluluk getirebilir...
eğer ki sigara içerken alınacak hazzı mutsuzluğa çevirebilirsek işimiz çok daha kolay...

iyi ki sigara içmiyorum diyebilmemiz lazım... "sigara içmiyorum çok kötüyüm" dedikçe sigara içmemeye keder bağlarız ve zorlanırız...

yemek yemek de aynı şekilde,
yemek yemeye değil, bir açıkbüfede bir çok yemek varken oradan sadece salata almaya keyif bağlarsak işimiz kolaylaşır...

sigara içmiyorum= mutluyum sevincli
sigara içiyorum = aman ne kötü şey bu böyle çok mutsuzum rt67

yasemince 15-08-2007 10:47 AM

bende sigara kullaniyorum ama birakma cabasina girmedim henuz ...kilo ile sorunum benimde vardi ben yemek aramiyorum yani yemedigim zamanlarda oluyor benim derdim hareketsizlik yani hareketsiz oldugum zamanlar cok kilo aliyor ve zor veriyorum.. asiri bir istahim yok ..kilo vermek bi cok sey denedim bunlardan biride (leinsamen)yani keten tohumunu 0,1 yagli meyveli yogurdun icine iki kask atip yiyordum..yani sira bazi hareketleri uyguladim..yemek tabiki yedim ama asiriya kacmadan ve beyaz olan herseyi kisitladim cok az miktarda aldim mesela beyaz pirinc yerine kahverengi piric kullandim beyaz makarna kullanmadim tuz cok az atiyordum seker minimum seker ve tuzu sebze ve meyveden aliyordum zaten unlu ürünleri hic tuketmedim beyaz ekmek yerine siyah ekmek kullandim eger et yiyorsam yanina kesinlikle pilav patates ekmek gibi seler almiyordum sebze salata türü selyer yiyordum netde biraz yiyecekler hakkinda arastirma yaptim sanirim nasil yiyecegimizi ve neler yiyecegimizi bilmemiz isimizi dahada kolaylistiracak ben cok faydalandim haaa birde yesil cay ve limon ve birazda tadlandirici koyarak buzdolabina attip günde 1,5-3 litreye kada ictim ki suyu cok az tüketen biriydim cok serinletici oluyor ve yaglari söküp atmaya birebir umarim sizede faydasi olur haaa ben iki beden zayifladim uy897
basarilar arkadaslar

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:17 AM.