![]() |
Ynt: kilo verenler klubu - weight watchers arkadaşlar..bugün saatlerce oglumla kaykaydan kaydık..bu kadar nokta..kaydım kaydım kaydım..hiç durmadan kaydım...bakanların bunun işi yok mu ya diyecegi şekilde saçmasapan kaydım....oglum kucagımda...başkaları olsa ne yazar...kayarım ben gene ordan oraya...neyse hatlar karışmadan şunu diycektim..geçen sene ordaki salıncaga bi türlü sıgışıp oturamıyodum..sallanamıyodum anlıycagınız...ay ne sinir ya...amaaa bu sene bu telkinler sayesinde bu inanın..bütün salıncaklarda rahat rahat sallandım..uçtum uçtum...oglum birinde ben birinde...hatta baya rahat oturdum...çocuk gibi mutlu oldum ya....biraz sıyrık bi ifade oldu..yani nası zayıflamışım onu anlatmaya ugraşıyorum....bu telkinler sayesinde..yogurt ve salata yemege devam...bol hareket...lerzaannn gel sallanalım...çocuklar siz bekleyin..bak ööle bahsettiğin gibi bi havuz var burda da aynen.... |
Ynt: kilo verenler klubu - weight watchers bende zayıflıyom 1,5 ayda 6 kilo verdim. thumbsanim küçüklüğümden beri bende kocamandım ama artık gerçekten hayatımdaki herşeyi deiştirmeye karar verince bari kilolarda gisin dedim ve smil56 bi beslenme uzmanına gittim.verdiği diyetlerin dışında arada kçamaklar yapsamda y789 kendimi sevmeye başladım.artık kendimi da zayıf hissediyom ve da da zayıf oldumu düşünüyom bölece sanki herşey da kolay oluyo. bide acı bi gerçek var boğazı tutunca herşey oluyo ya 8977 önemli olan onu anlamak ve karar vermek 98569 |
Ynt: kilo verenler klubu - weight watchers arkadaşlar bugün arkadasımla alışverişin dibine vurduk tabiri caizsse ya bugünden tezi yok rejim başlıyor benim için ya ne begendiysem rt67... tamm burada şimdi söz veriyorum.bu haftaki hedefim -3 kilo blissy |
Ynt: kilo verenler klubu - weight watchers Bu gün prensimle piknik yaptık önlem olarak yanımıza mayolarımızı da aldık.Baştan ayaklarımızı soktuk denize ki çok soğuktu. Birden atladık sonra yüzdük biraz, bir ara arabanın canından görüntüme bi baktım ki gerçekten ben de öyle 3 kilo falan değilde 7 kilo rahat vermem lazım. Neyse tenhaydı da tuh788 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:21 AM. |